2009 Eylül Anneleri

ela cım hadi hayırlısı olsun
çok zor evet ilkleri yaşadığın evin
bak bende çok kötü oldum şimdi....
bekliyoruz yeni evindeki mutlu güzel haberlerini cnmm

selam bayanlar nbr
iyidir insallah herkesler
elacim hayirli yolculuklar bir an once gidip yerlesin insallah
yeni ev yeni yas yeni guzel bi hayat olsun size

ela benim bile burdan gözlerim doldu yaa
Allah yeni evinizde daha da büyük mutluluklar yaşatsın inşallah
evinize dışarıdan falan da resimler çekseydin
eymene büyüdüğünde gösterirsin sen bu evde doğmuştun diye

canım ya kıyamam. hayırlı yolculuk Allah hata kaza vermesin sağ salim yerleşin inşallah Allah izmirlere tahin çıkmasını buraya yerleşmenizi sağlasın inşallah son yer olsun

canım çok sukur gıttıler sag salim. Allah bizede nasip etsin valla çok istiyorum bende gitmeyi..
yaa sadece yagmur değil canım hava baya soğumuş:)

hayırlı yolculuklar ALLAH kazasız belasız yeni yuvanıza ulaştırsın..yenilikler iyidir..allah iyilerle karşılaştırsın eski yerini aratmasın..

ela seni anlıyabiliyorum gerek babamın gerek eşimin meslekleri gereği çok yer değiştirdim ne demek olduğunu iyi bilirim heleki ilklerin yaşandığı yerden ayrılmak daha zor yeni yeriniz hayırlı olur inşallah

selam kızlar.
meryemim Allah kavuştursun canım.
elaaaa size de hayırlı olsun yeni yuvanız canım. gurbet neresi olursa olsun zor tabi. ne demek iyi bilirim. aklıma ne geldi bu evin de hatrı kalmasın hadi burda da doğurayım bir tane deyip iki ay sonra kızlaaaaaar ben hamileyim diye gelirmişsin :))))

nasip artık sbahta yazdım benim oğlum gibi et yemeyen varmı eskiden yerdi şimdi ağzına geldiği anda çıkarıyo akıl verin ne yapmalıyım

nasip artık sbahta yazdım benim oğlum gibi et yemeyen varmı eskiden yerdi şimdi ağzına geldiği anda çıkarıyo akıl verin ne yapmalıyım

akıl değilde fikir vereyim ben oyle denedim:) et kıyma yada her neyse pişrip balnderdan gecirip üstüne su ekleyıp ya corba yaptım ya erişte falan haşladım yedi. çok kuru oldugundan çok tercıh etmeyebılıyorlar zaman zaman. yada köftesını pişirip corbalarının içine elımle böldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…