2009 Eylül Anneleri

:))) bak bu iyi bir fikir elle bölünce yemiyo sanırım yemekte et yemeyecek ilerdede

oyyyyyy
valla insan bu korkuyla ev değiştirmez :)
Allah isteyene versin ya zor olucak onun için gerçekten

filiz ben meryemin taktiği denedim tuttu. tavuk göğsünü haşladım kabak havuç falan da koydum. blendrdan geçirdim yedirdim. ama çok iyi çekmen gerekiyor. ben bu ara malesef herşeyi blendrdan geçircem gibi görünüyor. katı ne versem eliyle çıkartıp ıoynuyo yediremiyorum

bahar var sende bı gariplik:)
eylul valla onların ıolk bebek çok zor oldugundan yıne zor olur nasıl olsa dıye korunmamıslar:)

OLSUN BAHAR SEN DE YENİ Bİ ÇOCUK YAPARSAN EĞER HEMEN EŞYALARINI TOPLAMAYA BAŞLARSIN
NASILSA YAKINDA YENİ EV VAR DİYE :)
meryem onu hep söylerler zaten ilk çocuk olduktan sonra çok daha fazla dikkat etmek lazım diye

biz taşındık yeni evimize 15 gün sonra doğum yaptım

evimiz soğuk oluyor diye taşınamyı düşünüyordum ama korktum neyse ufo yakarız onun masrafı daha az

Vücudun yağ yakım mekanizmalarını da açığa çıkaran bu formül şöyle:
3 litre suyun içerisine, 2 orta boy elma (Yeşil elma tercih edilirse daha iyi) kabuklarıyla 4′e bölünerek atılır. 1 limon 4 eşit parçaya bölünerek karışıma eklenir. Daha sonra 1 tatlı kaşığı tane karanfil, bir tatlı kaşığı tane karabiber ve bir dal kuru tarçın hafif kaynatılır. 15-20 dakika, aroması çıkana dek kaynatılır. Ilıdıktan sonra şişeye alınarak içilir.

denemiştim yine yapacam paylaşmak istedim

slm :))

şöle bi bakım dedim 500 tane iş var beni bekliyo akşama misafirim var iftara o yüzden hazırlık yapıyorum tabi gökşenle ne kadar yapılır o ayrı mesele sürekli mızmız bi ataklar geçirir oldu yaşına girerken büyüme atağıda beraberinde geliyo sanırsam gerçi çoğu eylül bebeği bu aralar annelrini yoruyo gerçekten büyüdükçe sıkıntıları artıyomuş

evde durmak istemiyo gökeşn sürekli eşarbımı alıp kapının önünde ağlıyo gidelim diye annemlerde bi sıkıntı yok bütün gün kendi başına oynuyo yiyo ama evde sıkılıyo galiba ( napıcam bilmiyorum oruç oruç ta dışarı çıkılmıyoki

evimi değiştirmek ve buralardan taşınmak istiyorum o zaman çalışmlara başlıyım tabi benimkide bahar gibi ters işlerse :)))

iyi ki spiral taktırmışım eşim yapalım beraber büyüsünler diyo ona kalsaydı yanmıştım bizim ev ailesinin yanyanayız değiştirme şansımız yok ama arkadaşım eşi demiş kendi yeni evlerine geçiyolar yapılıyo yeni bebek yapalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…