2009 Eylül Anneleri

evet yok gibi
ya da var da göremediğimizden bilmiyoruz
iyiyim ıslakım açım :)
sen nasılsın
nasıl oldu erdenayın iştahı

bak bize zeynep :)

kimlerin olduğu altta görünmediğinde kendimi karanlık odada gibi hissediyorum
konuşuyosun ama odada kim var kim cevap verecek belli değil

bak bize zeynep :)

kimlerin olduğu altta görünmediğinde kendimi karanlık odada gibi hissediyorum
konuşuyosun ama odada kim var kim cevap verecek belli değil

aynenen ole seker yaaaaaaaa
erdenay ayni bisey yedigi yok hareket cok bol hiper aktif yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı cok yoruluyorum isimi erdenay olunca azalttim sadece aksam calisiyorum cocuk beni isden daha cok myoruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben varım eylül ben sana cevap veririm

dün kızlar 1 kaza daha yaptım süperim dmi, arkadan bir bayana çarptım neyse onda hasar yok, bizim arabanın yine ön kapartası şişti, uff ya zaten cuma gibi almıştık servisten, yine servise verecez... bu arada eşim yakında bizi kaskodan da atarlar diyor.....

demet tyine de maşallah erdenay yememesine rağmen bu hareketliliği ile depodan yakmıyor.emzirdiğin için sütün yarıyor demekki, peki birşeyle riçmiyormu. mesela rüzgar yemediği zaman çok fazla sıvı tüketiyor....

gülay ya olsun yılma
ben gıpta ediyorum sana valla
ben de kendime hoca bile buldum da bi türlü zaman bulup derse başlayamıyorum
başladıktan sonra birlikte kaza haberlerimizi tokuştururuz :)

demet nasıl bi iş seninki
ya da orda çalışma şekli nasıl
bizim burda saat kaydırma falan olamıyo da merak ettim

he ya bende merak ettim demet nasıl kaydırdın, valla benim süt iznim de biticek, artık geç çıkacam, off ya

eylülcüm sağol canım, gerçekten öğren, o kadar basit ki sürmek, şekil a bana baksana, kazalarıma rağmen yılmadan trafikteyim... ama seviyorum araba kullanmayı, heryere çok hızlı ulaşıyosun, yoksa nerede eşime götür diye yalvarmam lazımdı..... hoca konusu zaten mutlaka olmalı, ben de ders aldım, yoksa eşlere nimet edilmemeli.... ve ben sırf araba yüzünden artık öğlenleri hep dışarıdayız arkadaşlarla... bu duurm bile bana moral veriyor, eve girince çünkü akşam çıkmak mümkün değil, ama öğlen çarşı pazar geziyorum....

bu rada dün gece rüzgar tarihinin en büyük huzursuzluğunu yaşattı bize.... gece mızmız uyudu, memeden ayrılmadı, bir ara uyandığımda Allah'ım sabah oldu kurtuldum dedim ama saate bir baktım 2:30 du... rüzgar bu arada kakasını yapmaya karar verdi, alt temizleme faslından sonra kusmaya karar verdi, her taraf temizlendi, eşim bir güzel yataktan kovuldu, çünkü sağa sola dönüyordu artık cinnet geçirecektim. Allaha şükür sonra 7:30 kadar uyudum bişekilde.....

offf ya üst dişler çıkmak üzere, valla delirecem ya....

evet eşim de hocaya gerek yok diyor ama ben ısrarla hoca istiyorum
atıcam kendimi trafiğin ortasına
bi şekilde halledicem artık
dediğin gibi bi yere gidecekken eşime yalvarmak çok canımı sıkıyor

süt izni konusu da çok acı
kzım bi yaşına girecek diye seviniyorum ama süt iznim aklıma geldikçe efkar basıyor

gülay gerçekten zor bi gece geçirmişsiniz
inşallah bu gece bol bol uyur rüzgar
sen de dinlenirsin

kızlar ya
evde olanlar size bişi sormak istiyorum
ben hafta içi eda yattıktan sonra iş yapmaya çalışıyorum
ya da hiç yapmıyorum
hafta sonu gündüz eda uyumadığı zamanlarda asla bişi yapamıyorum
ne bulaşık ne ütü ne yemek
hep paçamda
eşim bakarsa ya da kardeşim falan yardım ederse ancak bişiler yapıyorum
peki siz nasıl hem ev işi yapıp hem misafir falan ağırlıyorsunuz
eda masada servis bile yaptırmaz bana

benim kurum süt iznimi vermedi bende çok ısrar etmedim servisle gidip geliyorum zaten.minübüsle dönecek olsam servis saatine yakın eve geleceğim..bende yıllık iznime eklettim topluca kullanacağım.ama bu izinleri 1 yaşından öncemi kullanmak gerek. aklıma takıldı..

şöleki yapamıyosun yada eline oyalınıcak şeyler veriyosun mesela ev silerken eline bez veriyorum oda benimle temizlemeye çalışıyo :)) ama şu bi gerçek bugune kadar gökşen evde benimleyken ben hiç doğru düzgün iş yapamadım genelde anneme yolluyorum o zaman yapabilidği kadarıyla yapıyorum çamaşır filan asarken rahatım çünkü gökşen ıslak çamaşırlarla oynarken ben bi yandan asıyorum öle işte akşam iftar yemeğini hazırlıcam irazdan ve gökşen hiç yaptırmcakmış gbi durmuyo oyüzden kuzenlerinden brini çağırıcam oynasın diye

haftasonuda ben hem kayınvalidemleri hemde eşimin dayısını çağırdım .hemde c.tesi pazar olsa birgün önceden temizlik enazından yapardım..bayaa yoğun oldu cuma akşamı eymen uyudu ben yemeklerin bir kısmını hazırladım tatlısını yaptım.sabahta eymen kalkmadan kalktım temizlik yaptım.gündüzde bir ara komşuma bıraktım yaptım..pilavı falan eşim yaptı sağolsun iftara 2-3 saat kala masayı hazırladım kaşıktı peçete falan fırsat buldukça yaptım yani.misafirlerde erken geldi biraz oturalım diye..ezana 5 djk kala kayınvalidem geldi.. evimizde çok yakın 1 apartman var arada

bazen iyi huylu oluyo işimi özellikle yemeğimi rahat rahat yapıyorıum bazen de keçi inadı tutuyo ve hiç iş yaptırmıyo ki bu aralar da mutfağa girdimmi ağlamaya başlıyobeni kucağına al diye yaa böle işte uğraş uğraş dur bievin içinde bazen keşke bende çalışsam diyorum kızlar ne yalan söliim çünkü bunalıyorum gökeşn uysada elime bişiler alıp rahat rahat yiyim diyorum oderece çünkü bişi yedrtmiyo heleki sofrada filan millet bakıcak ben anca öle yicem kızlar yarama bastınız bende içimi döktüm size kusura bakmayın kafanızıda şişirdim

canım senin kayınvalidede bi alemmiş insan bi yardıma gelir sağolsun annem geçen iftar yemeği vermiştim epey kalabalıktı ve geldi bütün yemeklerimi ve tatlılarımı yaptı anca yetiştim bende diğer işlere

hatta çalıştığım için Allah razı olsun eymeneo bakıyor..hafta içi temizlik yapamıyorum dedi bende kadın bulalım gelsin temizlesin dedim .ben kadınların temizliğini sevmem gel sen temizle dedi bende ben kendi evime ancaa yetiyorum dedim..
hayır yapmam değil yaparım çocuğuma bakıyor ama vaktim yok ki beğenmezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…