2009 Eylül Anneleri

hah işte ben de birilerini çağırmak ya da anneme yollayp hızlıca iş yapmak zorunda kalıyorum
benim kızım hep keçi
mutfakta eline bişi versem de kalkıp paçama yapışıyor
ev silerken de ben,m değil kovanın peşinden koşuyor
evin bi ucuna eayı koyuyorum ki o kovaya yaklaşana kadar biraz sileyim diye ama pıt yanımda bitiyor hemen bi bakıyorum kollar kovanın içinde
çamaşır asmamız daha komik ben asıyorum o arkamdan mandalları çıkarıp çamaşır topluyor :)
yanlış anlamayın yani acaba ben mi beceriksizim diye düşünüyorum da ondan sordum
normalde elim yavaştır yavaş iş yaparım ama bu şekilde hiç yapamıyorum
siz de yaptığınız işleri sayıp bi de misafir deyince ben utancımla yaşıyorum valla :)

sen anneyle kaynanayi karistir maaaaaaaaaaaaaaa zeynepppppppppppppppppppppppp

eylulucum sole yapiyorummmmmmm;
erdenay uyudugunda motora baglaniyorum ev topla yemek yapppppppp ve erdenay uyaniyor
aksamada evi temizliyorum bulasik vsssssssss utu gece 1-12-11 gibide yatiyorummmmmm

sağolsun benim eşimde çok beceriklidir.herkonuda yardım eder.aman eymen ağlamasın sen onunla ilgilen der yemek olsun temizlik olsun yapar.o da çocukla ilgilenmeyi pek bilmez

eylül ne utancı kızım bigün sende yap bas havanı burda benim gibi:) sen enerjının çogunu iş yerınde zaten tuketıyorsun haftasonu 50 işi bir arada yapmaya calısırken yorulman yavas yapman normal

bu aralar eşimede gıcığım zaten sürekli bana atıp kaçıyo gökşeni uzun zamandır hiç uyutmadı akşamları bense saatlerce uğraşıyorum uyusun diye (

demetçim doğru söylüyosunda insan bi el atar bence sonuçta sende yiceksin o yemekten

benim eşim bir defa mama yedirmeyi denedi 1 makine çamaşır çıktı ondan sonra vazgeçtik......

meryem öle valla
benim eşim ev işlerinde pek o kadar yardım etmez
en fazla edayı ona veriyorum
ama ben mutfakta uğraşırken h,iç abartısız her 15 dk da bir seslenir hopp ben giiderim
sözde o bakmış oluyor işte
işte bu sebeplerden de bu ramazanı misafirsiz geçirmiş oluyorum
bırakın yemek yapmayı misafiri çağıracak kadar bile temizlik yapamıyorum çünkü
en sık temizlenen yer oturma odası
o da eda için yani

ali tuna rahat uykuya geçiş yapıyosa problem yok meryemcim ama gökşen beni saatlerce uğraştırıyo ve ben onunla bu şekilde uğraşırke tv nin sesini epey eçıp dizi izleyemez üstelik sesten dolayı uykuya dalmışkın geriye uyanıyosa gökşen

Selammmm millett işler çok yoğun sizden ayrı kaldım..
Burda kış havası varr. Üffaa kışları da hiç sevmem. Arkadaşda haber okuyor şimdi doğalgaza yüklüce zam varmış.. Hadi gözümüz aydın..

Ahh ebru zaten o zamlar hep kısın olur. Mayıs ayındada bak sıze ındırım yaptık derler salagız ya

evet 1 yaşını doldurmadan kullanmak zorundasın

bizde yemekler ve bulaşık boşalt yerleştir neredeyse hep eşime ait. ama temizlik bana ait, hafta içi. ütümüzü zaten 15 günde bir gelen temizlikçi bayan yapıyor sağolsun... onun dışında rüzgarın ve eşimin evde dağıttıklarını toplamak bile hergün 1 saatimi alıyor sağolsun. hergün yer siliyorum viledayla, 3 günde 1 makine tutuyorum. ama eşim yardımcı olmazsa mahvolmuştum... bu arada Allahtan rüzgar koly uyuyor, uyutmak en azından zahmetsiz...

oylede canim yapmazlar.dun kaynanam bana gel cuma gunü evi temizle diyor deme tarzi su``erdenay oglum evi kirletttin annenee sole cuma gunu evi temizlesin``
ben karnimi doyurmaya zor firsat buluom o ev temizligi istiyor gecen gun erdenay kucagimda evi supurdum canim ciktiiiiiiiii

eda da zor uyuyor
ama emerek uyuduğu için eşimden yardım alamıyorum doğal olarak
yedirme konusunda da nazanın dediği gibi etraf ve kıyafetler batınca vazgeçtik
e bu durumda ona sadece oyun kısmı düşüyor
onda bile "ayyyy mahvetti beni, çok yoruyor, eşkıya olmuş bu" diyor
hatta bi ara doktora mı göstersek neden bu kadar hareket ediyor acaba demişti :)

canim bak o konuda rahatsin ne guzel ama azi disleri geldiginde zorlar haberin olsun canimmmmmmmmmmm ust kopek disler veeeeeeeeee azilarrrrrrrrrrr hem anneler cekiyor hem bebeklerrrrrrrrrrrr offfffffffffffffffffffff cok iyi biliyorum allah yardimcimiz olsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…