şöleki yapamıyosunyada eline oyalınıcak şeyler veriyosun mesela ev silerken eline bez veriyorum oda benimle temizlemeye çalışıyo :)) ama şu bi gerçek bugune kadar gökşen evde benimleyken ben hiç doğru düzgün iş yapamadım genelde anneme yolluyorum o zaman yapabilidği kadarıyla yapıyorum çamaşır filan asarken rahatım çünkü gökşen ıslak çamaşırlarla oynarken ben bi yandan asıyorum öle işte akşam iftar yemeğini hazırlıcam irazdan ve gökşen hiç yaptırmcakmış gbi durmuyo oyüzden kuzenlerinden brini çağırıcam oynasın diye
canım senin kayınvalidede bi alemmiş insan bi yardıma gelir sağolsun annem geçen iftar yemeği vermiştim epey kalabalıktı ve geldi bütün yemeklerimi ve tatlılarımı yaptı anca yetiştim bende diğer işlere
benim kurum süt iznimi vermedi bende çok ısrar etmedim servisle gidip geliyorum zaten.minübüsle dönecek olsam servis saatine yakın eve geleceğim..bende yıllık iznime eklettim topluca kullanacağım.ama bu izinleri 1 yaşından öncemi kullanmak gerek. aklıma takıldı..
bu aralar eşimede gıcığım zaten sürekli bana atıp kaçıyo gökşeni uzun zamandır hiç uyutmadı akşamları bense saatlerce uğraşıyorum uyusun diye(
demetçim doğru söylüyosunda insan bi el atar bence sonuçta sende yiceksin o yemekten
bizde yemekler ve bulaşık boşalt yerleştir neredeyse hep eşime ait. ama temizlik bana ait, hafta içi. ütümüzü zaten 15 günde bir gelen temizlikçi bayan yapıyor sağolsun... onun dışında rüzgarın ve eşimin evde dağıttıklarını toplamak bile hergün 1 saatimi alıyor sağolsun. hergün yer siliyorum viledayla, 3 günde 1 makine tutuyorum. ama eşim yardımcı olmazsa mahvolmuştum... bu arada Allahtan rüzgar koly uyuyor, uyutmak en azından zahmetsiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?