2009 Eylül Anneleri

o zaman ne diyim meryemcim allah yardımcımız olsun :))

zam olayınada hiç şaşırmadım kış geliyo şömineyide yaptırmadk bu sene napıcaz bilmyorum

selam kızlar.. dün meleğimin doğum günüydü bugünde 4. evlilik yıl dönümümüz :)) ama bade hanım bu aralar çok huysuz olduğu için ağız tadıyla kutlayamıcaz sanırım...

selam kızlar.. dün meleğimin doğum günüydü bugünde 4. evlilik yıl dönümümüz :)) ama bade hanım bu aralar çok huysuz olduğu için ağız tadıyla kutlayamıcaz sanırım...

doğum günüzde ve evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun.. a.s.

Uyan !! Ve neler kaçırdığına yan ... Hiçbir şey için geç değil insan ... Önce tebessüm etmeyi öğren , gördüğünde kendini aynada ve sonra tüm insanlığa ... En son ne zaman , yaşlı bir amcayı yolun karşısına geçirdiğini sorgula ... Ve kaç kişiye oturması için yerini verdiğini ... Bugün bir tebessümle uyan ve tüm dünya bunun farkına varsın ... Bırak onlar yansın !! Günaydın opuyorumnanaktan
bu da oğluşum..

Son düzenleme:

kızlar haftaya bugün bayram ama ben memlekete gidemeycem eşim ya bu bayramda yada kurbanda git dedi
.. ama gurbette olmak ne zormuş

kızlar haftaya bugün bayram ama ben memlekete gidemeycem eşim ya bu bayramda yada kurbanda git dedi
.. ama gurbette olmak ne zormuş

üzülme canım ya
olsun bak kurban bayramı tatili daha uzun
sen de bu bayram eşinle ve oğlunla bayramlaşırsın
hem kurban bayramına kadar minnoşlar daha da büyüycekler
el öpmeyi de öğrenir o zamana
hasılat yapar :jeyyar:

günaydın en güzel anneler...
artık pek giremiyorum okadr çok yoğunumki fırsat bulamıyorum..inşallah herkesler iyidir.. biz sürekli düşüyoruz çarpıyoruz parmak sıkıştırıyoruz (((((((
hep takipteyimm..
bugün öğretmenlik için başvuru yapacağım inşlhh sabahçı olurum arkadaşlar dua edin öğlenden sonramı kuzumla geçiriyimm inşlh... rabbim bu güzel mübarek günlerin hürmetine hayırlı birokul nasip eder inşlh..

Aminnnnnnn canım dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…