maşallah oğluşuna .bu kayınvalidelerin hepsi çıldırmış olmalı.
selam kızlar.. dün meleğimin doğum günüydü bugünde 4. evlilik yıl dönümümüz :)) ama bade hanım bu aralar çok huysuz olduğu için ağız tadıyla kutlayamıcaz sanırım...
selam kızlar.. dün meleğimin doğum günüydü bugünde 4. evlilik yıl dönümümüz :)) ama bade hanım bu aralar çok huysuz olduğu için ağız tadıyla kutlayamıcaz sanırım...
Uyan !! Ve neler kaçırdığına yan ... Hiçbir şey için geç değil insan ... Önce tebessüm etmeyi öğren , gördüğünde kendini aynada ve sonra tüm insanlığa ... En son ne zaman , yaşlı bir amcayı yolun karşısına geçirdiğini sorgula ... Ve kaç kişiye oturması için yerini verdiğini ... Bugün bir tebessümle uyan ve tüm dünya bunun farkına varsın ... Bırak onlar yansın !! Günaydınopuyorumnanaktan
bu da oğluşum..
maşallah ona yerim ben onu ohhh keyfe bak
kızlar haftaya bugün bayram ama ben memlekete gidemeycem eşim ya bu bayramda yada kurbanda git dedi
.. ama gurbette olmak ne zormuş
kızlar haftaya bugün bayram ama ben memlekete gidemeycem eşim ya bu bayramda yada kurbanda git dedi
.. ama gurbette olmak ne zormuş
günaydın en güzel anneler...
artık pek giremiyorum okadr çok yoğunumki fırsat bulamıyorum..inşallah herkesler iyidir.. biz sürekli düşüyoruz çarpıyoruz parmak sıkıştırıyoruz(((((((
hep takipteyimm..
bugün öğretmenlik için başvuru yapacağım inşlhh sabahçı olurum arkadaşlar dua edin öğlenden sonramı kuzumla geçiriyimm inşlh... rabbim bu güzel mübarek günlerin hürmetine hayırlı birokul nasip eder inşlh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?