2009 Eylül Anneleri

selam kizlar.
masallah o hamakta yatmak nasil oyleee:)
aysecim hayirli bir okul ve sabahci olmayi nasip eder insallah Allah sana.
husniyecim kutlarim canim.

bu arada dun bizim evlilik yildonumumuzdu ve ben okuz gibi unutttuuuumm.aksam geldi esim yemege gidelim dedi aa nerden esti falan dedim hatta cus oldum yaaa.nasil unuttum ki ben ozel gunleri unutmam yaaa.

inanaki çocuk olunca unutuluyor yani kafamız o kadar meşgul ki

grup çok sessiz kimse yok galiba, isimlerde aşağıda yazmıyor. kendimi terkedilmiiiş gibi hissediyorum yoklama yapalım kim burda

sağolun kızlar.. darısı yaşlarına girecek diğer miniklerimize olsun sağlıkla.. zaten bu aralar bol bol yaşgünü kutlayacaz kk ailesi olarak..biz oldum olası çok öyle ahım şahım kutlamadık yıldönümlerimizi ben böyle günlerde pek romantik olamam niyeyse..

bu arda bizde pınarın 1 yaş üstü sütüne geçtik ve kızım çok sevdi.. eskiden gündüzleri asla süt içiremezdim şimdi severek içiyo cuk cuk.. bende de süt bitti artık sağmıyorum yeterince aldı çok şükür anne sütünü..

selam
nasilsiniz
bebisleriniz nasillar bakalim

kızlar haftaya bugün bayram ama ben memlekete gidemeycem eşim ya bu bayramda yada kurbanda git dedi
.. ama gurbette olmak ne zormuş

ahhhhhhhhhhh beeeeeeeee canim bak sen yine gidebiliyorsun ayni ulkedesin .ya benim gibi olsan .3yilda bir gorsen neyapardin sukret bak istediginde gidebiliyorsun ailen gelebiliyorrrrrrrrrrr

yurtdışı daha zor tabii.bu şehirde bana çok yabancı kendi ailemden hiç kimse yok..eşimin ailesi var onlara gidip geldikçe daha çok üzülüyorum keşke diyorum..

yurtdışı daha zor tabii.bu şehirde bana çok yabancı kendi ailemden hiç kimse yok..eşimin ailesi var onlara gidip geldikçe daha çok üzülüyorum keşke diyorum..

EWET ilk zamanlar bende oyleydim
erdenay basini sehpaya cok kotu vurdu sisdi ve morardi yaaaaaaaaaaaaa
suan sen nerdesin ailen nerde

ben kırşehirdeyim ailem erzincanda ve erzincana direkt otobüste yok aktarmalı gidiliyor.

erdenayada geçmiş olsun umarım ciddi bişeyi yoktur.yürüme aşamasında bizimkide çok düşüyor..

Bizimki içmiyor içiremiyoruz ya

merhaba sizi okuyunca kendime kızdım ben oğlum rahatsız olmasın düzeni bozulmasın diye anneme bile gitmiyorum sigara içiyo çok ilgilenmiyo diye ama haklısınız ailenin yerini tutmuyo hiçbişey bu rada bayram temizliğine başlamış bulunuyorum ç.makinem arızalıydı bugün geldi ve start verildi 3. makine çamaşır yıkanıyo

selam hanımlar
akşama davet var, çok işim olmasına rağmen bir selam vereyim, neler olup bitmiş öğreneyim dedim
bi yaramazlık yoktur inşallah

selam kızlar.. canım çok sıkkın. evdeyım bayram bıtene kadar. kuzum benımle uyumuyor yanı çok zorluyor elımı cektıgım anda uyanıyor gidecegımden korkuyor sanırım. 1,5 saatte uyuttum oda en son sarılarak uyudum. çok üzüldüm.. umarım bunu atlatır oğlum

yavrum benim yaa, kıyamam Ali Tunama, geçer ya zamanla, benim kız ben çalışmadığım hep evde olduğum halde böyle, korkuyormu karanlktan acaba diye düşünüyorum, çok zor uyutuyorum

yavrum benim yaa, kıyamam Ali Tunama, geçer ya zamanla, benim kız ben çalışmadığım hep evde olduğum halde böyle, korkuyormu karanlktan acaba diye düşünüyorum, çok zor uyutuyorum

canım zaten uyuyor o ayrıda uyuyup hemen uyanması garip. bakıyor yanındamıyım gözler kapanıyor zorla aralıyo

oyyyy çok fena yaaa
bu annelere en az iki sene izin ve maaş verilmeli ya
ben de dün ilk kez dışarda arkadaşımda iftar yaptım
eda 9 da uyuduğu için de rahat rahat oturdum
eve geldim edayı yatağa koyar koymaz gözünü açtı
önce biraz emdi sonra çıldırmış gibi oynamaya başladı
çok özlemiş bizi (
iki saat falan uyumadı cin gibiydi
ve gece boyu da burnunu benim kolumun altına sokup öyle uyudu
çok özlüyorlar ve herşeyi anlıyorlar artık
meryem rapor falan alabiliyorsan al da biraz doysun sana ali tunacık

ben gittim geldim ya paris'e..
eve döndüm..yüzüme bakmadı velet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…