selam kizlar.
masallah o hamakta yatmak nasil oyleee:)
aysecim hayirli bir okul ve sabahci olmayi nasip eder insallah Allah sana.
husniyecim kutlarim canim.
bu arada dun bizim evlilik yildonumumuzdu ve ben okuz gibi unutttuuuumm.aksam geldi esim yemege gidelim dedi aa nerden esti falan dedim hatta cus oldum yaaa.nasil unuttum ki ben ozel gunleri unutmam yaaa.
kızlar haftaya bugün bayram ama ben memlekete gidemeycem eşim ya bu bayramda yada kurbanda git dedi
.. ama gurbette olmak ne zormuş
yurtdışı daha zor tabii.bu şehirde bana çok yabancı kendi ailemden hiç kimse yok..eşimin ailesi var onlara gidip geldikçe daha çok üzülüyorum keşke diyorum..
sağolun kızlar.. darısı yaşlarına girecek diğer miniklerimize olsun sağlıkla.. zaten bu aralar bol bol yaşgünü kutlayacaz kk ailesi olarak..biz oldum olası çok öyle ahım şahım kutlamadık yıldönümlerimizi ben böyle günlerde pek romantik olamam niyeyse..
bu arda bizde pınarın 1 yaş üstü sütüne geçtik ve kızım çok sevdi.. eskiden gündüzleri asla süt içiremezdim şimdi severek içiyo cuk cuk.. bende de süt bitti artık sağmıyorum yeterince aldı çok şükür anne sütünü..
selam kızlar.. canım çok sıkkın. evdeyım bayram bıtene kadar. kuzum benımle uyumuyor yanı çok zorluyor elımı cektıgım anda uyanıyor gidecegımden korkuyor sanırım. 1,5 saatte uyuttum oda en son sarılarak uyudum. çok üzüldüm.. umarım bunu atlatır oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?