2009 Eylül Anneleri

ben kırşehirdeyim ailem erzincanda ve erzincana direkt otobüste yok aktarmalı gidiliyor.

erdenayada geçmiş olsun umarım ciddi bişeyi yoktur.yürüme aşamasında bizimkide çok düşüyor..

kiyamam yaaaaa neresi olursa olsun kapi disari gurbet oluyor isde ha yabanci ulke ha turkiye ama ayni ulkede olmak baska tabiiiiiiiiiiiiiiiii
offfffffffff alni cok kotu sisdi yaaaaaa

guzelim ne olursa olsun insaninn annesi gibisi yok

MERYEM canim oglunun sana dduskunluk donemi baslamisss bizimkindede vardi dr herseyi birakin tek bebeginizle ilgilenin ve bellirli sure onu yanliz birakin dediiiii insan cok kotu oluyor ya yavrucaklarin bu durumuna rapor veya uiizin alsan 2 hafta olmazmi seker

Son düzenleme:
sen emziriyormuydun peki
benim de haftaya 2 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekiyor ve kara kara düşünüyorum

evet emziriyordum..
kesmek istiyordum bahanem oldu..
1 yaş yeter bence..alacağını almıştır diye düşünüyorum..
kolay bir bıraktırma süreci oldu böylece..ben yokken eşim süt verdi geceleri..aptamilin devam sütünü..
gelince de 3-4 gün daha o kalktı geceleri..böylece unuttu..

valla benim oğluşum sadece emmeyi özlüyor galiba beni görünce gelir bir güzel emer.sonra yüzüme bile bakmazbabasının peşi sıra dolaşır..sabahları eşim kayınvalideme bırakıyor eymeni geçen ben geç gidecem ben bırakırım dedim eşim kapıdan çıktı bu ağladı kapıdan bu tarafa gelmiyor eşimde duydu geri döndü aldı ..yani fazlasıyla babacı eşim geçen lavaboya gitti eymen gitmiş banyonun kapısında ağlıyor.gel diyorum daha çok ağlıyor ...beni değil babayı özlüyor demek

ben de 1 yaş yeter diyenlerdenim aslında
hatta yürüyen bebek emmemeli derdim hep
ama şimdi süt varken ve o da emmek isterken
hele ki sonbaharda tam grip virüs havalarında bıraktırmak istemiyorum pek
bağışıklık sistemi için önemli anne sütü
bi iki ay daha devam ettireyim diye düşünüyorum
eda gece emmek için çok sık uyanıyor
o yüzden benim olmadığım iki gece çok zorlanır diye düşünüyorum

slmlar
bende delirmek üzereyim bugün ...... huysuzluk tavan yaptı
halil ibrahim herşeye ağlıyooo,hiç bişi yemek istemiyo kusuyo
klasik dişçıkarma sendromumuz ama dayanamıyorum..... sinirlerim boşaldı o derece kötüyüm
1 kaşık yemesi için ne şebeklikler yapıyorum,uyku uyumak istemiyo

demet geçmiş olsun
geçer allah ın izniyle biliosun halil ibrahimde çok düşüyo alnımız hep morrr
hele bugün huysuzya daha da çok düşüyoo off yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
meryem cim geçer inş. diş çıkaracaklar sanırım
gece halil ibrahim de koluma sarılıp uyuyooo
yapışık olduk iicee

tülayy senin sinirlerin bozulmuş gerçekten de
iftardan sonra eşini de oğlunu da al biraz çık yürü bence
hatta halil ibrahimle o ilgilensin sen biraz dinlen

aa bu arada tülay sen manisadasın galiba
ben de salı günü manisada olucam inşallah
kardeşimin yemin töreni için
ama malesef aynı gün hemen dönücem
çok sıcak mı şu anda
oruç tutsam mı o gün tutmasam mı bilemedim de

tülaycım al bendende o kadar ( o kadar zorlnıyorumki akşam deliricektim yine uyumuyo gündüz uyummaması biçarede gece hiç çekilmiyo bnce bir yaş atağı geçiriyo bebişler çünkü gökşen her ay dönümünde sapıtıyo sonra kendine geliyo ( yeni bi huy başladı şimdi sürekli herşeye ağlıyıp çığlık basıyo bide parmağıyla isteğini gösteriyo veriyorum beğenmiyo atıyo yensini istiyo yemek zira hakgetire hiç yemiyo sadece emiyo konuya bodoslama daldım ama

canım bozulmak ne demek
intiharın eşiğinde sinirlerimmmmmm
ama eşim hiç üstesinden gelemez halil ibrahimin
sabah parka götürdüm bu oruçlu halimle
hep cırlakkkk bi mutlu olmuyoooo

yok cnm dün yağmurluyduyaa ne çok sıcak ne çok soğuk şu an manisa ama
ogün bilemem nasıl olur?

zeynep vallaaaa az kaldı meşhurrr sarı binamız var bizim burda bilen bilir(ruh ve sinir hastalıkları hast.)...oraya götürcekler benii

ben emzirmeye devam edcem kızlar sütüm doyurmasada çok faydasını görüyorum bağışıklık bakımından hem 1.5 yaşa kadar bi bebeğin emme isteğini doyurmak gerkiyomuş araştırmalarıma göre ki zaten sabiha paktuna ya göre bebek vırakmadan bıraktırmamak gerekiymuş ama hedefim 2 yaş sonrasını allah bilir gökşende emerse emziricem

tülay akşam bende eşime diyorum yakındır şu ataklar bitmesse cinnet geçiricem diye bende bakırköye giderim herhalde :))

bende emdiği yere kadar emsin bakalım ama artık doymuyor biberona geçiş yapacağım belki yavaş yavaş kendi bırakır

emzirme konusunda ben
ilk baharda bıraktırmayı düşünüyorum ama
1,5 yaşında olucak oğluşşş
hastalıklardan gerçekten koruyooo anne sütü

işte emmek için uyanıyor zaten..
ben varken 5 kere kalkan yula, ben yokken sadece 1 kere kalkmış..
evde olsam belki devam edebilirdim ama çalışırken çok zor

ay çok güzelmiş :) bende gecenin bi yarısı kalkıp ayağımda yastık sallamıştım eşimin kahakaları hala kulağımda :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…