2009 Eylül Anneleri

--------------------------------------------------------------------------------

Bende bebek diye eşimi pışpışlamışım gece hala aklıma geldikçe gülerim,
Aynı şeyi eşimde bana yaptı, gece bi uyandımki eşimin gözleri kapalı sarılmış bana sırtıma tıp tıp tıp vuruyor

kızlar buna koptum ben:))

zeynep annenler yakın sana sanırım
yardım istesen böle durumlarda
bnm kimsem de yokki
hoşş olsa da artık halil ibrahim inanılmaz yabancı seçiyoo...böğürüyo hr zmn görmedklerine gitmiyo
tek ben varım işkence yapacağı...

canım annemler razı zaten veriyorum bütün gü orda duruyoda bu aralar annem temizlik hazırlık filam yapıyo bide oruç diye çok yüklenmek istemiyorum son br haftadır ne olduysa oldu sürekli uykuya direniyo mızmız herşeye ağlar durumda sabırım ayının getirdiği bi özellik çünkü okuduğuma göre bu ayda bebişler yabancılma ve uykuya direnme artıyomuş

kızlar,

mama sandalyesi almak isteyen varsa chicco polly mama sandalyesi sadece 12 eylüle kadar joker de 179 ytl. süper fiyat. haberiniz olsun.

slm kızlar eve geldim eymenime kavuştum..ama daha ilk 5 dk beni delirtti.sen git koca domatesi al ye tabi üstü başı ve halı ile birlikte...Allahım gülsemmi ağlasammı.ben orayı temizlerken çiçeğin yapraklarını kopar..-tatlicadiarzu-

hoşbuldum zeynepcim...

benim sıpa da durmuyor. yeni gordum.

çok uykusu var ama ben direniyorum uyutmuyorum.
şaşdı artık iyice uyku saatlerimiz. gece geç yatıyor, öğlene dogru kalkıyor.
öğl.sonra 2 kez uyuyor normalde, 2.uyku saati boyle olunca iyice geçe kalıyor.
sonra tüm akşam geç saatlere kadar yatmıyor.
o yuzden uyutmuyorum. alışmazsa yandım....... poffff

zeynep o huy bizdede var 10 gündür. ve dibi yok isteklerinin. biz artık yapmıyoruz arastırdık aglayarak ıstedıgı seyı vermıyoruz. dikkatını dagıtıyoruz aglama kesılıyo istediği mantıklıysa veriliyor. aglarken kucaga almak falanda yok..

kızlar oğlum 12:30 da ve 17:00 gibi 2 kez uyurdu. bugun oğlen zorla uyuttum. 14:15 de saat 15:45 de uyandı. iftar vaktı ıyıce kudurdu uyutmaya calıstım uyumadı. saat 21 gibi evden cktık. tam 10 dk uyumasına izin verdık avm ye gittik. saat 22 de uyur dedım yok uyumaz.. 23 yok en son calpol verdım. az once uyudu. dişleri çıkıyor gördüm. iki diş beyazlamıs. biri köpek dişi.. rahat cıkartır ınsallah.

izin al demişsiniz arkadaslar. bayram bitene kadar oğlumlayız. kaynanayı gonderdık.. hepinize iyi geceler. kuzular deliksiz sabaha kadar uyusun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…