2009 Eylül Anneleri

gunaydin arkadaslar.
ya bizimkide tek basina yatakta uyumak istemiyor hep yanimda yatmak istiyor.en cok esim bozuk bu ise cunku donemiyor rahat yatamiyor.biz annelik gudusuyle sikayetci degiliz tabi ama bu huy hepsinde basladi sanirim.
meryemcim calpole devam rahatlatiyor agrilari var tabi disten.

kızlar avonun bir kremi var küçücük pembe kutuda adını bulamadım annem almış banada morarmayı engelliyo geçen oğlum düştü alnı kızardı hemen sürdüm ve kayboldu tavsiye ederim adınıda ekleyecem bulunca

hazır mevzu kreme gelmişken hemen bende atlayayım.. lierac'ın göğüs toparlayıcı kremleri var içinizde deneyen var mı kızlar.. benimkilerin durumu vasatlaştı iyice.. denemek istiyom ama karar veremedim

günaydın,

o göğüs toparlayıcı kremlerden bana da gerek hüsniye...

tülayım çok üzüldüm, çok yoruluyorsundur eminim, bir de senin oğluş bizim kızın kopyası, sen anlattıkça rüzgaı görüyorum. erken yürümeleri fala. bazen keşke geç yürüüseydi diyordum, az daha kıçının üzerine otursaydı... dışarıda sevinç içinde çığlık çığlığa bir oradan bir oraya savruluyor.off ya keşke yanında bir akraban olsa, biraz onlara gider, halil ibrahimle onlar ilgilenirdi, d,nlenirdin falan....

ben daha çok emzirirm sanırım, eğer rüzgar bırakmazsa, sütüm de iyi gekliyor sayılır.....

size önemli bir soru, rüzgar 500cc günde pınar ilk adım içiyordur, uyurken de ben, emiyor.... 300 cc desek.... hani 500 cc yi geçmesin diyolar ya, bu inek sütü için geçerli demi. demirini düşürme olayı... bi bilgilendirin beni ayol :)

günaydın
bu gece halil ibrahimde sahurda uyandı 4 saat uyumadık

poffff noluyo bunlara yaaa
eda da 5 de uyandı uyutamadım
akşam çok erken yatıyo sonra da gece beni uğraştırıyo
bu akşam 21:30a kadar uyutmicam

hüsniye o kremden haberim yok valla
ama ben göğüs değil de göbek toparlayıcısı varsa onu alayım
sönmüş balon gibi yaaa

biz akşaam uyuturken çok zorlandık hatta ben 40 dk salladım artık uyuştum eşim aldı ben uyudum eşimde yarım saat sallamış en sonunda son bir hamleyle eymen kendini eşimin ayağından atmış ama dayanamamış halının üzerinde uyumuş..ama çok şükür gece uyudu.

gülay valla bilemicim cicim
ama fikir yürüterek yorum yapayım
bence dediğin gibi inek sütü içindir o çünkü anne sütü için sınır konulacağını sanmıyorum

burda katoloğu görüntüleyemedim evden yazarım artık bugün oğluma bayramlık alacaz ne alacağımı henüz bilmesemde çok heyecanlıyımm

sorma gülay cım bide dün çok az uyudu ve gece çok geç yattı
ve de doğru dürüst bişi yediremiyorum
nerden bu enerji bilmiyorum maaşallah sağlığı yerinde ...bardağın dolu tarafıı :)

gülay bence 500ml inek sütü çok rüzgara yaaaa
su içsin daha ii çok süt kansızlık yapıooo

Son düzenleme:
ya bende bayramlık kısa kollular aldım altına şort ama kapri gibi oluyo :)
havalar serinleyince panik oldumm
bugün çıkıp uzun kollu bişilerde alıcam yada aldıklarımın üstüne kullanışlı bişilerr

bende kararsızım kısamı uzunmu altına pantolon alaca zate üzerinede uzun kollu gömler ve kısa kollu bişiler alayım diyom he bide doğum günü için kravat

ben geçen aldım bayramlığını lc waiikden aldım gömlek kravat ve kot pantolon aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…