2009 Eylül Anneleri

dün misafrimin vardı bade hanım misafire şımaracam diye geç yattı bende sevindim deliksiz uyur diye çünkü gündüzde bir kere uyumuştu ama gel görki mızır mızır uyutmadı adamaı bir türlü.. birde beni iyice köşeye sıkıştırdı az kalsın düşüyodum yataktan yaaa..

bu arada bizde ilk adımlarımızı atmaya başladık.. dün iki kere ellerini bırakaıp 4-5 adım attı.. onun dışında evin içinde sürekli yürütmemizi istiiyo tek elinden tutup yürüyoz sürekli...

gülaycım gerçekten benim göğüslerin hali harap sütte bitince cıvık cıvık oldu.. gözüme kestirdim bu kremi sanırım alıp deneyecem iyi gelirse haber veririrm..

sağol tülaycım sizleri dinleyince pek hayırmış gibi gelmiyo baklaım ama insan çok heyecanlanıyo büyüdüler bile yaaa.

ya evet indirimler yüzünden ama
indirilmemiş yerlerde de fiyatlar o kadar uçmuş ki
zaraya baktım geçen gün
en kıytırık elbisesi 70 80 tl
özel bişi olduğunda tamam da sıradan bi elbise için çok para bence

Kızlar ben siyah beyaz bir elbise aldım kendime diz üstü siyah yeri saten. üstüde şık. oğluşumada sımokin aldık. siyah pantalon beyaz gömlek yelek kenarları ve pantalonun kemeri saten. ve papyon. çok şeker oldu. babamızda siyah pantalon beyaz gömlek

ailecek çok şık olucaksınız yani bircan
peki bunlar bayrama mı doğum gününe mi

ben kandime daha bakmadım .güzel bişey alalımda stüdyoda foto çekileceğiz .siz stüdyoda çekildinizmi çocuk rahat duruyormu

EVET YA YA STÜDYO FOTOSUNDA RÜZGAR DURMAZ SA, BİR DE o konu var...

bakalım hayırlısı artık, yoksa biz karı koca çektirir gekliriz. zaten evlilik yıldönümümüzde gitcez stüdyoya.... ama ben daha ne giyeceğimi düşünmedim biel... kızınkisi hazır sayılır...

hüsniyecim benim göğsümde cıvık cıvık eğer süt yoksa, kullan habe rver bize mutlaka.

biz fotoğrafçıdan randevu aldık 15 eylül edanın doğum gününe
ona bi iki tane kıyafet ayarladım ama kendime hiç bişe düşünmedim :)
inşallah rahat olurlar ya
biz teyzesini de götürücez yanımızda şebeklik yapması için :)

ya studyo fotosu hic aklima gelmemistiii yilbasinda yapalim turkiyede insallah iyi akil ettiniz hee.
bu arada burada next acildi aman ne guzel seyler var yaa.ama yeni sezon pahali ya hem zara hem, gap hem benettona baktim yeni sezon ucmus kardesim.ama yazdan indirimler superdi.
yani adam gibi bisey alayim bi takim kiyafet desen 100 den asagi cikmaz.
ya bu arada gogusler icin bilmemde ben karin catlagi olmasin diye lierac kullanmisitim iyiydi.arkadas selulit icin olani aldi fayda etmedi dedi.ama gogus isini bilemiyorum.

alışsa iyi olur 29 ekimded inşllh sünnet ettirmeyi düşünüyorum sünnet kıyafetleriyle çekileceğiz birde..eşim pek ayrıntılarla uğraşmadığı için herşey bana kalacak gibi..

ailecek çok şık olucaksınız yani bircan
peki bunlar bayrama mı doğum gününe mi

canım eşim ve ben baytramda ve doğum gününde aynı şeyleri giyicez. ama poyraza bayramlık lakos bir tişçrt aldım turkuaz neyaz altına kot spor bir kapri keeri falan var çok güzel yanındada 3 tane yeni tişört aldık kirlenme durumlarına karşı 1 tanede yeni alt üst takım aldım LCW den. rahat edemzse onları giydircem. turkuaz beyaz spor ayakkabı aldık beyaz çorap

ya birde şu sayfanın kenarındaki gögüs büyütme kapsülü reklamı yüzünden işyerindekilere rezil.oluyorum benim bilgisayar çok dandik aniden donuyor kaç defa o reklamın olduğu yerde dondu gelen giden bakıyor ben kapatamıyorm millette acaba neye bakıyor diyecekelr..

ooo maşallah bayram alışverileri yapılmış güle güle kullanın hepiniz.. biz burda yalnız olduğumuzdan benim pek bir hazaırlığım yok açıkcası.. o yüzden pek hevesimde yok diğer günlerden farklı olmuyo..
stüdyo fotosunu bende istiyom ama şöyle birkaç ay daha bade büyüsün ondan sonra çektircem.. şu aralar zaten huysuz biz bile zor çekiyoz fotosunu hanımın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…