2009 Eylül Anneleri

slm bayanlar
nasılsınız umarım herkes iyidir biz ç.ba günü evimize döndük ablamları yolcu ettik kaldık yine idi ile bidi
şuan kendimi boşlukta hissediyorum hiç iş güç yapasım yok evi mok götürüyo
yağız son günlerde hiç yemiyodu nerdeyse açlık sınırında yaşıyodu dişlerini kontrol yapıyodum gelen giden yoktu sıcakalrda geçti biraz niye yemiyon diye kızıyodum geçen gün fark ettim yagız 8 dişi var 9.diş en arkadaki azı çıktı aralardaki dişleri atlatmış kuzum diğer azılarda şiş ((((bunun üzerine yagıza niye yemediğini kızdıgım için oturup ağladım kendime sinirimden

bircan nerden aldınız smokini ve ne kadara bende aradım o tarz bişi bulamadım

Canım bizim burdan kemeraltından sünnet kıyafeti satılan bir sütü dükkan var onların birinden aldık 50 TL. hemde bana çok uygun geldi fiyatı. çok kalite bişiy değil ama zaten 1 kere giyicek tam üstüne göre önümüzde kış bir daha giyme şansı yok resim çektircez bide doğum günü diye özel bişiy ama çok para vermeninde alemi yok ama gayet şık kumaşıda güzel

gülcan ev işleri için kasma kendini yavaş yavaş yaparsın
yeni dişleriniz de hayırlı olsun
ama neden ağlıyyosun ki anlamamışsın işte ortada kasti bişey yok
hem kızıyoruz arada sabredemeyip o kadar olucak bence yersiz bağırıp çağırmadıktan sonra sorun yok

tülay neden eşin istemiyor fotoyu

Bizimki evde bile resim çekerken ne maymunluklar yapıyoruzda düzgün resim çekemiyoruz artık nasıl durcak bilmiyorum stüdyoda

sevmiyor cnm eşim pek resim çektirmeyiii
hatta oğluştan sonra bnm sık çekmeye çalışmalarımdan gıcıklık geldi o kadarrrr sevmiyorr

h.g gülcan
hayırlı olsun paşamın dişleri

biliyorum oraları uygun oluyo olsun cnm çok para vermeye gerek yok zaten herzaman giyilecek bişi değil güle güle giysin

bircan cicilerini güle güle giysin poyrazım
ben öle özel bişi almadm
bayramlıklarını giydiricem doğum gününde

selam kizalr
bisi soracam ben burda studyo resmi icin gittim tek kare poz icin benden 160 tl istediler iste kiza kimono giydirecez filan dediler
turkiyede fiyatlar ne acaba bilan varmi

selam kizalr
bisi soracam ben burda studyo resmi icin gittim tek kare poz icin benden 160 tl istediler iste kiza kimono giydirecez filan dediler
turkiyede fiyatlar ne acaba bilan varmi

burcu biz de randevu aldık
10 çeşit pozdan üçer tane yapıcaklar
üç tane de büyük boy yapıcaklar
bi tane de büyük çerçeve yapıcaklar
paket halinde 200tl istiyolar

ama bi tane istersen üç kopya yapıp 40tl alıyolar

amanın ne pahalıymış, ya, ben öyle çok poz istemiyorum, ailecek yeter diye düşünüyorum.... 200 tl veremem açıkcası, zaten eşim de verdirmez, ben çekerim der stüdyo ortamı yaratırım der.... bakalım ne yapıcaz.....

tülay saol canım
eylül orası öle cnm ama yemediği zmanalarda niye yemiyon diyo kızıyodum oluyo böle vakalar hepimizde

lcw dan dedimyaaa bircannnnn
gerçi bakarsın güzel bişi görürüm alırım yinee:))

Güle Güle giysin paşam tülaycım.. ya bende çok istedim gömlek alayım ama bulamadım 2 tane gömleğimiz var hep ona benzer buldum o yüzden lakos tişört aldım. ama yanında 3 tane daha tişört aldım hepsinide çok beğendim işte 1 tanede alt üst takım aldım ama hava serin olursa napcaz bilmiyorum

evet pahalı bence de
ben de sadece ilk olduğu için vericem
her doğum gününde stüdyo fotoğrafı çektiricem ama daha az poz ve daha sıradan ucuz yerlere çektiririm

bende 3 poz istiyorum 1 i hep birlikte 2 si tek kağan öbür türlü baya tuzlu oluyoo

Kızlar akşam poyrazı saat gece 12 ye kadar oyaladık ve sonra kendi kendine uyudu ama sabah 11 de kalktı sadece 2 kez süt içti gece o kadar bundan sonra gece geç yatırcam sabahları içi iyi oluyor

hemen dayanamadım aradım, 300 den başalyıp 100 tlye kadar gidiyormuş. tek olursa 20 ila 30 arası değişiyor, aradığğım yerlere göre... ama en düşük ücret 200 lira, o da 10 luk

bence bircan iyi değil, çok geç gece yatma vakti, bir de en önemli öğünü kaçırıyosun, sabah kahvaltısı bence 9.30 u geçmemeli çocukta. arkadaşımın doktoru da o şekilde demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…