2009 Eylül Anneleri

bence buraya gore turkiye fiyatlari gayet iyi bir suru resmin oluyo burda bi tane poz verio bitiyo
benim esimde ben cekerim dedi 2 gecedir ugrasioz ccok zor valla durmuyo
iyiki para vermemisiz dedik yani

bence bircan iyi değil, çok geç gece yatma vakti, bir de en önemli öğünü kaçırıyosun, sabah kahvaltısı bence 9.30 u geçmemeli çocukta. arkadaşımın doktoru da o şekilde demiş.

evet ama saat 9 gibi annem sütün içine pekmez ve biskuvi koyup içirmiş uykusunda içmiş. 11 de kalkmış muz ceviz süt tereyağı ve peynirli bir kahvaltı daha yapmış

aayy çok güzel olmuşşş
ben kızımı japonyaya göndersem eşin çeker mi ona da :)
valla hiç gerek yokmuş stüdyoya gitmenize
şirine de pek tatlı maşallah

ama canım çok geç değilmi, eğer erken uyuyabiliyorsa diye, çünkü sonuçta 12 ye kadar biz zor dayanıyoruz, ne biliyim öyle alışır gider diye. bence çok geç olmadan uyutmak engeç de 9 da kalkması gerek diye düşünüyorum. ha uyumak istemez o ayrı, ama uyuyabiliyorsa uyusun bence.

ama mesela poyraz normalde 22:00 de uyuyor sabahta 6-7 en geç 8 de ayakta sonra öğlen 12 yada 1 gibi 1 saat uyuyor sonrada öğleden sonrada 1 yada 1,5 saat bazen 2 saat uyuyor. gerçi dün saat 3 ten 5 kadar uyumuş ondandamı dayandı bilmiyorum yani cin gibiydi akşam ama saat 12 de kendi yastığa koydu uyudu kaldı

merhaba canlar. hayırlı cumalar olsun hepimize.
stüdyo çekimleri ne kadan pahalıymış öyle... bu doğumgünü olayı bize baya pahalıya patlıcak gibi. biz bayramlık almadık dedesi temmuzda geldiğinde getirmişti bayramlığını. doğumgününde de onu giydiririm herhalde. birkaç tane gömleği pantalonu falan da var hepsi küçülmek üzere zaten alsam da bu sene pek giyemicek ondan ben de kendimi ne kadar zor tutsam da almamayı düşünüyorum :)

kukla gibi maaşallah cimcimeye ben yandım ya bu egemen mahvetti beni 2 gündür gece uyumuyo ne yaparsam yapıyım yemiyo uyumuyo ağlıyo kriz geçiriyo yemek görünce yatmak istemiyo umarınm geçicidir dayanamıyorum vuruyo tabağa bana

sor bakalım sitedekilere varmıymış bebeği böyle yapan dedi eşim adam bile kabullendi artık kk oluyomu sizinkilerde böyle davranışlar 12-1 oldu uyuttum zar zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…