2009 Eylül Anneleri

kızlar ya geçen yıl bayrama yakın ben dogum yaptıgım için kimseye gitmemiştim, zaten çogu bana gelmişti.
ama bu sene gitmemiz gerekiyor haliyle. çok yorucu olacak.
ilk gün kızımın aile arasında yaşgününü kutlayacagız. bir de stüdyoda resim çekileceğiz gidip.
(sonraki hafta evde arkadaşlarımızla kısmetse kutlayacağız.)
2.gün gezme işini bitirmemiz lazım. 3.gün kuzenimin kınası ve ertesi günü düğünü var cunku.
çocukla çoook yorucu ve koşuşturmacalı bayram bizi bekliyor....

umarım herşey yolunda ve istedigimiz gibi gider, kızım da çok sıkıntı yaratmaz inş. :Saruboceq:

nazan oğlum da bişeyi gördü mü deli gibi istiyor ağlıyor falan o huylar hepsinde genel sanırım. ama tabak görünce vurması falan olmadı şükür.

ben de bişi soricim yaaaa. geceleri serin olmaya başladı burası. oğlumun üstüne hafif bişeyler örtüyorum ama gece kalktığımda altında buluyorum genelde :) yatağı 3 tur dönmeden sabah edemiyor kendisi de :) ne yapmayı düşünüyorsunuz. o giydirme battaniyeler olmaz herhalde artık. uyku tulumu mu aliciz?

kızlar defne de uslu, sakin bir çocukken şimdi cadılaştı ve memnun olmuyor hiçbirşeyden. hemen sıkılıyor. annem bana sen de 1 yaşından sonra memnuniyetsiz bir çocuk oldun, bir daha düzelmedin diyor bilmiyorumkismile
hakaten de biraz oyleyimdir. umarım kızım benim gibi olmaz yaa...ulen herşeyi babasına çekmiş de bana kala kala bu mu kalmış klava:

bizim de aynı şekerim. ben de var bir tane giydirmeyi deniycem ama biraz daha geçsin.
bakalım durduracakmı üstünde, yoksa bagaracakmı..istemedigi birşey oldugunda çok fena bagırıyor da..

canim ben erdenay dogdugundan beri uyku tulumu kullaniyorum.burdakilerde uyku ulumu oneriyor yazlik kislik olarak varrrrrrr.

selam kızlar nasılsınız kızım artık yürüyor bayramda yürüyerek gezicek kısmetse :)

bircan canım sena çok geç yatan bir çocuk ve inan çok zor çalışan kadın olarak bazen bittim anne yetiş diye annemi arıyorum sakın alıştırma sena doğduğundan beri düzelmedi gitti ama tam sana göre 12' de yatar sabah 12 kalkar bıraksan ama cadı anne olarak sabah 7'de kalkıyor mecburen serviste devam 8'de uyanıyor kreşe gelince saat 9 kadar kahvaltı saati ve yatak ama 10 da kaldırıyorlar sonra 12 yemek ve uyku 2 kadar engeç sonra 5-6 arası yine şekerlemesi var ve akşamları en azından 11 de yatakta anne baba saatiniz olmaz uyarması benden çok beklersiniz uyusun diye

geç yatan çocuk çalışan anneler için çok zor hele şimdi sahurda varki tamamen mahvediyor.. eymen 10da yatırmaya çalışıyorum onun içinde 9da ayaklarıma alıyorum 1 saat sallama sonucu uyuyor.

ooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyy masalahhhhhhhb senayaaaaa
offff dun benim oglanda bisey yemedenyattiiiiiii

ya siyahinci ayaklarına nasıl yatırıyosun bizimki bir inatlaşıyor ağlamaya başlıyor imkanı yok yatırmanın 12 yi buluyoruz ... ya işten yorgun argın gel birde 12 ye kadar uğraş dermanım kalmıyo bazende biraz kafa dinlemk istiyor insan .. benim oğlumda çok harektli ve bana aşırı düşkün paçamdan ayrılmıyor... inanın koltukta bile oturamıyor geliyor çekiyor ağlıyor anun la beraber yre iniyorum yani anlıycanıaz yerde sürünüyorum... anne olmak kolay değilmiş benim oğluşum beni çok yoruyor..

geç yatan çocuk çalışan anneler için çok zor hele şimdi sahurda varki tamamen mahvediyor.. eymen 10da yatırmaya çalışıyorum onun içinde 9da ayaklarıma alıyorum 1 saat sallama sonucu uyuyor.

HAKLISNIZ bencede yine 22:00 de uyutayım. ama saat 21:00 da sallamaya başlıyorum anca 22:00 de uyuyor

kızlar bayramlık tatlı yapacakmısınız.hazır baklavalık yufkaları denedinizmi nasıl oluyor.birde su böreklik yufkalar nasıl oluyor.

tubacım demetcim saolun. ben de daha ince olanlarından bakıcam tulumun. kışlıllar kalın gelir. bakalım inş kabullenebilir yoksa işimiz var yorganla falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…