sor bakalım sitedekilere varmıymış bebeği böyle yapan dedi eşim adam bile kabullendi artık kk oluyomu sizinkilerde böyle davranışlar 12-1 oldu uyuttum zar zor
ben de bişi soricim yaaaa. geceleri serin olmaya başladı burası. oğlumun üstüne hafif bişeyler örtüyorum ama gece kalktığımda altında buluyorum genelde :) yatağı 3 tur dönmeden sabah edemiyor kendisi de :) ne yapmayı düşünüyorsunuz. o giydirme battaniyeler olmaz herhalde artık. uyku tulumu mu aliciz?
ben de bişi soricim yaaaa. geceleri serin olmaya başladı burası. oğlumun üstüne hafif bişeyler örtüyorum ama gece kalktığımda altında buluyorum genelde :) yatağı 3 tur dönmeden sabah edemiyor kendisi de :) ne yapmayı düşünüyorsunuz. o giydirme battaniyeler olmaz herhalde artık. uyku tulumu mu aliciz?
selam kızlar nasılsınız kızım artık yürüyor bayramda yürüyerek gezicek kısmetse :)
bircan canım sena çok geç yatan bir çocuk ve inan çok zor çalışan kadın olarak bazen bittim anne yetiş diye annemi arıyorum sakın alıştırma sena doğduğundan beri düzelmedi gitti ama tam sana göre 12' de yatar sabah 12 kalkar bıraksan ama cadı anne olarak sabah 7'de kalkıyor mecburen serviste devam 8'de uyanıyor kreşe gelince saat 9 kadar kahvaltı saati ve yatak ama 10 da kaldırıyorlar sonra 12 yemek ve uyku 2 kadar engeç sonra 5-6 arası yine şekerlemesi var ve akşamları en azından 11 de yatakta anne baba saatiniz olmaz uyarması benden çok beklersiniz uyusun diye
geç yatan çocuk çalışan anneler için çok zor hele şimdi sahurda varki tamamen mahvediyor.. eymen 10da yatırmaya çalışıyorum onun içinde 9da ayaklarıma alıyorum 1 saat sallama sonucu uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?