2009 Eylül Anneleri

Slm kızlar size birşey soracam 2 gun once kızımın ateşi 40 dereceye kadar yukseldi bir suru şey yaptık en sonunda acile gittik igne olduk. Ertesi gun kendi dr. gittik kan testi istedi lökosit & CRP testleri yaptık her ikisi de çok yuksek çıktı. Neden dir sizce?

crp ve lökosit enfeksiyonla ilgili..herhangi bir ilaç vermedi mi?

slm bayramlıklar sanırım konu :))

gökşenin bayramlıklarını geçen hallettim ama sanki hava soğuduya üzerine ilave lazım sanki napıcam bilemiyorum

kızlar hava durumuna baktımda güneşli ve 28 derece civarında olucak önümüzdeki hafta yalnız akşamları birden ısı düşüşü olucakmış o yüzden akşamları dışarda olursanız yanınıza hırka gibi bişiler alın :))

betülcüm acil şifalalr ttalım, umarım bir daha tekrarlamaz, ay birden tüylerim diken diken oldu, kendi kızım gibi, inşallah hastaneye gitmezsiniz bir daha.

geçmiş olsun betülcüm minicik elaya iğne olmak ne zor geliyordur.bizde yarın muayeneye gidecez tam kan verirken nasıl dayanacaz diye düşünüyorum...

elaya cok gecmis olsunnnnnnnnn
zeyfe,meleg09 sizler neden birseyler yazmiyosunuz yeni uyelerrrrr

betül geçmiş olsun cnm acil şifalar
zeynep baktım bugün bişiler ama
olan kalın hem pahalı yeni sezon dieee off evdelilerden mi giydirsem :S

selam kızlar eşimi ücretsiz izne çıkardılar pcde o oluyo giremiyom cumaya gönderdim azda gez dedim girebilmek için nete nasılsınız hasta bebeklere acil şifa diliyorum beni,m cünyır fena oldu çok bıdır bıdır konuşuyo bize babasıyla yeterya diyo ellerine uzata uzata bakıyoz gülüyorr

canım pek mevsimlik yok direk kışlıklarla bşlamışlar ben de mevsimlik mont almayı düşünüyorum zaten alıcaktım

evet yeni sezon çok pahalı bizim yeni penye hırkalarımız var geçen sene büyüktü bu sene oluyo onları giyecez ama süper şeyler var bücürükte harika bir takım vardı gömlek kadife cekettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…