2009 Eylül Anneleri

ya mevsimlik montumuz var ben böle penye spor bi ceket baktım ama.. beğenemedim
olmadlı yelekli takımlar oluyo erkekler için beğendim bi tane ama kararsız kaldım 37 tl idi fiyatı
onu da alırsam 1 yelek için :S eşim beni fururrr

filizcim burdaki lwc da yoktu hemen hemen her yere baktım

ben lcw den kravat aldım hatta gömleğin üstündeydi kravat için o gömleği aldım.mevsimliğide önceden almıştım eymen hiç büyümediği için oluyor.

ya benim oğlıma hala 74 cm hatta bazen 68 cm giysiler oluyo
geçen kurban bir pantolon almıştık yanımızda yoktu tecrübesizlik işte o kadar büyük almışız ki hala olmuyo sanıırm bu kurban giyer ama bizim gözümüze çok küçük gelmişti::)))))

kilo almaması konusunda çok şikayetçi değilim sağlığı yerinde olsunda evim 5. kat ve asansör yok merdivenler çok dik. sabah akşam eymenle inip çıkmaktan benimde kilolar gitti 56 kilo hamile kaldım şimdi 52 kiloyum...görümcemin kızı var 8 aylık mamaile büyüdü hep öyle tontiş.

yok şikayet amaçlı değilde yaza girerken ben çoğu kıyafet olmaz die düşünmüştüm
ama herşey bizede oluyooo....sağlıklı olsunlar da gerisi boşşşş+ bizim bebelerin şansızlığı yaz ve yazın dişçıkarmaları

halıma demir ilacı damladı sabah
sildim çıktı... şu an yine yeşilimsi meydana çıktı leke
ne yapmalıkyım?

fiizcim bende bir sürü elbidesini seneye kaldırdım bu sene giyer diye aldığım bütün elbiseler çok büyük geldi aslında hepside 12 ay ama yinede giyidiremedim seneye giyer inşallah :)))

zaranın kış sezonunda geçen sene dikkatimi çekmişti montları :))
bende zaten en yakın zamanda bi ziyaret ediyim diyorum :))

gökşenin gap bi pantolonu var bayramdada onu giydircem ama beli bol boyu uzun 12 18 ay kemer bulabilirmiyim sizce ??

kemerle sıkılabilir..götür gap'e tadilat yapsınlar..beli kalınlaşmaz artık..boyu uzar ama..

bence yani :)
kaynana ben herşeye müdahele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…