2009 Eylül Anneleri

kızlar ben rüzgara kabak suyu verdim, çiğden sıktım.. içime elma ekledim, sebze sularına sadece elma suyu karıştırılıyor aklınızda olsun, diğer meyvelerin karışmaması gerekiyormuş... çiğden ıspanak sıkacam, hayırlara vesile olsun....

canım lastik askı aradım bulamadım kızlara göre gerçi çok bakmadım ama yinede olan yerlerde çoğunlukla erkekler için var

kabağın tadı çok güzeldi, su gibi bişey, ama ıspanaktan yana şüphelerim var...

ben otokoltuğundan çok memnunum....

kraft omega oto koltuğu 9-25... rüzgar 8.5 kilo olmasına rağmen içindeki yastığı çıkarttığım halde tam sığıyor. daha küçük almamalısın.

gülaycım rüzgara içerse maşallah ona bu kızın içtiği suları ben içsem yeterde artar :))

tülaycım erkek giyim için zeyland ve kanz bak çok güzel şeyler var geçen kanz a gittim yeni sezonun yenidoğanı harikaydı ayrılamadım kıyafetlerden dedim bi tane daha hemen doğurayım okadar beğendim ki doğurasınm geldi :) ama aynı kıyafetin 12 18 ay şirin durmuyo da 0 3 ayı çok tatlı duruyo bazen o zamnları o akdar özlüyorum ki :))

2-3 aylıkken ne tatlılardı.hergün farklı farklı giyindiriyordum herkes kızım çok süsleme göz değer derlerdi. şimdi ise her kıyafette leke var..geçen çamaşırlarını yıkarken yeni tişört almıştım ilkten yıkansın dedim oda rengini vurdu.mahvoldu.kıyafetler.

bi kerede benim başıma geldi öyle çamaşırların hepsi çıtçıtlı badileri özellikle mahvoldu nasıl üzülmüştü şimdi her çamaşırda dikkat ediyorum baya verbilecekleri ayrı yıkıyorum :))

bide şöle bişi var bayramlık aldık ama bakalım kaç saat giyebilecekler :))

zeynep evet yaa şöle Rabbim 3 yaşını gösterse inş.
bak bugün lcw da bi kot beğendim süperdi yaaaaa ama
eğreti duruyo daha bizim bebelerde
kesimler bi tuhaf ya uzun yada potluk yapıooo
ben kapri aldım sırf bu yüzdeeen

bence bayramda bol bol yakalık alalım her gittiği yerde bişey yemeye yada yedirmeye çalışırlar bari kıyafetler batmasın

yaaa evet ben bu yüzden bide durumu bozuk olup bişi alamaynları düşündükçe alasım gelmiyo gerçi 2 üst bi kapri aldım başka bişi baktım bugün ama içimden almak gelmedi
eskitemiyolar ....bide bizim ev kıyafetimiz ayrı dış kıyafetimiz ayrı öle çok lekeli kıyafetimiz yok şükürrr

evet canım malesef çoğu kıyafet yakışmıyo bebelere şöleki bence bu zamanlarda bebişler bol bol eşortman takımları giysinler ben gökşene elbise bile giydiremiyorum dizleri aşınıyo emeklediği için şimdi siz diyosunuz ya takım kravat filan ben düşünemiyom bebişlerin üsütünde belki yakışır ama bebişler rahat edrmi belkide ben kendimde hep rahat şeyler giymeyi sevdiğim için böyle diyorum ama kızımda öyle dar bişi giysin hemen kıyameti koparıyo o yüzden kravat filan bulamassan dert etme dah çok bayramalr görürsünüz inşallah 3 4 yaşında giydirisin takımları :)))

ben gökşene pantolan üstüne polo tarzı benettondan tişört aldım ayakkabısı zaten vardı te oka :))

bizimde kıyafetlerin çoğu kayınvalidemde gündüz baktığı için.bazen evde kıyafet bulamıyorum .bende kış için uzun kollu penyeler almam gerek 4 takımı varsa 2si orda 2si bizde.birtanesi kirlense tekte kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…