2009 Eylül Anneleri

zeynep çim yokkk ben spor gömlek aldım oğluşa kesinlikle katılıyorum sana rahat kıyafet giydirilmeli çocuklara tenleri çok hassas ..hele bnm oğlum beyaz tenli hemen rahatsız oluverir
ben spor gömleğine dedim şirin görünsün diee bi papyon kondurcaktım ama buladım....

e bebekten aldım zaten bende, ankaradaki yerinde...

çok çok tavsiye ederim hem uygun fiyat, hem de kumaşu çok güzel, ebnimki kırmızı pütü kareli heryeri. yarış deenli değil yani..... çok rahatız içinde....

ya ben çamaşırlarını nelerle yıkıyorum kosla, ariel, domestos leke çıkarıcılar, hiçbiri de çıkarmıyor. en son anway alacam, çok araştırdım, lekelerin üstüne yıkamadan önce fısfıslamak yetliymiş, kesin çözümmüş. yoksa acıyorum kızlar, çıtçıtlı bodyleri renkten renge girdi artık, zaralarını ve mothercarelerini giydiyse yemek yedirmmeeye çalışıyorum dışarıda, yazık günah ya, ben lekeli bişeyde giydiremiyorum, takıntım var, en ufak lekeyi çıkartacam diye, döküyorum deterjanları bu sefer rengi soluyor..... offf derdime barmak bastınız:)

ben bugün aldım cnm uzun kollu penye takım bi yer var yeni açıldı
evde filan giydrmelik 5 tl idi yeride güzel yıkanıyoo şu an makinede

yavrım ev için uuz şeyler alın
ben öle yapıom bişide olursa acımıyom en azından öle lekelide içime sinmiyo
kesip yer silip atıyorum :)

gülaycım tavsiyen için teşekkür edrim tatlım :))

bende takıntılıyım kolay kolay lekelileri giydrimem am bazen evde giydiriyorum kıyafeti kamadığı yada yetişmediği zamanlarda bende lekelendiği anda temzilemye çalışıyorum ve bekletmiyorum ayrıca makinada 2 saat yıkanıyo çamaşırları gökşenin :))

uzun kollu badilerini ben geçen seneden almıştım kanzdan lc den filan bir sürü oldu onları giyer bu sene benimde alt almam lazım hem pantolan hemde eşortman :))

ben de 4 üm ama beni niye dışladın :)

valla rüzgarın 3 tane elbisesi var, yeni sayılır, bir zara gömleği ve eteği var 4 takım... bugünde en yakın arkadaşım kızının küçülmüşlerini getirdi, hepsi de çok güzel sayılı giyilmiş, normalde asla içime sinmez ama en yakın arkadaşım, elbiseler mis gibi, modelleri harika, dışardan almaay kalksam dünya pahası... ben de mersinde onlardan da giydircem..... hergün giysin değişik değişik....

dediğin gibi tülay alamayanlar var, ben bayağıdır almıyorum artık.... yazık günah... bi de alsam bile 1 yaş bile büyük oluyo benimkisine küçük de aşmak istemiyorum artık.

bende evde temizilk bezi olarak kullanıyorum omayan kötü durumda olanları :))

bu kış giymesi için 10 tanede çıtçıtlı badisi var bir sürü uzun kollusu oldu kazak ta aldım bi kaç tane ihtiyacımız ayakkabı mont ve pantolan onuda biraz zaman geçsin kış iyice gelsin hallederiz bu sen kendime alıcam geçen sene hiç bişi alamamıştım başta çizme omak üzere bir sürü eksiğim var :))))

gülay sen de almıyosaaaaannn :)))))
ben 1 çift ayakkabı aldım en son bak yürüdüğünden beri daha da almıcam
aldıklarım baharlık kışa bi çift tamam....böle arada çıkarırım parka yine yürümeye onun için ihtiyaç

tülaycım ayakkabı konusunda dertliyim çünkü yürümeye başladıktan sonra almam lazım bu kızın yürümeye niyeti şimdi alsam ayakalrı büyür diye korkuyorum zaten 3 ayda bir değiştirilmeliymiş ayakkabı bir numara büyüğü alınmalıymış

zeynep ayakkabının modeli ve cinsiyle alakası yok yürümesinin bencede yürüdüğünde deneyerek al
bizim evdeki ayakkabılarla yürüyememişti halil ibrahim sonra deniyerek aldım ...şu an çok rahat parkta sokakta yürüyor bide büyük alma yürümesi zorlaşıyooo

ben bi kartona ayağını bastırarak ebatını çıkarıp öle aldım tavsiye ederimm

1 karış boyları var ama ihtiyaçları bitmek bilmiyor. kışlık çıtçıtlı badimiz yok hepsi askılı ..bu haftada böylece bitti .bayrama 5 gün kaldı ne güzel geçti ramazan nasıl tutacaz falan derken geldide gidiyor bile..

tülay ya bende kapri aldım ama hava soğuk olursa serin napcaz üstlerinide kısa kollu aldık ceket yada uzun giydirsek altları açık olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…