2009 Eylül Anneleri

zeynep masamda değildim ondan yazamadım
şimdi de yazdıklarınızı okudum
zaten birazdan da çıkarım
iki çift laf edemeden bitti gün
ben mağazaya girmezsem sorun yok ama girersem alıyorum yaaa
bi dünya kıyafetii var
bu öğlen kendime kıyafet bakmaya çıktım yine ona 3 4 parça bişe aldım
ama daha da girmicem bebek mağazalarına
dediğin gibi benim de o kadar eksiğim var ki
geçen kış loğusa sayılırdık
öle şiş şiş geziyorum diye bişi almamıştım
bu kışa hiçbişeyim yok

kötü haber vermiş olmayayım ama ..
çizmeler 500 lira falan..dün baktım ben:gitme:

eylülcüm ben yanımda birilerini götürüyorum beni kontrol etsin gökşene daha fazla almıyım diye aslında çok fazla kıyafeti yok ama yeteri kadar var ama kendimi tutmassam sonu yk bunun o yüzden sürekli giyeceği kadar almaya çalışıyorum bide eksik varsa mağzalara giriyorum yoksa gireresem alırım :))

reyhancım onu bilmemde ben dün 450 liralık çizmeler 6o liradan gitti markafonide :))
hepsi tükenmişti neredeyse o ayrı :))

canım 500 liraık çizmenin markası ne derimod filanmı ??

ben kendim için aldım bişilerrr
çocukla rahat edebileceğim kıyafetler tabiykideee :))

eylül bebenle olsun mağazaya girince zor alırsın cnm :)) demekki hala zevk alıyosun alışverişten ne güsel
bana işkence gibi geliyo alışveriş çünkü oğlum durmuyooo
ben bi pantolunu 5 dk aldım oğluşlaaa kabine beraber girdik düşünnn

ben evdeyken çıkıp mağazalara falan gitmiyorum zaten
noluyosa işe gelip öğlen tatiline çıktığımda oluyor

öyle demeyin kızlar her bütçenin alıcısı var türkiyede size komik gelicek ama aacımadan o kadar parayı verbilecek insanlar var bu normla yani benim gibi garbanlar da bekler ki sezon sonu indirimimde alıyım :))

ama bu sefer bekliyemem hemen almam lazım kazak filanda almam gere eksik bir sürü :)

ben özellikle vitirin gezmek içn bile dışarı çıkarım eylülcüm :))

reyhancım aklıa geldi H&M den eşarplara bakabildinmi canım ??

yok tülay tabi ki edasız gidiyorum
onunla mağazaya girmek bi kenara
alışveriş merkezine bile girilmiyo
hemen sıkılıyo
arabada durmaz kucakta durmaz
işkence

ay işlerden fırsat olup ta laflayamadım doğru dürüst ya. 500 liralık çizme okudum. çooook saçma abi :) bir ailenin belkide bir aylık gelirini ayağımda taşımak ağır gelir. işte kimisi bunu gösteriş görür benim gibilerse görgüsüzlük :)
haftasonu oğlumun yaşgününü kuluyoruzzzzz. gittik babasıyla süs aldık. kapı afişi balonlar falan. ctesi de iftara misafiirm var Allah bana güç kuvvet versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…