2009 Eylül Anneleri

baharcım şimdiden ali efemin yeni ilkyaşı kutlu olsun ....mutluluklar getirsin hayatına inş. öp benm yerime de çokkkk

zeynep geldim ama yazamadım yagızı uyuttum ohh rahatım
öğlen dr gittik kulagını bişey ısırmış kırmızıyı geçmiş bordo olmuş nerdeyse alerji için bi iğne yaptı geldik geri
bugun hep cicilerden konuşulmuş konu bizim bayramlaşak kimse olmadıgı için kıyafet almayacagım olanlarla idare ederiz

reyhancım güle güle :)

baharcım hg :)) allah kolaylık versin canım sana ali efeminde daha nice yaşlarını kutlayın inşallah :)))

baharcım allah güç kuvvet versin sana kolaylıklar dilerim canım ali efeminde yeni yaşı şimdiden kutlu olsun bahtı acık olsun yawrumun

zeynepcim gülcancım teşekkür ederim. Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin. çok heyecanlıyım ya :))) gerçi bir kutlama da izmirde patlatcaz o da var daha :))))

ben de uzuyorum mutfağa doğru
paçamı çekiştirip duruo zaten halil ibrahim
öptk sizi hayırlı iftarlarrrrr

İyi geceler herkese:))) Hahahah sanki çok kalabalığız yaa.
Bahar benimde merak ettiğim soruyu sormuşsun. Gece üst açmaları uyku tulumuylamı çözeceğiz. Onların içinde de çok terliyorlar nasıl olacak. Sizin kullandıklarınız nasıl bişey yaa. Birde bunların yazlığı kışlığımı oluyor.??

selam güzel hatunlar.. bende kocamı kızımı yatırdım evimi topladım şimdide dağ gibi ütümü yapıcam.. hafta sonuna kalmasın hazır uykumda yokken dimi ama :))

bade de gece üstünü çok açıyo sanırım yine en iyi çözüm uyku tulumu olucak gibi geliyo bana..birde yaşımızıda geçtik artık balık yağına başlasam diyorum.. belki bıdığımın azcık boyu uzar.. dr sormadım gerçi ama siz ne yapıcaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…