2009 Eylül Anneleri

gunaydin kizlar.
ali efeye daha nicee saglikli mutlu huzurlu seneler baharcimmm keske bulunabilseydik yaa kuzucugu kucaklardik biii tabi senide:)
balik yagini sormusun husniyecim ben vermiyom ya kilo aldirir cok diye korktum ailede kilo genetik simdiden aarttirmayayim dedim.
burcu edit tusu bendede gorunmuyor nedense.
zeynep niye kutlamiyonus anacim siz dogumgunu?

slm kızlar bugün eymeni muayene götürdük.boyu 73 cm kilo 9 yani 3ayda sadece250 grm almış ve kansız çıktı.santaferve vitamine başladık..

slm kızlar bugün eymeni muayene götürdük.boyu 73 cm kilo 9 yani 3ayda sadece250 grm almış ve kansız çıktı.santaferve vitamine başladık..

canım benim ama boyu çok iyi. maşallah ona bizimkide kilo almıyor boşver tatlım ama kansız olmasına üzüldüm ilaçla vitaminle düzelir ama

ayfercim aile arasında çekirdek ile olarak kutlucaz dğm gününü :))

hem şimdi yaptığım dğm gününü o hatırlamz anlamzda zaten bu aralar çokta huysuz (

cnm ben doktora sordum zinco mega nın yeni çıkan tadı güzel bi balık yagı var verebilirsin dedi...ben yasımızı gecnce başlıycam.
üstünü örtme konusuda bizdede çok sorun,hep açık yatıyo uyandıkça örtüyorum ama bi, bakıyorum gene açmış...uyku tulumuda çok terletiyo..

cnm bizim kızda kasız doktorumuz bu çagdaki bebeklerin yüzde 80 inde kansızlık görülebiliyor dedi..bizde ferrum kullanıyoruz...benneyaptımki

tüm KK arkadaşlarımın Kadir Gecelerini Tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim

Rabbim yavrularımızla beraber geçireceğimiz sağlıklı,huzurlu,mutlu nice günler kandiller nasip etsin

hepimize inş.

Kızlar bebişinizin küçülmüş kıyafetlerini vermek için bir yer arayan varsa görüşmek isterim. Şöyledi benim Ankarada bir ablam oturuyor hemşire komşusunun 4 aylık bir oğlu varmış benden istedi ama ben şu ana kadar olan küçülmüşleri hep verdiğim için elimde yok bundan sonrakileri oraya postalayacağım. Sizden göndermek isteyen olursa yazışalım.

ANNE olmanın en güzel anlarını paylaştığım tüm KK arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.Allah inşallah bu güzel gecede dualarımızı kabul etsin...yavrularımızı bize bizleri onlara saglıkla bağışlasın.amin....

kadir geceniz mübarek olsun.. bütün dualarınız kabul olsun yavrulaarımıza Allahınm sağlık ve huzur versin inşallah

ebru cum saol bizi sormuşsun
ben inanılmaz yorgunum,oğluşumda inadınaa enerjikkkkk
sen nasılsın ...küçük adamlar nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…