aman olsun be bircan bence calis arife gunu gelmemek daha iyi hazirliklarini yaparsin
slm kızlar bugün eymeni muayene götürdük.boyu 73 cm kilo 9 yani 3ayda sadece250 grm almış ve kansız çıktı.santaferve vitamine başladık..
slm kızlar bugün eymeni muayene götürdük.boyu 73 cm kilo 9 yani 3ayda sadece250 grm almış ve kansız çıktı.santaferve vitamine başladık..
cnm ben doktora sordum zinco mega nın yeni çıkan tadı güzel bi balık yagı var verebilirsin dedi...ben yasımızı gecnce başlıycam.selam güzel hatunlar.. bende kocamı kızımı yatırdım evimi topladım şimdide dağ gibi ütümü yapıcam.. hafta sonuna kalmasın hazır uykumda yokken dimi ama :))
bade de gece üstünü çok açıyo sanırım yine en iyi çözüm uyku tulumu olucak gibi geliyo bana..birde yaşımızıda geçtik artık balık yağına başlasam diyorum.. belki bıdığımın azcık boyu uzar.. dr sormadım gerçi ama siz ne yapıcaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?