Kızlar oğluş 1 dk. durmuyor artık baya baya yürüyor ama canı isteyince tüm kolidoru bile yürüyebiliyor .. ama hep kucak istiyor yine çorbasını bile zor yaptım ki evde halılar yok yıkamaya verdim iş dolu perdeler leş gibi camlar kapılar koltuklar ama bayram için acele etmiyorum doğum günü temizliği olcak. daha kuaföre gitmelitim sir için kaş için saçımı boyatmaya vaktim yok napıcam bilmiyorumGünaydın kızlar nasılsınız. yoruc bir haftasonundan sonra geldik işe
günaydın herkeseee
bircan okurken yoruldum ya
sen bi an önce bunları yapmaya başla o zaman :)
başlayamıyorum ki vakit yok. bu gün kuaför işini halletcem ama sadece sir ve kaş. saçımı boyatamıcam. artık doğum gününe yaparım. ev işlerinide yavaştan yapasım var çünkü 5 gün evdeyiz ev yine leş olur bayramdan sonra 1 hafta sonra doğum günümüzü yapcaz ya o zaman yapasım var yani 1haftada yetiştirebilirim olmadı 1 gün kadın çağırırım
ben de kadın ayarladım yrın gelicek
napim kendim yetiştiremezdim
tüm hafta sonu sadece ortalığı toparlayıp mutfak temizleyebildim
evin geri kalanı kadına bakıyor malesef
hatta anlaşıp her hafta çağırıcam artık
ben ytişemediğimi farkettim çünkü kafamçokkarıştı
eylülcüm en kolay yolu canım iglodan alacaksın, bircanın yazdığı tarif yada başka bir tarifle çorba yapacaksın yada pişirip elinle vereceksin balığı... eşimin avlandığı balıklar yoksa biz dışarıdan almıyoruz iglo tercih ediyoruz
kızlar herkese günaydın...
güzel haberlerle burdayım, maşallah diyim, dilimi ısırayım, popomu kaşıyayım bizim kızın iştahı açıldııııııııı sonundaaaaaaaaaaaaaa.....
hafta sonu çok güzel kendisi yedi, şimdilik yiyeceği şeyler sınırlı ama makarna , köfte, mısır , dil peyniri yiyor ama maşallah kendisi bir güzelce yiyor... parçalara ayırıp önüne koyuyorum sonra o eliyle yada çatalına batırdığım şeyleri ağzına sokuyor.
ya inşallah bu şekilde devam eder. 1 haftadır tahin pekmez veriyorum acaba ondan mı, yoksa efavit vitaminin düzenli kullanıyorum acaba ondan mı bilmiyorum ama maşallah kızıma ya....
altın balık falan mı dediğin
yoksa iglonun başka ürünleri mi
bi de onlar güvenilir olur mu acep
ona göre ben de vermeye başliyim
bu arada maşallah kızına da
inşallah hep böyle devam eder
ben de meyveyi ufak ufak doğrayıp önüne koyuyorum kendi yiyor
ama çatalla değil eliyle[/QUOTE
günaydın kızlar,
balık av yasağı kalktı artık..taze taze balıklar geldi :)
biz haftasonu istavrit ve tekir yedirdik yulaya
evet ben de geçen gün tv de gördüm yasak kalktı diye
ama habere göre marmarada pek bişe yokmuş karadenizde çok balık varmış
benim bolca balık alıp anneme temizletip buzluğa koymam gerekecek galiba
ben balık temizleyemem hatta kafası olan balığa bakamam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?