günaydın kızlar. iyi haftalar dilerim. geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
haftasonu ctesi kalabalık iftar misafiri, pazar günü hem iftar hem ali efenin yaşgünü kalabalık şekilde misafirle kutlayınca pestilim çıkmış şekilde işe geldim. iki saniyede bir ya esniyorum ya hapşırıyorum. üstüne bir de regl oldum oooh cila. ama çok güzel geçti. ctesi akşamı iki hacımız,çocukları,torunları evimize geldi. çok huzur veren insanlar biz de çok mutlu olduk onları ağırladığımıza. pazar günü de süslemeleri, yemeği pastası derken güzeldi. ağzımızın tadıyla kutladık şükürler olsun.
oğlum iki gün çok huysuzdu hep kucağımda durmak istedi. o da baya yordu beni. sabah dizimde kocaman bir morlukla uyandım. ayakta koşturmaktan morartmışım. oğlum sabah ayrılmak istemedi benden. on dakika kapıda vedalaştıktan sonra kucağımdan çeke çeke zor aldı babanem ağladı çok ben de asansörde hüngürdedim tabi. çok fena yaaaaa
ali efeye sağlıklı nice güzel günler baharcım, sen de misler gibi kalkmışsın üstesinden...
bugünde benim kızımın doğum günü....
ali efeye sağlıklı nice güzel günler baharcım, sen de misler gibi kalkmışsın üstesinden...
saol gülaycım. rüzgarın da yeni yaşı kutlu olsun güzel günler onunla olsun. ne güzel ilk senemizi bitirdik şükürler olsun annelik sınavında level atladık :)ali efeye sağlıklı nice güzel günler baharcım, sen de misler gibi kalkmışsın üstesinden...
Canım nice yaş günlerine sağlıkla mutlulukla.... Ne güzel Atlatmışsın. Darısı başımıza...
Resim yok mu?
Kıyamam bebeğime ya özlüyorlar ayrılmak istemiyorlar onlarda haklı ki. Annem diyorki çock anne sevgisinden eksik büyüyor diyor
kızlar edanın doğum günü pastasını kendim yapmak istiyorum
şeker hamuruyla pasta nasıl yapılır onu araştırıyorum şu an
yardımcı olabilecek bir püf nokta bilen varsa esirgemesin lütfen
saol gülaycım. rüzgarın da yeni yaşı kutlu olsun güzel günler onunla olsun. ne güzel ilk senemizi bitirdik şükürler olsun annelik sınavında level atladık :)
saol bircancım. daha tam atlatmış sayılmam bir kutlama da izmirde yapıcaz. dedemizin özel ricası :) hatta o burdaki kutlamayı saymıyormuş ordakini sayacakmış :)
ya anne sevgisinden eksik büyüdüklerine inanmıyrum ben bircan. evet gündüz belli saatlerde yokum ama eve erken geliyorum ve geldikten sonra hep ben ilgileniyorum. önemli olan kaliteli vakitse biz zaten onu başarıyoruz. sabahları da kahvaltısını ben yaptırıyorum öyle işe geliyorum. napalım buna da alışcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?