2009 Eylül Anneleri

Canım nice yaş günlerine sağlıkla mutlulukla.... Ne güzel Atlatmışsın. Darısı başımıza...
Resim yok mu?
Kıyamam bebeğime ya özlüyorlar ayrılmak istemiyorlar onlarda haklı ki. Annem diyorki çock anne sevgisinden eksik büyüyor diyor

ali efeye de maşşallah
rüzgara da maşallah
doğum gününüz kutlu olsun
sağlıkla 80. yaşlarını da görsünler inşallah

ali efeye sağlıklı nice güzel günler baharcım, sen de misler gibi kalkmışsın üstesinden...

bugünde benim kızımın doğum günü....
saol gülaycım. rüzgarın da yeni yaşı kutlu olsun güzel günler onunla olsun. ne güzel ilk senemizi bitirdik şükürler olsun annelik sınavında level atladık :)

saol bircancım. daha tam atlatmış sayılmam bir kutlama da izmirde yapıcaz. dedemizin özel ricası :) hatta o burdaki kutlamayı saymıyormuş ordakini sayacakmış :)
ya anne sevgisinden eksik büyüdüklerine inanmıyrum ben bircan. evet gündüz belli saatlerde yokum ama eve erken geliyorum ve geldikten sonra hep ben ilgileniyorum. önemli olan kaliteli vakitse biz zaten onu başarıyoruz. sabahları da kahvaltısını ben yaptırıyorum öyle işe geliyorum. napalım buna da alışcaz.

daha dün gib battaniye arasında gelmişti kucağıma şimdi ise yaşlarını kutluyoruz..zaman ne çabuk geçiyor.

kızlar edanın doğum günü pastasını kendim yapmak istiyorum
şeker hamuruyla pasta nasıl yapılır onu araştırıyorum şu an
yardımcı olabilecek bir püf nokta bilen varsa esirgemesin lütfen

slm kızlar off ya eskisi gibi giremiyorum eylül yüzünden gündüzleri 1kere uyuyo o sırada temizlik yemek vs derken uyanıyo zaten ondan sonrada bilgiayar başında olursam tırmanıyo resmen kucağıma gelip bilg. karıştırmak için almasam kıyamet kopuyo rahat vermiyo yani anlıycağınız akşamları giriyorum burda kimsecikler yok bende facede takılıyorum:))) geçmişe bakamıycam çok uzun:)) varmı değişen bişey acaba

bu arada baharcım baya yoğuyn bi hafta sonu geçirdin anlaşılan eylülün doğum günü yaklaşık 30 kişi olduğu için seni iyi anlıyorum bide 2gün üst üste helal olsun bacım iyi atlatmışsınız güzel yüzlümün doğum gününü kutluyorum o tombiş yanaklarından çok öpüyorum daha nice yaşlarını görün canım valla iyiki varlar ve biz iyiki bu duyguları yaşamışız:))))

canım bencede öyle ama bizim ailde çalışan bayan sayısı çok az annemde ananemde yengemler falan çalışmıyor yani çocuklarını kendileri büyütmüş o yüzden annem üzülüyor mesela dayımın kızı annesine sesleniyormuş poyrazda balkonda çıkmış oda bağırıyormuş anneeee diye. o anne dedikçe poyrazda diyormuş. akşama kadar benim resmime gel gel yapıyormuş annemde sonra ağlıyor fazla duygusal

ahh kıyamam bircan yaaa şöle duyuyorum ya baharda anlattı biraz önce mesela içim gidiyo yaaa kıyamam ben onlara ne zor hayat yinede bugünlerimize çok şükür bu arada kayınvalidn bakıyodu artık senin annemi bakıyo bircan

selam kızlar nasılsınız?? evdeyim çok fazla gelemıyorum yanınıza umarım bır sorun yoktur kımsede.. benım oğlum yıne huysuzluklara devam ama ılk gunden daha ıyı. sanırım gitcem diye eskısı kadar korkmuyor:)

naharım aliefemin doğumgununu birde buradan kutlıyım. herseyin güzel geçmesine sevindim. siz level atladınız bızde inşallah perşembe gunu level atlıycaz:) bizimde ilk yaş günü bandırmada olacak. 9 eylulde 2. si kendı evımızdeolacak ama onun ıcın annemlerın umreden gelmesını beklıycez..

bircan bende annene katılmıyorum asla anne sevgisinden mahrum büyümüyorlar. bak bugun 5. gün oğllumla beraneriz. eve geldiğimde her daim yapışık gezıyorduk. şimdi daha ayrı ama aynı ilgi ile zaman geciriyoruz. evet zor onlarada bizede çok özlüyoruz ama asla anne sevgisinden mahrum değiller.

gülaycım rüzgar kızımızında doğumgünü kutlu olsun nice nice mutlu yıllar görsün kuzu..

meryem hoşgeldin
ali tunanın düzelmesine sevindim
ama inşallah sen işe başladığında da bu şekilde devam eder

canım bu arada verdiğin adres için de teşekkürler

sağol eylül. valla bende sevındım. ama kesınlıkle fena olacak cocuk. korkum bana guvenı kaybolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…