2009 Eylül Anneleri

eylül ben de kendim yapacam evde, zaten tarifimde yasemin mutfakta adlı siteden aldım..... oradaki havuçlu kek süper görünüyorsu, ondan yapıp, üzerini şeker hamuruyla kaplayıp süslücem tatlım.... içinin kek olmasını istedim rüzgarda yer belki, bir de kurabiye yapcam şeker hamurlu kaplıcam sonra.....

yasemin mutfakta havuçlu kek yazıp googleda bak istersen.

sağol eylül. valla bende sevındım. ama kesınlıkle fena olacak cocuk. korkum bana guvenı kaybolacak

yok meryem ya güven işi olursa eda bana zerre güvenmiyo
bu aralar zırt pırt izin alıp bişeylerle birleştirip evde oldum
üç gün birikte 4 gün ayrı
6 gün birlikte 2 gün işte
yalama yapardı eda
evet bana düşkünlüğü artıyor ama zamanla kafalarında oturtacaklar

ok cicim ben bi aratayım bakim
ben de pastasını yapmayı başarabilirsem yanına bi iki çeşit salata bi börek bi de kurabiye yapıcam
bu arada biz parti falan yapmicaz
aile arasında max. 10 kişi olur
ama yine de ikramlar olsun istiyorum

ahhh bahar deme öyle zaten kendimi yeni toparlıyorumm oyy nasıl ayrılırım kuzumdann benimki 3. kişiye hiç alışkın değil(((((
canım nice yılara baharcım senle biz hep aynı hastalanıyoz . benimde karnım ağrıyo..

merhaba herkese
baharcım haftasonu güzel ama yorucu geçmiş zahmetine değmiş bunlar güzel yorgunluklar aliefemin nice yaşalarını kutlarsınız inş.
gülaycım akıllı bıdığımız dogum gününü en içten dileklerime kutlarım öpüyorum fıstıgı allahım uzun ömür versin yawrularımıza nice yaşlara sağlıkla.....

ben bi kendimi topalaryamadım o yüzden giremiyorum dogru düzgün herkes dogum günleri yapılmaya başlandı face herkse eklemiş parti resimlerini inş. geniş bi zamanda bakcam hepsine

benım size bi sorum olacak şimdi
bizim eşek artık günde 1 sefer uymak istiyo 2 sefer uyursa gece uykusu kayıyo 10,5 -11 e yaklaşıyo nerdeyse uyuması yakında 12 yaparsa şaşmam oysaki 9buçukta uyurduk ben bunu günde 1 sefer uyutsam azmı???şuan 2-3 uyumaları lazım çünkü bi diyiverin bana

canım az değil aslında normali öğlen gibi iki saatlik uyku akşama doğru yarım saat şekerleme, baksana rüzgar bile günde 5 saat uyrdu dün 2,5 saat uyudu tek sefer o kadar, saat 10 da da yattı, sabah 10 da kalktı , yeni düzen sağlıyorlar.... bebeklik dönemleri bitti, iki uzun uyku fazla sanırım onları, tracy ablam öyle diyordu sanırım.....

sabah 10 da kalkmasına babası izin vermiş, yoksa ben 9 da uyandırıyorum, yoksa iyice kayacak öğlene doğru izin vermek istemiyorum, çok normal yani...

meryemcim ve gülcancım sağolun kızlar güzel dilekleriniz için

Kızlar Oğluşuun doğum günü 11 eylül 12 sinde yapmaya karar verdik aslında 18. de yapcaktık ama eşimin dedesi ameliyat olcak 82 yaşında ne olur olmaz hemde ayıp olur o hastanedeyken diye düşündük ama ben işlerimi nasıl yetiştircem bilmiyorum pasta beğendim bakın bakalım

Eklentiler

• $pasta.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 52
Poyrazda Cumartesi günü 12 ye yakın uyudu gece sabah 8:30 da uyandı bu günde aynı şekilde yani 2-3 gündür kaçta yatarsa yatsın 8- 8:30 gibi uyanıyor

bircancım pasta biraz karışık gibi geldi, yani üzerinde herşeyden koymuşlar, ama renk olan mavi çok güzel, bir de yaptırmayımı düşünüyorsun , fiyatlar ne durumda.... ben kendim yapcam hayırlısıyla zaten belki yaptığım hazır almaktan daha pahalıya patlıcak, ama bayramda yazlıkta kayınvalidemlerle olacağımızdan kayınvalidemle bana iş olur işte, eğlence amaçlı olacak bizimkisi.

bilmem ben biraz sade net şeyleri daha çok seviyorum belki ondandır.

Eklentiler

• $1-arda.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 34

mesela şu şekilde olanları daha çok beğeniyorum.

Poyrazda Cumartesi günü 12 ye yakın uyudu gece sabah 8:30 da uyandı bu günde aynı şekilde yani 2-3 gündür kaçta yatarsa yatsın 8- 8:30 gibi uyanıyor

o aralarda gece uyanıp tekrar uyuyor değil mi
yoksa sabaha kadar deliksiz uyku saatleri mi bunlar
ona göre akşam eve gidince edaya hesap sorayım

eylül benim kız bugün 3 , 4 kez iki dakikalık sürelerle emmesi dışında gece saat 10 dan sabah saat 10 da a kadar uyudu, bu işe ne diyon canım:)

çok uygunmuş bircan durma koş yaptır valla... ben sadece tek rek oyun hamurunu taaaa toptancısından 9 tlye alacam tek renk, kırmızı , beyaz, siyah alacam,, sadece 27 lira verecem... daha kalıbı bilmem nesi var... ama tabi ben maliyetinden çok biraz zevkine yapacam....

eylül benim kız bugün 3 , 4 kez iki dakikalık sürelerle emmesi dışında gece saat 10 dan sabah saat 10 da a kadar uyudu, bu işe ne diyon canım:)

boshayallersmile ahh ne diyim gülay
ancak maşallah derim
nazar değmesin darısı da başıma olsun
bizimki de akşam 9 da yatar
11 gibi uyanır emer
sonra sabaha kadar en az 3 4 kere daha uyanır emer
veee sabah 7:30 da mutlaka uyanır
işe geç kalmaması lazım ya
hey Allahım yaa
ben bu akşam totosuna vurayım bari

Baharcığım ve Gülaycığım YAvru kuşların yeni yaşı kutlu olsun. Nice yaşlara...
Oğlum geceleri üstünü çok açıyor böyle bir tulum diktireceğim malzemeleri aldım. Pazen battaniyelik kumaştan çift kat yaptıracağım araya elyaf koydurmayacağım. Terleme yapmasın diyee. Umarım işime yarar.
Kiraz Bebe >> Bebek Giyim >> Uyku Tulumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…