sağol eylül. valla bende sevındım. ama kesınlıkle fena olacak cocuk. korkum bana guvenı kaybolacak
eylül ben de kendim yapacam evde, zaten tarifimde yasemin mutfakta adlı siteden aldım..... oradaki havuçlu kek süper görünüyorsu, ondan yapıp, üzerini şeker hamuruyla kaplayıp süslücem tatlım.... içinin kek olmasını istedim rüzgarda yer belki, bir de kurabiye yapcam şeker hamurlu kaplıcam sonra.....
yasemin mutfakta havuçlu kek yazıp googleda bak istersen.
günaydın kızlar. iyi haftalar dilerim. geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
haftasonu ctesi kalabalık iftar misafiri, pazar günü hem iftar hem ali efenin yaşgünü kalabalık şekilde misafirle kutlayınca pestilim çıkmış şekilde işe geldim. iki saniyede bir ya esniyorum ya hapşırıyorum. üstüne bir de regl oldum oooh cila. ama çok güzel geçti. ctesi akşamı iki hacımız,çocukları,torunları evimize geldi. çok huzur veren insanlar biz de çok mutlu olduk onları ağırladığımıza. pazar günü de süslemeleri, yemeği pastası derken güzeldi. ağzımızın tadıyla kutladık şükürler olsun.
oğlum iki gün çok huysuzdu hep kucağımda durmak istedi. o da baya yordu beni. sabah dizimde kocaman bir morlukla uyandım. ayakta koşturmaktan morartmışım. oğlum sabah ayrılmak istemedi benden. on dakika kapıda vedalaştıktan sonra kucağımdan çeke çeke zor aldı babanem ağladı çok ben de asansörde hüngürdedim tabi. çok fena yaaaaa
bircancım pasta biraz karışık gibi geldi, yani üzerinde herşeyden koymuşlar, ama renk olan mavi çok güzel, bir de yaptırmayımı düşünüyorsun , fiyatlar ne durumda.... ben kendim yapcam hayırlısıyla zaten belki yaptığım hazır almaktan daha pahalıya patlıcak, ama bayramda yazlıkta kayınvalidemlerle olacağımızdan kayınvalidemle bana iş olur işte, eğlence amaçlı olacak bizimkisi.
bilmem ben biraz sade net şeyleri daha çok seviyorum belki ondandır.
Poyrazda Cumartesi günü 12 ye yakın uyudu gece sabah 8:30 da uyandı bu günde aynı şekilde yani 2-3 gündür kaçta yatarsa yatsın 8- 8:30 gibi uyanıyor
bunun gibi
o aralarda gece uyanıp tekrar uyuyor değil mi
yoksa sabaha kadar deliksiz uyku saatleri mi bunlar
ona göre akşam eve gidince edaya hesap sorayım
eylül benim kız bugün 3 , 4 kez iki dakikalık sürelerle emmesi dışında gece saat 10 dan sabah saat 10 da a kadar uyudu, bu işe ne diyon canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?