2009 Eylül Anneleri

gülcancım gayet normal canım eylüklde 1kere yatıyo ama rahat 2,5saat falan yatıyo sdonrada 10da falan uyuyo akşam 3kere çok fazla zaten canım

gülaycım normal diyosun canım yani sıpalar kendi belirliyolar herşeyi gündüz 1 sefer uyursa gece daha iyi uyucak gibi sanki ben iki sefer uyu masından yanaydı gerçekten uykularında büyüyolar çünkü bakalım tşk.ederim yorumun için

şeker hamurundan yapılan pastaları bende çok begeniyorum kendim yapmayı düşünüyorum hatta jelatin ve glukoz bulabilirsem hamurunuda yapayım emme bulabilirmiyim bilmiyom((

bircancım bende üstü biraz sade olsun mavi renk güzel olur poyrazın pastasına buarada yürümüş kuzucuk maşallllahhhhhhhhh

gülcan glikoz ve jelatinsiz de yapılan bir tarif buldum ben
muffinler oluyor ya hani onları eritip yapıyorlar
ben o şekilde bir denicem

cansucum saol cnm geçen deneme yaptım tek uyku 2,5-3 saat uyudu maşallah yani böle uyucaksan uyu dedim 2 seferde bile çogunda bu saati bulmuyodu çünkü diğer günler ne olur bilmem

selammmmm
nasilsiniz
ebru tulumlarin hazirlarida var yazlik kislik olmak uzere ben erdenayi dogdugundan beri tulumla yatiriyorum terlemiyorda,

bizde dogum gunu icin salon tutduk pastalari siparis verdik offfff 150 kisilik cok zor bigun berni beklixorrrrrrkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

150 kişilikmi yurtdışında çevren baya var demekki.ama böyle günlerde kalabalıkla güzel geçiyor. biz sadece pasta alacaz kimseyi çağırmayacam sadece foto olsun diye

150 kişilikmi yurtdışında çevren baya var demekki.ama böyle günlerde kalabalıkla güzel geçiyor. biz sadece pasta alacaz kimseyi çağırmayacam sadece foto olsun diye

canim esim in cevresi ve arkadaslarrrrrrrrrrrr
offffffffffffffffffffff cok zor bende bole kalabalikda degilde aile boyu kutlamayi isterdimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…