herkese iyi bayramlar diliyorummmmmm
selam kızlar,
ne var ne yok bakalım........
cuma akşamı esracıgımızın yaşgününe gittik. çok güzeldi herşey. annesi o kadar ugraşmışki, ellerine saglık gerçekten.
esracıgım zaten çok tatlı kuzum. tekrar 1.yaşını kutluyoruz, saglıkla, ailesiyle, çoook güzel bir ömür diliyoruz fıstıgımıza.
cumartesi de eşimle bir temizlik yaptık, geceye kadar :)) kızımda anneannesindeydi. yoksa ne mümkün iş yapmak.
bayramın 1.günü de bizim yaş günümüz. aileler ile olan kutlamayı yapıcaz. heyecan yaptım :)) kuzum 1.yaşını dolduruyor ya maşallah.
bizde durumlar boyle. bugun de bir rehavet var üstümde kalkıp yemek yapasım yok ama mecburen kalkıcam şimdi. optum herkesiiii...
demetçim biz 25 cm civarında uzadık,7 kg aldık
2 kez bazen 1 kez kaka yapıyoss
elam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.
Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?
birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?