2009 Eylül Anneleri

selam kızlar,

ne var ne yok bakalım........

cuma akşamı esracıgımızın yaşgününe gittik. çok güzeldi herşey. annesi o kadar ugraşmışki, ellerine saglık gerçekten.
esracıgım zaten çok tatlı kuzum. tekrar 1.yaşını kutluyoruz, saglıkla, ailesiyle, çoook güzel bir ömür diliyoruz fıstıgımıza.

cumartesi de eşimle bir temizlik yaptık, geceye kadar :)) kızımda anneannesindeydi. yoksa ne mümkün iş yapmak.

bayramın 1.günü de bizim yaş günümüz. aileler ile olan kutlamayı yapıcaz. heyecan yaptım :)) kuzum 1.yaşını dolduruyor ya maşallah.

bizde durumlar boyle. bugun de bir rehavet var üstümde kalkıp yemek yapasım yok ama mecburen kalkıcam şimdi. optum herkesiiii...

selam kizlar nasilsiniz
bebisleriniz dogdugundan beri kac kg aldi ve nekadar uzadi?
bebisleriniz buyuk abdestlerini kac kere yapiyor?

canım arkadaşım benim güzel dileklerin içtenliğin her zamanki doğallığın için çok sağol
bizi hiç bir özel günümüzde yanlız bırakmadın kızından ayrı tutmadın meleğimi
iyiki seni tanımışım iyiki varsınız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
minik defneninde kutlaması yarın inşallahh dilediğin gibi bir kutlama olur tatlışkom Allah ım güzel kızına uzuuuunnnn uzuuuunnn bir ömür nasip etsin inşallahh
hafta sonu eş dost kutlamasında görüşmek üzere sizi kocaman öpüyoruz :)))))

bu arada başta tubamın ( başta diyorum çünkü o bu yıl çüfte bayram yaşıyor meleği yaşına giriyor bayram günü opuyorumnanaktan ) daha sonrada hepinizin bayramını kutluyorum kızımda ellerinizden öpüyor :)) her günümüz evlatlarımız ve çok sevdiğimiz eşlerimizle birikte bayram tadında geçsin ve şeker gibi olsun inşallah

merhaba şimdiden bayramımız mübarek olsun kutlu olsun mutlu geçsin diliyorum ben geçen yıl bayram sabahı doğum yapmıştım 7,30 başka bir heyecan var şuan içimde :) 3060 doğmuştu 10 kg şuan günde 1-bazen 2 kez yapıyo soranlar için ek bilgi

merhaba fıstıklarrr

herkese iyi ve mutlu bayramlar dilerim..

dün bayramın ilk günü aynı zamanda kızımın da ilk yaşgünüydü. aile yakınlarımızda bir kutlama yaptık.

haftaya cumartesi de evde arkadaşlarımızla yapacağız. baya zor ve yorucu olacak ama olsun :)

tekrar iyi bayramlar. opuyorum herkesi :)))

herkesin bayramı kutlu olsun.

biz evimize geldik.bayramı çekirdek aile geçiriyoruz.kızımın 3. bayramı artık büyümüş kızım.

6 eylülde doğum günümüzü kutladık.güzel ve eğlenceliydi.ama istediğimiz pasta yolda gelirken devrilmiş(ne kadar doğru bilemiyorum ama)yerine başka bir pasta getirdiler.çok kötü değiğldi ama ilk yaş günümüzde pekte hoş bir durum olmadı istemediğimiz bir pastayla kutlama yapmak.bunun dışında hersey içime sindi.ne çabuk geçiyor zaman 1 yıl nasılda geçti.insan nasılda duygulanıyor.hele doğum saati olan 23:30'da aldım kızımı kucağıma sarıldım sımsıkı.

elam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.

Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?

birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda

ben 37+2 de doğum yaptım. oğlum 3080 gram doğdu şuanda gelişimi de gayet iyi şükürler olsun. sancın varsa sürekli kontrol altında tutulman gerekiyor. benim de sancım vardı hissetmiyordum ama kasılmalarım çoktu. bir gece yattım eve geldim ama daha fazla tehlikeye atmak istemedi doktorum, çünkü kasılmalar nedeniyle bebeğin eşinden ayrılma riski varmış. açılmam vs de olmadığından sezeryana alındım. hayırlı doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…