2009 Eylül Anneleri

cevap için sağol canım sen yine 37 yi devirmişin ya ben napıcm uffff simdilik iyiyim sancılarım yok kasılmam oluyor arada o kadar nst ye girsemi kontrol amaclı bilemedim

cevap için sağol canım sen yine 37 yi devirmişin ya ben napıcm uffff simdilik iyiyim sancılarım yok kasılmam oluyor arada o kadar nst ye girsemi kontrol amaclı bilemedim

Geçmiş olsun. Ben 35+6 da dogurdum. Son 2 haftasını hastanede yatarak geçirdim. İlaçlar durdurdular doğumu ama 36 haftadan sonra ilaçları kestiler o günde oğlum doğdu. Erken doğmasıyla ilgili bir sorun yaşamadık. Kilosua boyuıda gayet iyiyidi. Canını sıkma hayırlısı neyse o olsun. Seninde küçük değil kocaman olmuş:))

edanaz sağol canım
cok moralim bozuktu birde arkadas demiş ya gözetim altında durmak lazım esinden ayrılabiliyormus peki bu asamada su gelir dimi? belli olur dimi?
cok moralim bozuluo aksamları içim daralıo 2 gündür

baharcık ben evde dinlendim bugun sancımda kalmadı kasılmamda cok azaldı normaldeki gibi yani
ama sölediginden korktum moralim bozuldu canım hastanede de bişi yapmıolarki hatta stres ediom ben artıo evde dinleniom cok rahat ediom

ama korkuttun beni

az önce doktorumla görüştüm
korkmana gerek yok dedi benim sancılarımda dindi kasılmalarımda normale döndü ya yalancı sancıdır o dedi. bebegin hareketlerine dikkat et dedi. Azaldıgını hissettigin an gel dedi en önemli sey buymus
hastnede kalmadıgım için kızmadı da cogu hastam öle ister evlerinde daha rahat hissederler gayet dogal üzülme dedi.

ohhhh rahat bir nefes aldım dedi bebegin gününü bile bekler canını sıkma sen dedi

herkese iyi pazarlar
Bi bayramı daha evlatlarımızla atlattık şükürler olsun(düşe kalka)
geçen yıl bugün benim kanamam(NİŞANım) gelmişti
heycanla beklemiştim doğuracğım günü ama oğluşum 2 gün sonra katıldı aramızaa
ısrarla normal yollardan gelmedi
hey gidi günlerrr heyyyyy

umarım herkesin bayramı şekerrrr gibi taptatlı geçmiştir

bende geçen sene bugün gebelik kolestazı teşhisiyle hastaneye yatmıştım allahım ne kötü bi gündü.özel hastaneden sonra devlet hastanesinde gördüğüm muamele beni çok korkutmuştu..

nasıl geçti bayram tatiliniz kızlar. benimkisi rüzgar gibi geçti hiçbirşey anlamadım.gelde nerde eski bayramlar deme yani...

benim bayramım da aynen o şekilde rüzgar gibi geçti
hiçbişe anlayamadım
tam pazartesi sendromundayım yani
meryem senden ne var ne yok
nasıl oldu ali tuna

eylül canım daha iyi valla. eşimle sabahta konuştuk keşke sen bakabilsen çocuk çok gelişti 11 günde dedi. huysuzluklar devam ama eskisi gibi değil. çok yormadan üzmeden yapıyor.
eda nasıl?? sizde keyifler ne durumda

evet ya eşin haklı
hemen değişiyorlar biz evde olunca
sanki normal zamanda 1 ayda göstereceği gelişimleri biz varken bikaç günde gösteriyorlar gibi
hal hareket değişiyor
inşallah bugünü güzel ve kolay atlatırsınız

bizim de keyifler gayet iyi
çarşamba günü edanın doğum günü
dün temsili bir pasta kesimi yaptık
çarşamba da foto çektiricez
hepsi iyi hoş da bu zilli yaşına bastı diye süt iznimin sonuna geldim
sonuncusunu çarşamba kullanıcam
alışmam çok zor olucak :)

ewet canım çok gelişiyorlar anne ile..
bizimde 1 yaşımız doldu bayramın 1. gunu. esımın dedesının evınde ilk pastamızı kestişk. bu hafta sonu ıkıncı kutlamayı yaparız. fotografcı için bende bugun randevu alcam haftasonuna..

aa evet bayramdı dimi doğum gününüz
mutlu yıllar ali tunaya
Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
hep birlikte
biz fotoğrafçı randevusunu epey önceden aldık
bakalım nasıl bişe olucak

sağol eylülcüm.. Allah hepimizin kuzusuna uzun sağlıklı ömürler versin..
valla inşallah stüdyoda huysuzlukları depreşmez:)

günaydınlarrrrrrrrrr
yarım oğlumun doğum günü:))
tmzlikler,hazırlıklarr,bide oğlumun hava değişiminden burnu akıp duruooo

herkesin bayramı iyi geçmişki çabuk geçmesi konuşulmuş mutlu anlar hemen bitiverirya
ondan Rabbim sağlık versin nice bayramlar görelim yavrucuklarımızla

öpüyorum hepinizi ben işlere dönüyorummmm
bybyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…