2009 Eylül Anneleri

bu arada kızlar hafta sonu direksiyon sınavım var inşallah geçerim trafiğe çıktım dün problem yaşmadık çok şükür inşallah sınavıda geçerim ve arabaya kavuşurum :)))

inşallah ehliyetine kavuşursun canım, önceden eve bağlıydım resemen, daha demin arkadaşımla haftasonu planı yaptık çocuklar ve kendimiz için, yoksa eve tıkanıp kalıyorudm yada eşime yalvarmak, sağolsun bırakır heryere ama öncesinde uğraşmam gerekir....yada paraya kıyıp taksiye binmek, alışveriş merkezleri çok uzak zaten, harcayağın parayı taksiye yatırıyorsun, şimdi alıyorum rüzgara kimseye bağlı kalmadan geziyorum....

ama ehliyeti alınca benim gibi yapma, başla hemen sürmeye, ben başlayana kadar seneler geçri, yanarım da yanarım...

ben de minadex kullandım başta, ama şimdi efavit kullanıyorum ve tahin pekmez... rüzgarımın iştahına maşallah... ama kilosu gökşenle aynı 9 kiloyuz..... ama giderek alıyor rüzgar, mesela bu aya 500 gram almış neredeyse.....

hayırlı olsun tatlım ya ben çok istiyodum ehliyet almayı şimdide alırsam dünyalara benim ondan sınra eşimi arabasını vermeye ikna etmede sonra yollar benim :))

bende araba sürmeyi unutmaktan korkuyorum..ama eşim dün kredi çekti bakalım pazar günü ankara oto pazarına gidecek .arabamız olursa süpper olacak.kayınpederimin arabası var ama herzaman istenmiyorki

Gel alalım kıznı bizim cine

bence sorunsuz geçicek sınavım zeynep
hayırlısıyla alırsın ehliyetini inşallah
istanbul karayolları yeni bir şöföre kavuşuyor :)

gülaycım ben de eşime şimdiden söylüyorum ama bakalım en azından haftada bi kere verse yine yeter şimdilik özel ders alıcam ondan sonra çıakrım inşallah ama eşim arabayı vermeye pek yanaşmıyo yeni diye çünkü eltim sıfır arabayı acemiliğiyle haşat etti eşimde ondan korkuyo :))

rüzgarın iştahı açıldı demek maşallah darısı bize bide bişi keşfettim yanında ben olmassam gökşen daha iyi yiyo neden böyle anlamıyorum ama annem sadece yedirirse bir kase çorbayı içiyo ama ben varsam asla içmiyo ve sürekli emmek istiyo iki gündür dışarda işim olduğu için anneme birakıyorum annem çok güzel yediriyo eşimde tutturmuş siz orda kalın o zaman diye

hehe ankara karayolları benim gibi şöföre kavuştu bak neler oldu, 2 tane duvar patlattım, iki tane de araba :)

eylülcüm parfümleri şiddetle öneririm canım :)))

bircancım sizin kertiğiniz yokmuydu yaw bizim hiç omadı zatende :))

benim eşim kadın şoförlere çok özeniyor bak bak ne güzel kullanıyorlar diye..galiba bizimki az tembel..küçük araba alacakki kolay parkedeyim..

kızlar aslında çok kötüyüm hem regl hem nezle hemde boğazlarım şiş ağrıdan kıvaranıyorum beni ilaç almadan ayağa dikicek bi formülünüz varmı ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…