2009 Eylül Anneleri

şimdi prospektüsünü okudum
emziren annelerde tedavi zorunluysa emzirmeye ara verilmelidir diyor
emzirirken kullanılamıyor demek ki

eylulcum kamuran beye devam edeceksınız sanırım. sorarmısın umca yı

hemen sorularımın arasına yazdım bile
bebekler için kullanılabilir mi diye sorucam ama bi hekim olarak yetişkinlere tavsiye eder mi diye de sorayım bari
kendimiz için içimiz rahat bi şekilde kullanırız hiç olmazsa
bu arada ben geçen gittiğimizde dettol ü sormuştum
o eskiden yurtdışında vardı ülkemize geldiyse kullanın tabi dedi

ne tatlı adam dimi kamuran bey:) bazen çok sacma sorular cıkıyor bizden gülümsüyo cevap verıyo:)

yetişkinler içinde cevap veriyo. ben bigün gittim. grip baslangıcı vardı hopp recete yazdı bana:) emziriyorum ne kullanıyım demiştim

çookk sempatik bi tipi var
gözleri yumuk yumuk :)
ilgili bi doktor tabi herşeyden önemlisi
sana bi teşekkür borçluyuz edayla ikimiz

ne demek eylulcum içimize sinen dr a gitmek çok önemli. her tlf da sabırlı cevaplar almak..
ben bigün aradım bunu işe yenı baslıycam kaynana oğlum annem diye seviyo alitunayı. dedım dr bey akşama kaynanamı getırıcem ona boyle konusmasının yanlıs oldugunu soylermısınız:) adamö bastı kahkahayı ahh siz anneler dedi. ama yanlış değil merak etme o ayrımı yapar dedi acıkladı baya bi rahatlattı benı:)

ama gülay çok üzülmüştüm cocuguma annem dıyordu:) halbuki eşim bi dedi anne öyle hıtap etme diye kadın daha demedı:) ben hemen dr u arıyorum Allahım rezıllık ya :)

evet ya kendimize sahip çıkamıyoruz, bir de kaynana olunca batıyormu ne, annem dese benim umrum olmaz, gerçi kaynanam desem de umursamam. dememkki insanın takıldığı noktalar farklı, ben de farklı şeylere takılıyorum mesela.....

aman öyle böyle kazasız belasız 1 yaşı atlattık.

süpersin meryem gerçekten de
ben henüz hiç aramadım kamuran beyi biliyomusun
telefonunu aldım ama aramadım
önceki dr lardan alışık değilim herhalde arayıp bişey sormaya :)

Selam kızlarrrr...
Beni de kimseler merak etmiyor yahuuu. Özlemediniz mi benii (
Uzun bir geçğikmeden sonra Korayın aşısını yaptırabildim nihayet. Boy 82.5 kilo 10 baş çervesi 46.5 . Aşımız ateş yapmadı çok şükür.
Sizler ne yapıyorsunuz bakemmm

ebrucum özledik tabi, demirbaş olarak burada hep varız zaten keşke siz de olsanız, ama işten dolayı herkesin girmesi mümkün olmuyor zaten. maşallah koraya neredeyse 1 metre ile tamamlayacakmış yaşını :) sen nasılsın

Hamdolsun iyiyim bende. Anneciğimin tansiyon sorunu var şu aralar onunla ilgileniyorum vedede ablamlar var kalabalığız fırsat bulamıyorum siteye girmeye özledim yawwww...

Rüzgarın iştahının açılmasına sevindim. Benim oğlanda süt içmeye başladı nihayet pnarın veya aptamilin devam sütünü veriyorum günde 1 biberon ancak içiyor.

evet ebrucum yiyen çocuk çok rahatmış, umarım geriye dönüş olmaz... bu arada bizde sütü ve meyve suyunu bıraktık... belki iştahı ondan açılmıştır. ikisinden toplamda 1 litre içiyodu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…