Tulaycim dogum gununuz guzel gecmis atlattiniz darisi seneye olsun
Bircan cok guzel cikmissin canim masallah
dr a sorduklarımdan akılda kalanları paylaşayım..
bıldırcın yumurtası için çok fazla tuketımını onermıyor. arada bir verilebilir. faydalı ama fazla kullanımı zarar dedi.
bal için 2 yaşı beklemekte fayda var diyor. süt olarak alıtuna ınek sutu devam sütü alıyor dedım. hangısını kullanayım. devam sütü ınek sutune oranla daha faydalıymıs.ama karar senin dedi.
ayakkabı için yumusak ayakkabı olsun dedi. asla sıkmayacak ayaklarını rahat ettirecek dedi. ton balıgı salam sosıs sucuk asla dedi. yumurta akınada ok verdi. yiyebilirmişiz. birde benim oğlumun kafasını yere vurması aglayarak iş yaptırmaya calısması hakkında bıkac sey sormustum
selam kizlar iyidir insallah herkes
oh Meryem masallah boy kilo cok guzel
bizde 76 cm 11200gr olmusuz iyi gidiyoruz gerci japon dr obez bu rejim yapsin diyo
evet yüzden küçük gösteriyor ama yaşı az değilmiş
sen de çok küçükmüşsün yaaa
tam çıtır denilenden maşallah
aa ali tuna yürüyormu?
bende ymurta akı nı veriyorum artık
hb eylül ve meryem
ya ben son 3 aydır kg almadığı için takmıyorum artık maaşallah sağlıklı,algıları çok güzel daha ne istiyim
bide çokkk hareketliiii olmasına rağmen son 10 günde 300 gr almış havaların değişmesininde payı var bence bu durumda
vitamin olarak bende hiç bişi vermiyorum artık 1 yaş itibariylee
kızlar günaydın nasılsınız?
ben çok heyecanlıyım, ekimin 17 sinde eşimin konferansı nedeniyle 1 haftalığına ABD Chicagoya gitme durmumuz var... dün haber verdiğinde çok sveindim ama akşam konuştuğumuzda içimi karamsarlık kapladı, vazgeçtim neredeyse tümden, şuan da kararsızım , gitmeme yanım ağır basıyor... sanırım uçuş 9 saatmiş istanbuldan, en büyük sorun gündüz binip orada gündüz inmek geriye doğru uçtuğumuzdan, tr de saat 9 saat ileri çünkü. bu durumda jetlag denilen problem yaratıyormuş. acaba rüzgar da da olur mu aynı şey tırstım açıkçası ve yolculuk çok uzun ne yapar eder bilmiyorum.....
siz ne dersizniz, gitmelimiyim....
sağol tatlım. evet ya güzel geçti. atlattık şükür darısı herkesin başına ama. bu cumartesi annemlerde büyük bir doğum günü daha var kalabalık olmasın diye bide kayınvalidem yüzünden benim akrabalarımdan kimseyi çağırmadık sadece annem babam vardı o yüzden şimdi kalabalık bir doğum günümüz daha olucak
imrendim valla biz burda edi budu kutladik insan garip oluyo yillarca bekle sonra kimse olmadan bi pasta kes ama bi doneyim 2 ay gecikmelide olsa yapacam bende bi parti
cok ozendirdiniz beni pastalar resimler filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?