2009 Eylül Anneleri

Tulaycim dogum gununuz guzel gecmis atlattiniz darisi seneye olsun
Bircan cok guzel cikmissin canim masallah

sağol tatlım. evet ya güzel geçti. atlattık şükür darısı herkesin başına ama. bu cumartesi annemlerde büyük bir doğum günü daha var kalabalık olmasın diye bide kayınvalidem yüzünden benim akrabalarımdan kimseyi çağırmadık sadece annem babam vardı o yüzden şimdi kalabalık bir doğum günümüz daha olucak

aa ali tuna yürüyormu?
bende ymurta akı nı veriyorum artık

kızlar günaydın nasılsınız?

ben çok heyecanlıyım, ekimin 17 sinde eşimin konferansı nedeniyle 1 haftalığına ABD Chicagoya gitme durmumuz var... dün haber verdiğinde çok sveindim ama akşam konuştuğumuzda içimi karamsarlık kapladı, vazgeçtim neredeyse tümden, şuan da kararsızım , gitmeme yanım ağır basıyor... sanırım uçuş 9 saatmiş istanbuldan, en büyük sorun gündüz binip orada gündüz inmek geriye doğru uçtuğumuzdan, tr de saat 9 saat ileri çünkü. bu durumda jetlag denilen problem yaratıyormuş. acaba rüzgar da da olur mu aynı şey tırstım açıkçası ve yolculuk çok uzun ne yapar eder bilmiyorum.....

siz ne dersizniz, gitmelimiyim....

tülay bizde bu ay 400 gr aldık. 300 gr ını ben yanındayken 11 gunde aldı. hem havalar değişti. hemde annesi yanında diye ınadı kırıldı yedi. uyudu..
gecen ay bızde 1 gr bile almamıstık:)

gülay valla boyle durumlarda ben çocuga gore hareket etmıyorum. neyse istediğim onu yapıyorum. en nihayetınde oda bıze uyum saglamalı bızımde ona sagladıgımız kadar

maşallah kilolarına alitunamın , halil ibrahim ve burcucucm kızına... benim kız da 75 cm 9 kilo ile kapattı bir yaşını..... bu aya 500 gram aldı, iştahı fena değil...

biz 1 yaş aşımızdan 3 hafta sonra özel aşılarımızı yaptıracaz, gittiğimiz doktorumuzun aşı bölümü o şekilde bilgi verdi bize....

meryem ben de gitmk istiyorum, rüzgarın da maşallah yemesi idare eder, en azından kaşığa geri döndük... oyüzden yanımda kavanoz taşıyıp dışarıda yedirebiliyorum.... gitmek istiyorum, çünkü otel vs. zaten çok iyi olacak, sadece ekstra uçak paramızı ödüyoruz, o da rüzgarla benim için 1850 tl gidiş dönüş, zaten gri pasaportla gidicez.... sadece rüzgardan dolayı tırsıyorum

yok tulaycım dr yürümüş say dedi:) ama yok hala yürümüyoruz. ayakta falan duruyor bır ıkı adım atıyo. ama yakında yurur 1 ay ıcınde dr la görüşmiycez genel bilgi aldım

meraklanma canim ya berende son 4 ayda sadece 300 gr aldi ben zamaninda kiza tepmistim hep uyurken onlar sayesinde sisti
ama simdi gozunu acmasiyla koltuga tirmanmasi bir oluyo nerden buluyo bu enerjiyi bilmiom kilomu dayanir bunlara

yaa tabiki yolda zorlayacak seni falan ama aman zorlanıcam aman söle böle diye diye cocugumuz var diye herseyden geri kalamayız

ooooo 9 saat nedirki gel ben 15 saat ucacam jet de olacaz lag de delikafadulden
yok bisi olmaz cok cok 1 gun sasirir bence kacirma firsati

imrendim valla biz burda edi budu kutladik insan garip oluyo yillarca bekle sonra kimse olmadan bi pasta kes ama bi doneyim 2 ay gecikmelide olsa yapacam bende bi parti
cok ozendirdiniz beni pastalar resimler filan

imrendim valla biz burda edi budu kutladik insan garip oluyo yillarca bekle sonra kimse olmadan bi pasta kes ama bi doneyim 2 ay gecikmelide olsa yapacam bende bi parti
cok ozendirdiniz beni pastalar resimler filan

KIYAMAM sana aman canım sağlık olsun 2 ay sonra olsun ne olcak ki burdada kutlarsınız ne güzel uzatmalı doğum günü. maksat sevdiklerimizle beraber bişiyler paylaşmak zaman geçirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…