2009 Eylül Anneleri

ya thy yolları ile konuştum bebek yatağı takılıyormuş ama sınırlı sayıda oluyormuş, rüzgar uyumayı çok seviyor, eğer bu sınırlı sayıdaki yataktan bize kalmazsa yandık yol boyu kucakta gidecez, gerçi uçak full dolu lmaz sanırım, yer değiştirirz olmazsa otobüste olduğu gibi arkan taraflara kayarız:)

burcu ben de adana diye seviniyodum, ben de tanışmak isterim bu ekiple :)

meryemcim sorun daha rezervasyon yaptırıp talepte bulundum ancak, kesinleçmediğinden bileti alamıyoruz... yani eşimin onay yazısı çıkmadan biletleri almıyoruz. çünkü geçen sene bu yüzden ingiltere biletlerimizi cezalı iptal ettirdik, ingiltere vizesi yetişmedi, bu sene herşey bitince halledecez kesin bilet işini, yoksa cepten para ödemeyelim yine...

bu arada mesela yarınki uçağa bakıyorum chicagoya, yarısı boş sayılır, biz arkada rahat rahat gidriz, yatırırım rüzgarı o zaman tek koltuğa.... tabi iizn verirlerse

canim biz kullandik o yataklardan gelirken
9 kilo sinir var gecen 6 ay icinde 9 kilo ustu bebeklerden bi iki tane dusme olayi geceklesmis ondan limit geldi
ama boy olarak sigmazlar artik cunku beren 2 aylikti kullandiginda zor sigiyodu gecen ay arkadasim geldi 75 cm kizi sigmadi sen kucaga ayarla kendini
seker kocaelindeyim ama her tatilde adanadayim tabi ogretmen olunca tatilde bol oluyo

uçak boş olursa ıstedıgın gibi kullan ucagı:) sana tavsiyem istediğin yerı ucus gunu değil oncesıonde rezerve ettır. yanı check-in işlemini yaptır.

burcu benim kız tam 9 kilo, olmazsa ayaklarını sarkıtırım yataktan :) kafasıyla gövdesi dığsa yeter.....

meryem ben check ini 24 saat içinde yapılıyor diye düşündüm yurtiçindeki gibi, halbuki önceden alanlar ön sıraları kapmışlar:) o zaman arkaya yayılırız uçağın, sere serpe babamızın malı gibi kullanırız, heyt uçağın yarısında rüzgara ev hali yaratırız.

yok yok dışhatlarda çok oneceden acılıyor. rüzgar ite kaka kaldırırmıs adamları kalk burassı bizim diye:)

burcu dalgasına söledim canım, yoksa gerekli araştırmalar yapıldı, o yatak denilen kıç kadar zımbırtıyı gördüm ineternette...

meryemcim evet öyleymiş ya şaşırdım, ama haklılar ya... bu arada allahtan full dolu olmuyor gördüğüm kadarıyla uçak, afrikaya giderken bir tane boş yer yoktu, yanyana inci gibi dizilmiştik, nefes alamamıştım resmen kokudan....en azından ondan yana şanslıyız.....

bende ayirttim o yataklardan ama kullanmicam ama o koltuklarin takildii yer cok genis o avantaj olacak hergun dua ediom ucak bos olsun diye yoksa hslim yaman beren herkesi durter durur
bide bu zilli sadece ayakta sallayinca uyuyo napacam bilmiom
]gerci ben ki disneyland ortasinda ayakta sallamis kadinim ucakdada sallarim

bir de ayırtmakta garanti olmuyormuş nette yaşanan deneyimleri okuyorum. uçakta en fazla iki yatak oluyor diye yazmışlar. eğer senden önce başkası isterse veriyorlarmış, sürekli arayıp teyit ettirin diyorlar.

kızlar drmuzu değiştirdik biz bu sefer bize minadeks cinko diye iki vitamin verdi içerisinde aynı zamanda balık yağı varmış ekstra balık yağı kullanmana gerek yok dedi ayrıca iştah açıcıymış .

zeynep niye değiştirdin doktorunu.birde bu vitaminleri neye göre veriyorlar tahlil falanmı yaptırdınız..ama iştahının açılması güzel..

bircancım maşallah oğluşuna ya bayılıyorum maşallah cin gibi gözler zeka fışkırıyo adeta :))

sende çok gençmissin canım ya hakketten bana yakınsın :)) eşin resim çekilmeyi pek sevmiyo sanırsam çoğu erkek gibi benimde eşim öyle bizim ailecek çok nadir resimlerimiz var hep kızıyorum ama çekilmek istemiyo melaesef

eski dr um çook bilgili ama moron bi tipti ağzından kerpetenle bile laf alamıyoduk malesef bende bu sefer aynı hastanede bayan bi dr gittim daha iyiyidi eski drmuza göre vitaminleride tahlilerine göre zaten önceden verilenler vardı iştashsızlığını ve balık yağı tavsiyesi istedim oda bunu verdi hem iştahına açar hemde vitamin desteği olur dedi nitekim az da olsa faydasını görüyoruz azıcık iştahı açıldı gökşenin eski drmuz iştah açıçı destek vermiyodu yaşını geçmeden kakdıki gökşen olması gerken kiloda değil malesef motor becerileri olarak iyi ama kilosu az

ne güzel canım en azındandr çeşidiniz var.burada toplam 4 tane doktor var.3 devlette çalışıyor tek bir özel hastane var.oradada tek çocuk doktoru.mecburen ona gidiyoruz haftasonu sadece o var..haftaya c.tesi kontol var.bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…