ya kızlar canım acayip sıkkın kayıvalıdemler geliyo h.sonu yagızın dogum günü için bütün hevesim kursagımda kaldı yapmıcam dogum günü falan onlar gittikten sonra pastamızı keseriz hayır kendıleri oglunun bile dogum gününü kutlamaz arayıp,sinir ediyolar beni insan özel günlere davetli olmadan gidermi onu bıraktım benı aramıyolar bile bız geliyoz diye eşimden haber geliyo bana
Sağolun kızlar..
Yaa benım çok kolay ve çok güzel bir kurabıye tarıfım var onu kalıpla kesıyım üstüne yapıştırıyım diyorum.. Olmazmı
ya kızlar canım acayip sıkkın kayıvalıdemler geliyo h.sonu yagızın dogum günü için bütün hevesim kursagımda kaldı yapmıcam dogum günü falan onlar gittikten sonra pastamızı keseriz hayır kendıleri oglunun bile dogum gününü kutlamaz arayıp,sinir ediyolar beni insan özel günlere davetli olmadan gidermi onu bıraktım benı aramıyolar bile bız geliyoz diye eşimden haber geliyo bana
inş. canım ya kasılıyorum valla konu onlar olunca kendimi tanıyamıyorum nasıl bi nefrettir bilmiyorum...
malkaradayız canım yolunuz düşerse başımın üstünde yerınız var valla
bircan konuşmuyon madem ne geliyonuz dimi kaynanan değilmi kuruya kuruya kabına girmiş
mrb arkadasım yenisin galıba hoşgeldın ben gülcan sende esra galıba:)))bize yaptıklarını damatlarına yapamazlar çünkü ...inegöl de merve var akraba çıkmasınlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?