2009 Eylül Anneleri

meryem benim yazdığım tarifte tereyağ var harika oluyor, tabiki yazığın tariflede olur, ama bunu ben 1 kez denedim ve harika oldu inan ya, mis gibi tereyağ kokuyordu,

mbr. gülcan..evet yeniyim.. valla inegöl küçük biyer bizim başta daha kötüydü de şuaralar aramız biraz daha ii çok şkr,çünkü uzun zamandır onlar gelmio biz gidioruz köye ben köye gidince sıkıntım olmuo ama onlar gelince sinir oluom..bide benim oturduğum evde önceden onlar oturuodu,burdaki mahalleli hep kankası,geldimi gitmiyo...bide biraz pasaklı ev temizlemekten bıkıom geldilermi... tüm düzenim şaşıo..bide çocuk var şimdi...ama ben köye gidince bi sorun yok..umarım hepimizin bu kaynana sorunları çözülür...

bircannnn 45 kılomu ben burda 52 ye düştüm diye seviniyorum bide onun içinde kaç tane tilki varsa artık yiyip bitirmiş onu....
sümeyye resimli pasta yaptırcaksa iyi yane bizimki bi milyoncuda pasta satılsa alır gelır yani okaaa:)))tabi önemli olan senın içine sinmesi dilediğin gibi begenmezsen sonradan istediğin gibi yaparsın sende 2 defa pasta kesersiniz hiçbişeyi içinizde bırakmayın arkadaşlar hayal ettiginiz herşeyi yaşamaya çalışın yoksa sonradan benım gibi kinle dolu bi kalp oluyo

valla kızlar dua edinki birlikte yaşamıyorsunuz. burada eski olan herkes bilirki ben kaynanamı çok severim. herkes bişi soylkese ben soylemezdım. buna ragmen aynı evde olunca çok sıkıntılar yaşadım. yaşlıyorum. ilk zamanlara göre evet daha iyi ama ne olursa olsun zor. zaman zaman sinirimden öldüm gıcık oldum. hatta nefret ettiğimi bile hissettim..

evet Allahtan çok rahat bir insanımdır..umursamam hiç kimseyi .onlar içinde ilk torun çok heyecanlılar bişey diyemiyorum..ama ben söylemiştim önceden doğumdan bir gün sonra kardeşimi kaybettim yani benim için kolay değil kutlama falan yapmak sırf o yüzden istemiyorum ..onlar kutlama yaparken bana anneme yazık değilmi mafoldumben

ya bir olunca herkesle geçinmek zorr. bide buu kaynana olunca zulüm olur.. bir olunca aradaki saygı filan bitio..yüzgöz oluo insan..valla bizimkiler heran bir oturmaya gelcek die ödüm kopuo.. Allah elden ayaktan düşürmesinde onları bize muhtaç etmesin de...öylesi daha zorr...

belli bi sebepte yok mide kanaması denildi..18 yaşında delikanlıydı...şimdi ben annemle doğum günü kelimesi edemiyoruz..

meryemcim biliyorum seni inan aynı evde yaşamanın nekdar tahammül getirecegini tahmin edebiliyorum ben katlanamam şahsen sen gerçekten iyisin o konuda hatta daha önceden diyecektim ben senın erınde olsam baktırmam sen çalışcaksın o senın evınde durcak ve sorunlar yaşıcaksınız sen iyisin gerçekten

ahhh canım çok kötü olmuş başınız saolsun allah anacıgına sana ailene sabır vermiş nur içinde yatsın kardeşin

ben doğuma girerken bile kardeşime bişey olduğunu hissediyordum..hatta kardeşim diyerek doğuma girdim .ki biz istanbuldaydık ailem hiç söylemedi rahatsız olduğunu.. ben doğum akşamı rüyalar gördüm iyice emin oldum eve gidincede bizim ilçenin internet sitesinden öğrendim...çok zordu ..
neyse hayat işte siyah beyaz içiçe ama şuan oğluşum aynı dayısı ..hatta rüyamda kardeşim abla iyiki erkek doğurmuşsun erkek dayıya çeker eymen aynı bana benzeyecek demişti...

başın sağolsun canım çok zor. boyle anlayışsız ınsanlardan nefret ediyorum. bu buradaki ikinci hayretim acıkcası. emsalinde annesi vefat ettikten çok kısa süre sonra düğünlü bir şekilde evlendi anlayışsız bır kaynana yuzunden. insan istemezmi evladına en güzel şekılde dogumgunu yapmayı. ama evlat cansa kardeste can..

gülcan inan sadece sabırdan böyle.. eşim bile benim kadar sabredemiyor.. onuda ben sakinleştiriyorum:)

kızlar acil yardım çok geç kaldım ama oğluma bu akşam doğumgünü yapıyorum hediye ne almalıyım oyuncak alayım diye düşündüm varmı tavsiye edeceğiniz

sümeyyecim Allah rahmet eylesin, evet ya bildikleri halde nasıl canları istiyorki peki sen açık açık ben kutlamayı düşünmüyorum desen ne dicekler, yada eşim bu konuda birşey söylese...yani seni dinlemeyecekler gibiyse eşin anne ne kutlaması aramızda yapıp gidecek işte,sümeyye istemiyor dese....

kızlar acil yardım çok geç kaldım ama oğluma bu akşam doğumgünü yapıyorum hediye ne almalıyım oyuncak alayım diye düşündüm varmı tavsiye edeceğiniz

ben piramit yapabileceği kutucuklar aldım iç içe geçen cnm
1 günde öğrendi şimdi kendi yapmaya çalışıyo çok sevdi

ben kitap aldım, tübitaktan "rüzgarlı bir gün" ismi de, içine de eşimle birşeyler yazdık ileride kızıma kalıcı bir hatıra odlu. eşimin hala ilk kitabı duruyor....

ben oyuncak değil de kalıcı birşeylerden yanayım. tabi rüzgar kitabı parçalarsa bizimki de kalıcı olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…