2009 Eylül Anneleri

ahh ilk günden beri söylüyorum ..zaten doğumdan birkaçgün sonra eşim açılmam için beni dışarı çıkardı ..tlf tlf üstüne misafir gelmiş çabuk gelin diye ..o zaman anlayışlı olmayan şimdi zannetmem..ama kutlama yaparlarsa gitmem otursun yesinler pastayı

EVET CANIM BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM . KKURU HEMDE NE kuru

ben piramit yapabileceği kutucuklar aldım iç içe geçen cnm
1 günde öğrendi şimdi kendi yapmaya çalışıyo çok sevdi

Tülay bizimkide çok seviyordu ama sıkıldı. şimdiki gözldesi 2-3 boy büyük legolarımız var her yer lego ama çok seviyo takınca birbirine alkışlıyorum ben takınca oda beni alkışlıyo

biz hediye almadık daha fur real kedi alıcaz kuzuma. aslında dogumgunu hedıyesı almayacaktık ama alituna onu gordu ve sevdi. biz hesabına hedıye parasını gectık:)

Bizde aldık rüyanın maceraları rüya banyoda müzikli bir kitap pek sevdi

çok saolun kızlar ya o takılan şekilli ouncak alacam yada harfleri sayıları öğreten bir oyuncakk

selam kızlar nasılsınız bizim bıcırık uyuyo ben bişi sorcaktım ben ticker yeniledim ama yanlış oldu sanırsam bana yardımcı olcak varmı acaba kızım 1yaşına girdi

filizcim şimdiden sayı yada harflare başlamayın diyolar ileride çocuk çok isteksiz olurmuş... ben o tür oyuncakları çok gereksiz buluyorum bizim çağdaki çocuklar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…