2009 Eylül Anneleri

güle güle kullanın cnmmm
ay mutfakta bi dünya iişim var midem ağrıyo bu aralar
hiç bişi yapasım yokkk

geçmiş olsun cnm o iiş yapmama istegi bendede bugün full var 15gündür kum döküyom şiddetli üstten üstten temizlki yapıyom hoş derindende yapsam bebek olunca mutlaka batıyor

bizde renkli halkalardan aldık boyuta göre dizilmelilerden ama yagız bütün oyuncakları kırılmalık sanıyo ilk kitabım var atıyo yüzüne bakmıyo((benım neden normal bi çocugum yok
meryem şimdi o kediye baktım çok şeker bişey ya ben bile oynarım onunla

tülay yapma boşver bak bende yapmıyom saldım bugun işleri yoksa buraya zaman ayıramıyorum

evet bu çocuklar bi tuhaff ne yi dikkatlerinin çekeceği belli olmuyoooooo
ama bnm oğlum benle yada illaaa biriyle oyun oynamayı seviyoooo bunu biliyorummm

Valla gulcan ne yalan soylıyım bende oynarım onuna:)
canım cocugun gayet normal. Eger normal değilse aynısından bendede var:) sadece oyuncak değil yemek yerken alıne bişey veiriyim gözümün içine bakarak yere atıyor sonrada onu istiyor tekrar atmak için. çıldırtıyo:)

offya bıktım habire bişilerin bozulnmasından şofbenim tam ısıtmıyo kışta geliyo şimdi içşin yoksa çık şofben bak hiç dışarı çıkasım yok kızlar bunalımamı girdim ne yada hastayım die kılım kalksın istemiyorum

benim oğlanda aynını yapıo..atmayı oyun haline getirdi.. bizimkiler gene bişi diil..eşimin arkadaşının oğlu balkondan habire kredi kartlarını ve para atıomuş...:)

eline geçse bizimkiside atar hiç affet yani normal diyosun yani meryem bak sevindim bu işe....

şimdi gördüm yasemin facede var buraya niye gelmiyo özel bi sebebi falan mı var????

kimse yazmıyo yaffff
bişi sorcam halil ibrahim bu aralar sürekli bana sırnaşıyo
bilinçli ama bana sarılıp tv izliyo felan
böle durumlar varmı sizdede?

Gülcan en son kpss ye hazırlanıyorum dıye gelmemeye basladı bı dahada gelmedı beden merak edıyorum acıkcası..

Tülay alitunada da var. Hatta sırnaşma işini abartıp zaman zaman tak diye gögsümü acıyor öpüyor:)

Oh be uyuttum paşamı...şöyle bi raha rahat yazayım...:) arkadaşlar nerelerde oturuonuz.. Bursada olanınız varmı? Ben istanbuldan buraya gelin geldim ve burda hiç bi akrabam yok.. çok zor ya böle..insan ailesiniz yakınıda istio..hele de çocuk varken annesini arıo insan...

2tane aşı olmuş oğlum. 11,700 gram ile bitirmişiz 1. yaşı. ama evdeki tartıda 12 küsür geliyordu bu hasas tartı değil ana sağlığında bide çok çıkarıyorlar yani az söylüyorlar ama doktor çok iyi demiş

bende merak ettim bi sebebi olmalı sınav işi değil bu

tülay bizde okdar çok yok sadece mutfaktayken bacaklarıma yapışır o da tezgahın üstünde ne oluyo diye merakından

hadi hayırlısı olsun cnm
gülcan o ayrıca var zatiii
öle meraklı öle meraklı sormaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…