2009 Eylül Anneleri

tülaycım yemekteydim geç gördüm canım. teşekkür ederim. tatildenn pek bişi anlamadım ya Allah seneye güzel bir tatil nasip etsin diyorum artık :)

kızlar slm..ya ben 2 gündür giremiom site açılmıo bakımda dio...

neyse girdim şkr..
ya oğluşum çok kötü.öksürüğü 10 gündr geçmeyince dün dr.a gtrdm. acilde ciğer açıcı iğne yaptılar,film çektiler bide ilaçlı buhar verdiler ciğer için.dr. bronşiolit olmuş dedi.asist ve ventolin die bi şurup verdi. eve geldim şurubu verdim..1 saat sonra bi başladı koşturmaya biran durmadı yerinde..sabah 8 de uyanmıştı hiiiiiç uyumadı ve yorgun gibi de durmuo cin gibiydi.. bu işte bi gariplik var dedim ventolin isimli ilacın prospektüsünü okudum,yan etkisinde hiperaktivite yapar yazıodu.. tekrar acile gittik anlattık,kan tahlili yaptılar,o ilacı kesin yerine augmentin die antibiotiği kullanın dedi. ciğerleri iltihaplanmış. ilaçlara başladım bugün..sabahtan beri zorla uyuttum,şimdi uyuyor ama 5-10 dk.da bi ağlıo uykusunda..acaba kabusmu görüo yoksa bi yerimi ağrıo????????? bide bugün yola çıkcam ist.a..hem düğünler var,hemde annem yardım eder çocuk hastayken...tek başıma çok kötü oluom bide çok korkuom..nolur dua edin kızlar...hastalığı geçsin bian önce...Rabbim bu meleklerimizi tüm hastalıklardan,kötülüklerden kazalardan korusun...

tüm bebeklere geçmişler olsun..bende kayınvalidemle konuştum kayınvalidemin tlf sehpanın üzeerideymiş ben arayınca eymen tlf almış babannesine vermiş al al diyormuş...ama dün kadının evini mahvetmiş .camekanlı balkonlarında bi poşet domates varmış misafir gelmiş kayınvalidemin bi anlık boşluğpunda sen oraya gitti bütün domatesleri ısr üzeri başı ortalık mahvolmuş..yarın için temizlikçi ayarladım zaten kayınvalidem için çocuklardan kadın temizlik yapamıyor

Bende bursada oturuyorum 1 ay önce benim oğlumda bronşit oldu hatta atüreye çevirebilir dedi dr. 5 gün hastanede yattık. Ventolini bizde kullandık hakketen düz duvara tırmandı çocuk. 7 gün kullandık biz sonra brkanly verdi. Geçmiş olsun canım . HAvalarda soğudu seyehatta dikkat et derim. Hatta zorunluluk yoksada askıya almanda fayda var gibime geliyor. bizim tedavimiz çok uzun sürdü çünkü

hüsniyecem nasıl oldu kızın, merak ettim....

özgem hoşgeldin artık kış gelse de aramıza katılsan diyorum...

sümeyye bende anneme tutmam gerekiyor temizlikçi, hiç bir iş yapmıyor çünkü rüzgar yüzünden.

esra geçmiş olsun. bu hava değişiklikleri inşallah bizi vurmaz. ben de felaket kötüyüm, kafamı kaldıramıyorum.

canım benim çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebeğinede bebeğimede tüm hasta bebeklerede...Aminnnnn...
yanlız dr lara aşırı kızıyorum çerez gibi ilaç veriyorlar ardından hımmm bunu versek daha iyi vs vs o ilacı keselim diyorlar karşılarındaki henüz bebek ya dengesizi
er çogu...

hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun.. inşallah tez zamanda iyileşirler..
gülaycım dr görüşemedik dün 6dan sonra çıkıyomuş bugün eşim götürecek sonuçları..daha haber gelmedi..

ben emziği 18 aydan sonra bıraktırmayı düşünüyom ama nasıl bıraktırcam şimdilik bir fikrim yokkk

Uludag Üniversitesi Tıp fakültesi hastanesinde yangın çıktı. Şİmdi ordan geldim. ÇOk kötü bşir görüntü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…