2009 Eylül Anneleri

uzun zamandır yazamadım bebek eşim anca vakit buldum hala iyi değil eşim iğnelerle dayanıyo bronşit başlangıcı demişti egemene yarın kontrole götürücem 1 yaş aşısını yaptırıcam herkese selam saygı öpücük :))

selam kızlar.. yoğunluktan yazamadım bir türlü eşim tahlil sonuçlarını dr götürmüş. dr büyük ihtimalle bir enfeksiyon atlattığını söylemiş..değerler yarı yarıya düşmüş fakat normale dönmedi hala.. onun tekrar 15 gün sonra tahlil yapıcaz.. inşallah o zaman normale döner de yavrum sürekli eziyet çekmekten kurtulur.. sağolun kızlar destekleriniz için.. umarım hasta bebişlerimizde tez zamanda sağlığına kavuşur..

selam tekrar. gittik geldik doktora. kilomuz boyumuz vs iyi şükür. kulağında enfeksiyon çıktı.şurup verdi doktor iki tane okudum biri burun biri kulak için. nefret ediyorum ilaç kullanmaktan ya. bir de kolundaki sivilce tarzı şey aylardır iyileşmeyince başka bir krem verdi 15 gün kullanın iyileşmezse dermatoloğa götürün dedi. bugüne kadar götürmemiz gerekirmişmiş. biz her gidişimizde sorduk önemli değil merhemi sürün geçer diye kendi dedi halbuki. sinir oldum. ali efe de hiç sevmiyo doktor kontrolünü yine yırttı kendini. yeni verdiği krem uçuk için 12 yaş ve üstü çocuklarda 4 gün kullanılır diyo bize 15 gün kullanın dedi. tabi ki 4 günden fazla kullanmıcam. baktım geçmiyo pazartesi dermatoloğa götürcem.

geçmiş olsun bahar
aklında olsun bu tarafa geçebilirseniz çok iyi bir cilt doktoru biliyorum
malum biz eda için çok aradık

Valla bu doktorlara her zaman güven olmuo..bende ilaç kullanmayı sevmiom ama napcaz başka...keşke tıp okumuş bi tanıdığım olsaydı...ama çok şükür eczacı bi tanıdığım varda ona danışıom ilaçları

ben de nefret ediyorum doktorlardan..

geçmiş olsun bahar
aklında olsun bu tarafa geçebilirseniz çok iyi bir cilt doktoru biliyorum
malum biz eda için çok aradık
saol canım. ya çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum bir tane çıktı geçmedi. bakalım burda bir doktora götürmeyi düşünür eşim herhalde. işi bırakıp çıkmamız zor oluyor bizim birlikte. eğer içimize sinmezse bilgi alırım senden.
bizim doktorumuz ilacı vs çok seven bir doktor değildi. ama bugün bu kremi yazması beni düşündürdü. bakalım 4 gün kullancam inş iyileşir.

ben dr çok seviyom yaa.. paragöz değil, çok yumuşak davranıyor insanı hiç korkutmaz, mümkün olduğunca ilaç kullandırmıyo..

cnm emzikler konusunda sabiha paktunanın şu videosunu izleyin..ben karışmamaya karar verdim..
link yazamıom. google a sabiha paktuna keskin emzik yazın çıkan videoyu izleyin bence.
İzledim ama anlamadım çocuk 3 yaşında hala emmek istiyorsa yinemi karışmayacağız bunun bir sınırı olmalı kanımca.

Boyunu ve kilosunu yazmamışsın şeker. Kulağı için de geçmiş olsun canım. Bu doktorları anlamak zor. Sende fazla takma çocuğun orasına burasına bişey yoktur yaa.

geçmiş olsun cnm yaaa tez zamanda kavuşur ali efecik sağlığına inş.kilo boy ne cnm 1 yaşı nasıl kapattı ali efe?
bade ye çok geçmiş olsun.nazar değdi bayram de kuzuklara sanırım

bizde 1 aydır bıraktık emziği...

hb canım nasıl olayım pazardan ve bi arkadaş uğrayıp geldim gökşen uyudu bi size bakıyım dedim :)))

gökşleni evde zapt edemiyorum artık sürekli dışarı çıkmak oyun oynamak istiyo evdeykende aşağı kuzunlerin yanına gidiyoruz yada onlar buraya geliyo eğder işim varsa :)

sen nasılsın badecik nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…