2009 Eylül Anneleri

özlem geçmiş olsun
benim not ettiğim şu tarif var
1 çay bardağı zeytin yağına 1 tatlı kaşığı şeker 1 limon sıkıp çam kavanoza koyup çalkala ve
günde 3 kere 2 çay kaşığı ver

balgam söktürücü diye not etmişim
meryem de yapmıştı memnun kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam

arkasaslar merhaba.
4 gundur inmeyen bir ates sonrasi kirmizi dokuntulerle sanirim altinci hastalik bizide yakaladi.gece soguk kompreslerle uyutabildik yavrumu.antibiyotige devam.zor arkadaslar ya insanin yavrusu o halde atesler icinde yanarken ne morali kaliyor ne bisey.Allah beterinden saklasin hepsine sifa versin.
bogaz enfeksiyonu dedi doktor tabi birada ismi farkli belki.dun ates sukurler olsun dustu ama simdide kirmizi isilik gibi seyler olustu heryerinde.gozunde kanlanma ayy valla yavrum benim.gece ates dolayisiyla uyuyamiyordu alninda kolunda soguk bezlerle uyuttuk o derece idi yani.umarim bugun cikmaz yine atesi ya.
dogal biseyde bilmiyorumki dediginiz gibi ne giydirecegini bile sasiriyor insan.
asilara gelince ben 11 bucuk aylikken yaptridim hepsini komplikasyon olmamisti.

kızlar bu arada bahsettiğim umca isimli damlayı edanın dr una sordum
verebilirsin tabi ki
günde 3 kere 5 er damla verilebilir dedi
aklınızda olsun
siz de dr larınıza sorun
ben alıcam eczaneden

özlem ben tuzla limon suyunu karıştırıp içiyorum kendim için ama bebiş için bilmiyorum bişeyler canım malesef.
ayferim çok geçmiş olsun kuzuma ya. insanın eli kolu bağlı olması ne kadar kötü dimi. ALlahım beterinden korusun hepimizin evladını

reyhancım aldıracağım lego buradakinin yarı fiyatına yani 100 liralık lego orada 50 lira, rüzgar oynamazsa biz oynarız. peki amazondan aldırıp otelin adresini mi verecem, yoksa konferansa gittiğim yerin adresini mi, nasıl olacak....

otelin adresini vereceksin canım..kıyafet falan herşeyi oradan sipariş edebilirsin..eşin resepsiyona bilgi versin böyle böyle bir paket gelecek diye..
zaten amazon kaç günde gideceğini söyler..ona göre eşin de bilgi verir..
kendine de bişeyler iste bence :))))))) eheheh

teşekkür ederim canım benim zaten öksürüyor balgam gibi bişey çıkartmaya çalışıyor olmuyor sonra aksırıyor burnundan çıkartıyor((yavrum benim üstüne kucak istiyorki ben zaten grip maskeyle nefes almak zor ve kaburga kemiğimin agrısı resmen mahvediyor beni burnumu dahi silemiyorum eşimde nöbetçi üstelik bu hafta 3 nöbeti var((öğlen izin alırsa kaburga kemiğime baktırıcam inşallah bişey çıkmaz....
tarifi hemen uygulayayım tekrar teşekkür ederim...
bende dünden beri senin gibi yapıyorum limonlu cay limonlu ılık su ıhlamur limonlu ne varsa artık:)))kızımada sabah ıhlamur içirdim zorla ...canım benim duan için AMİNNNNNN...

ayfercim çok geçmiş olsun...

sağol reyhancım....şimdi fiyatları kontrol ettim de benim bulduğum oyuncakçı hem okline hem de bizzat eşimin gittiği yerin bir arka sokağı oluyor amazondan daha uygun... ama kıyafet konusunda kesinlikle amazon....

eylül süpermiş hakkaten ya. rahat yok anacım bu dünyada da diğer tarafta da.
özgem eylülün karikatürü herşeyi anlatmış bacım çalış babam çalış diyoruz :))

selamlar :)
bahar evine hoşgeldin sağsalim şükür kavuşturana.umarım güzel geçmiştir tatilin

meryem geçmiş olsun hem sana hem ali tuna ya,başınız saolsun bu arada

rahatsız olanve de aşı olan bebelerimize acil şifalar dliyorum

havalar bulutlandı bugün oğlum hapşurmaya başladı ..

bu mevsim değişiklikleri etkiliyor kuzucukları hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…