su çiçeği ve hepatit a diye biliyorum reyhan
ben rüzgarı kendim ölçüyorum baharcım, çünkü mümkünatı yok ölçmenin.....
ben bu hafta sonu vurdurcam özel aşılarını, 3 hafta sonra dediler...
reyhancım fikrin vardır senin, eşim ABD ye gidiyor, büyük olasılıkla ben gitmicem. ne isteyeyim rüzgar için, lego istiyorum kesin olarak, karar verdim, onun dışında ne isteyebilirim. oyuncak tarzı şeylere ağırlık versin... old navyden bir de bayramlık bişeyler beğendim onları alacak.
gülay amazon.com u incele kesinlikle. ben bi arkadaşımdan isticektim bişeyler bakmıştım detaylı gerçekten yarı fiyatına olan şeyler var.
eylül şimdi bu karılar benim oğluma yüklendilerse benim de gidip onlara yüklenmem gerekiyor mu?
ya aslında bir yerde de iyi oldu birden çıktı ikisi. stres oluyorum ben çünkü. eve gelir gelmez de calpol verdim inş bişicik olmaz.bu seferlik kıyma bahar
artık olan olmuş ali de iyi maşallah
ama iki aşı ağır gelip de ateşi çıkarsa Allah korusun
o zaman gidip basarsın hastaneyi
onların bünyesi güçlü şimdi
hatırlarsan daha da küçükken 3 aşı birden yapmışlardı bi keresinde
çok geçmiş olsun ya. havalar bi öyle bir böyle ne yapacağını nasıl giyineceğini şaşırıyo insan tam hastalık havası.kızlar herkese tünaydııınnnn...nasılsınız...
biz eve döndük nihayet ama bende kızımda dökülüyoruz...kızımın hastalığının 4 günü bitti boğaz enfeksiyonu olmuştu öksürüğe döndü bu durumu yaşayan ve bebeğim için kullanmam gereken doğal seyler varmı antibiyotik kullanıyoruz ama ekstra rahatlasın diye...
bende kaburga agrımla devam ederken üstüne regli oldum onun üstünede de dün akşamdan beri boğaz kulak agrısı burun akıntısı derken grip oldum maske takıyorum kızım zaten hasta((imdattt yardım edin ne yapmalıyım...
ya aslında bir yerde de iyi oldu birden çıktı ikisi. stres oluyorum ben çünkü. eve gelir gelmez de calpol verdim inş bişicik olmaz.
çok geçmiş olsun ya. havalar bi öyle bir böyle ne yapacağını nasıl giyineceğini şaşırıyo insan tam hastalık havası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?