2009 Eylül Anneleri

hüsniyecim bak gör kesinlikle kullandığı ilaçlara bağlıdır o değerler, abimde ağrı kesici kullandığı zaman enzimlerine bakmışlardı, fırlamıştı, bir ağrı kesici nasıl etkiliyor yani değerleri... bak gör sorun olmayacak.

günaydın kızlar. aşılarımızı olduk. iki koldan birer tane. çok ağladı kuzum. kıyamam arkamı döndüm babası tuttu her zamanki gibi. adam da biliyo kendimi kaybedip hemşireye sarma riskim var beni oraya sokmaya yeltenmiyo bile :)) saat 3 te de doktor kontrolümüz var. sağlık ocağında güya boyumuzu ölçtüler. geçen ay 79 cm olan oğlum 76 cm çıktı. fazla sıcak suyla yıkamamak lazım bebeleri çekiyorlar mı ne :)))

Günaydın canlarımmmm
Baharım ben sana dedim 90 dereceye sık atıyorsun bu çocuğu olacağı buydu.

günaydın herkeslere
gülcan ya dediğin doğru aslında edanın da midesi bulandığı için yemiyor sanırım
bahar hoşgeldin bu arada
biz bir tane aşı olduk
karma aşı sanırım
bir ay sonra su çiçeği
ondan bir ay sonra da zatüre aşısı yapıcaz dedi

Su çiçeği aşısı yaptıran varmı . dr ile görüşeniniz oldumu. Ben büyük oğlumda 1 yaşından sonra yaptırmıştım.

ben rüzgarı kendim ölçüyorum baharcım, çünkü mümkünatı yok ölçmenin.....

ben bu hafta sonu vurdurcam özel aşılarını, 3 hafta sonra dediler...

reyhancım fikrin vardır senin, eşim ABD ye gidiyor, büyük olasılıkla ben gitmicem. ne isteyeyim rüzgar için, lego istiyorum kesin olarak, karar verdim, onun dışında ne isteyebilirim. oyuncak tarzı şeylere ağırlık versin... old navyden bir de bayramlık bişeyler beğendim onları alacak.

eylül hoşgördük canım saol. biz neden ikisi bir arada olduk kine? ağır gelmesin guzuma. bak şinci aklım karıştı ya.
gülcanım da hoşgeldin demiş kuzum saolll.
ebru walla başka türlü arınmıyor mecbur 90 a atcam napiim :) su çiçeğini önümüzdeki ay yaptırıciz şekerim biz.
gülay doktor bi şekilde ölçüyor canım sabit tutuyor. zaten sağlık ocağındakiler de laf ola beri gele diye baktılar.

Günaydın kızlar of bu aşı zamanlarını hiç sevvmiyorum yarın bizimde var aşı ve kontrol bu özel aşıları nerede vuruyorlar peki

:))
benim fikrimi sorarsan lego isteme..çünkü buradan daha ucuz değil..
lego alman markası olduğu halde almanya bile burasıyla aynı fiyatta..
gapten alabilir bişeyler, bir de north face diye bir outdoor markası var montları çok güzel oluyor burada çocuklar için olanları yok..ondan alabilir..
sen kalacağı adresi biliyorsan amazon^dan da sipariş verebilirsin direkt ona gitsin..hem sen görürsün hem de yorulmamış olursun..crocs aldır bi tane..buradakinin yarı fiyatından daha ucuz..şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
ama oyuncaklara amazondan bakıp karşılaştırma yapabilrisin..he bi de sesli interaktif kitaplar falan var onları da alabilir..
yanında boş bavul göndermeyi unutma :)))))

gülay amazon.com u incele kesinlikle. ben bi arkadaşımdan isticektim bişeyler bakmıştım detaylı gerçekten yarı fiyatına olan şeyler var.
eylül şimdi bu karılar benim oğluma yüklendilerse benim de gidip onlara yüklenmem gerekiyor mu?

bu seferlik kıyma bahar
artık olan olmuş ali de iyi maşallah
ama iki aşı ağır gelip de ateşi çıkarsa Allah korusun
o zaman gidip basarsın hastaneyi
onların bünyesi güçlü şimdi
hatırlarsan daha da küçükken 3 aşı birden yapmışlardı bi keresinde

kızlar herkese tünaydııınnnn...nasılsınız...
biz eve döndük nihayet ama bende kızımda dökülüyoruz...kızımın hastalığının 4 günü bitti boğaz enfeksiyonu olmuştu öksürüğe döndü bu durumu yaşayan ve bebeğim için kullanmam gereken doğal seyler varmı antibiyotik kullanıyoruz ama ekstra rahatlasın diye...
bende kaburga agrımla devam ederken üstüne regli oldum onun üstünede de dün akşamdan beri boğaz kulak agrısı burun akıntısı derken grip oldum maske takıyorum kızım zaten hasta ((imdattt yardım edin ne yapmalıyım...

ya aslında bir yerde de iyi oldu birden çıktı ikisi. stres oluyorum ben çünkü. eve gelir gelmez de calpol verdim inş bişicik olmaz.
çok geçmiş olsun ya. havalar bi öyle bir böyle ne yapacağını nasıl giyineceğini şaşırıyo insan tam hastalık havası.

Ben aşıdan sonra ateş dürücü falan vermedim ateşide çıkmadı şükür
Hemşire bana çıkarsa ver demişti. Şimdiki aşılar fazla ateş yapmıyormuş ateşi çıkmadanda şurup verip karaciğeri yormamak gerekiyormuş

teşekkür ederim Baharcım ama sorma geçmişi okumuşsundur anneli kızlı son 2 haftadır başımıza gelmeyen kalmadı Allah beterinden korusun ...kızımıda Allah korusun sağlıklı huzur dolu başarılı bir ömür versin inşallah sizin bebişlerinizede bizlerede versin AMİNNNNN...
Canım benim bildiğin bir formül varmı öksürük için.zettinyağı limon vs bir karışım aklımda kalmıs ama unuttum ne olduğunu-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…