2009 Eylül Anneleri

çokgüzel bloğun denzicim, ama artık aramızda da bekleriz seni, ayni burada....

bu arada kızın bayağı uzun boylu sanırım....

çokgüzel bloğun denzicim, ama artık aramızda da bekleriz seni, ayni burada....

bu arada kızın bayağı uzun boylu sanırım....

teşekkür ederim canım çok iyi oluyor blog hatıra kalsın kızıma inşallah bundan sonra buralardayım Almina hep normalin üstünde çıkıyor boyu kilomuz az ama bakalım cumartesi kontrolümüz var kaç olduk bu sefer

deniz hoşgeldin cnm ...yaşınız hayırlı,ömrü huzurlu olsun almina prensesin inş.
özlettin kendini umarımsende bizi özlemişsindir:ecrin_bebek:

selam kızlar. deniiiiiiz hoşgeldin. çok ihmal ettin bizi ya. maşallah Alminaya. blogunuz süper olmuş. ben de yapmaya başlamıştım güya ama onun yerine bir defter tutup el yazısı ile yazayım dedim. ne kadar yapabiliyorum tartışılır tabi :)
ay çok sıkıcı birgün yaaaa içim daralıyo

hb zeynep nasıl oldun cnm daha iyisindir umarım bugün
bura hava bi açılıp bi kapanıyo başım döndü resmen

daha iyiym canım sağol burda hava kapalı aslında dışarı çıkmam lazım ama vazgeçtim evde dinelenizem bugun gökşenden fırsat kalırsa :)

denizcim hg almina'NIN doğum günü kutlu olsun nice yaşlara :)

bnm işlerim var dışar da oğluş uyansın çorbasını içirip çıkmayo planlıyorum ama
bi aksilik olmazsa inş.

ya nası yapmış eşin tam tarif alabilrimiyim cnm..bende yapim bakim...

zeynepcim tülaycım yok ali efeye sıkkın değil. şükür ateşi falan olmadı gece ama aşıların etkisi ağlayarak uyandı durdu sanırım. burda da hava kapalı. sevmiyorum böyle havaları depresif oluyorum ya

çok şükür aşı bizdede ateş yapmadı ama bu gece sık sık uyandı durdu belliki rüya görüyodu ağlayarak uyanıp geriye göğsümde sızıyodu

aşı bizdede sorun yapmadı şükür
bahar halil ibrahim içmiyor p.süt
aksine beni emmeye sardı bu aralar
emerken emziriom bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…