2009 Eylül Anneleri

slm bizde aşı olduk geldi
sonrada kontrole gittik 9.4 kilo 73 cm boyu var
doktor gayet iyi dedi kan verdik idrar verdik ve bir çiş için 3 saat bekledikk:))

maşallah filiz oğluna
ama idrar için çok eziyet etmemiş size
biz aylardır bi idrar örneği almayı hala başaramadık da

bizde kan tahlili yaptırdık haftayada aşıya gidicez suçiçeği 1yaş kontrolündede eylül 9,600 1,75cm çıktı maşallah herşey yolundabide yeme olayımızı çözsek

valla uyudu evi toplayıp bi süpürdüm yemek koydum şimdi öle geldim çamaşır ascam şimdide:))) anca o uyurken o yüzden netede pek girmiyom anca akşamları fırsat olursa

bende özlemiştim sizi hoşbuldum canım a.s.

maşallah filiz oğluna
ama idrar için çok eziyet etmemiş size
biz aylardır bi idrar örneği almayı hala başaramadık da

hadiya demek ucuz kurtulmuşuz ama erkekten almak daha kolay galiba bekledik bekledik en sonunda altını açtık öle yaptı en büyük zevkide:))

bizede kalsak bizde aylarca uğraşırdık herhalde :))

filizcim maşallah oğluna boyu kilosu maşallah yeridne :))[/QUOT

maşallah bana az geldi aslında doktor çok iyi diyince sorun kalmadı

meraba kızlar,

esra sen sormuşsun galiba tarifi, eşim dpğaçlama yapmış.... içine bir miktar irmik, irmik kadar pirinç unu, onların 3 katı kadar tam buğday unu ve kıvam için tereyağı ve tatlandırmak için pekmez... onun dışında ekstra şeker yada sıvı yok. açmış oklava ile, yarım cm den daha ince kare kare kesmiş. bende onu rondodan geçirdim, çok güzeldi tadı, sertti ama önemli olan rondodan geçirince kullanabilmek... gayet iyi olmuş, annem kullanmış sabah.... umarım seninkide güze olur....

ben de bir sürü şey beğendim gapten ve h&m'den. renkli çıktıdan çıkarıp siparişlerini eline tutuşturcam eşimin, inşallah bulur abd'de.dükkanlar çok yakın çünkü kaldığı otele... bizzat git kumaşlarına bak dedim :)

bütün bebişlere maşallah, boy kilo çok iyi.

gülay bak benim aklıma hiç gelmemiştri renkli çıktı alıp eline vermek ama sağolsun zevkli adamdır kızına doldurup getirmişti ama benimklier açıkçası pek iiyi değildi :)

gülaycım sana tavsiyem gapten rüzgara kot pantolon alsın eşin çok şirin ve şık duruyolar

kış sezonunda gidicek eşin bol bol çizme mont şiparişi verirsin :)

geçenlerde zarada lacivert bi babet vardı önü fiyonklu çok şıktı onu alıcam gökşene :))

valla ben daha eylüle kışlık alışverişi yapmadım haftayada onu halledim bari bi yandanda iş bulmam lazım ya maddi olarak iyice sıkıştık tek kişi olmuyo malesef

cansucum ben kışlık alışverişimi geçen kış sezon sonunda halettim iyikide almışım çook iyi oldu bi eksiğimiz var onda pantolan alıcam bide ayakkabı :)

ben ayakkabımızı geçen hafta aldım canım pumadan aldım bide nike da hediye gelmişti ama o büyük geliyo sakladım sonra giydircem aslında en mantıklısını yapmışsın ben şimdi gidicem lw ye mohter a falan sezon başı kazıklanıp gelcem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…