2009 Eylül Anneleri

canım ben vermiyorum drmuz 13.aydan sonra ver dedi kaldıki gökşen zaten şu an emiyo gerek yok sütten ekstiğim zaman başlarım herhalde

tülaycım bana tıcker yaparmısın tatlım bunuda ben yapamadım yapıyorum kabul etmiyo bi yanlışklık var ama anlamadım

yanlış insanlara sordum len siz emziriyonuz daha dimi :))))) biz bebelac veriyoz ya devam sütü ondan sorduydum bacılar saolun. bolbol sütünüz olsun inş gerek kalmasın diğer sütlere

deniz hoşgeldin cnm ...yaşınız hayırlı,ömrü huzurlu olsun almina prensesin inş.
özlettin kendini umarımsende bizi özlemişsindir:ecrin_bebek:

özlemez olurmuyum özledim tabii herkese teşekkür ederiz

selam kızlar ben geldim.. öncelikle zeynepcim kusura bakma dün pat diye çıkmak zorunda kaldım iyi akşamlar diyemedim..
deniz hoşgeldin bayağı uzattın arayı .. özletin kendini..
baharcım bven son 15 gündür tam olarak inek sütüne geçtim.. benimde sütüm bitti artık sağmıyorum .. Bade benim sütümden bile daha çok severek içiyo sıpa.. bende aptamil falan vermiyom artık çünkü pınarı daha severek içiyo diğerini içmek istemi,yodu .. bence artık verebilirsin yaşlarını geçtiler

Merhaba arkadaşlarr...
Oğlum dün gece ateşlendi sabahta ateşi vardı. İşe yeni geldim 38.8 ateş dişe bağlı olabilirmi hiçbir hastalık belirtisi falan da yok. Hiç dişimiz de yok. Belki yarın hiç gelmem tekip ederim duruma göre dr ye götütürüm diye düşünüyorum viral bir enfeksiyonsa geçer..

ebru cum büyük ihtimal dişten dir çünkü diş çıkmadan hemen önce yüksek ateş oluyo ondan sonra diş patlıyo inşallah önemli bişi yoktur kuzunun geçmiş olsun tatlım

ebru cum büyük ihtimal dişten dir çünkü diş çıkmadan hemen önce yüksek ateş oluyo ondan sonra diş patlıyo inşallah önemli bişi yoktur kuzunun geçmiş olsun tatlım

Sağol canım bende öyle umut ediyorum. Sizin bebeişler diş çıkarırken ateş oluyormuydu.

evet canım gökşendede ateş oluyo maleseef

reyahancım eşim sölylemişti fotoğraf makinasını çok ucuza albileceği bi yer varmış amerikada yarı yarıya fiyat farkediyomuş zira babamda dedi ama fotoğraf makinalrında 25 bin dolara kadar fiyat varmış çoook şaşırdım :))

eşimin yiğeni daha yeni geldi amerikadan ıphone 4g anlaşmasız 200 dolarmış çook şaşırdım burda 2500 dolar gibi bi fyat var

kızlar aranızda balık yağı kullanan ya da kullanacak olan var mı ?Ben kararsız kaldım doktorun biri kullan dedi,başka doktor kullanmana gerek yok doğal yollardan alır edi.Sizler napıyorsunuz ?

açıkçası kullanıyodum bırakmak zorunda kaldım bağısakalrını bozdu düzeni kalmayınca kestim ama doğal yolardan bende vermeye çalışıyorum canım

slm bizde aşı olduk geldi
sonrada kontrole gittik 9.4 kilo 73 cm boyu var
doktor gayet iyi dedi kan verdik idrar verdik ve bir çiş için 3 saat bekledikk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…