2009 Eylül Anneleri

örgü elbiseyle bot 15 dolar, kaban 35 dolar, diğer çiçekli elbise 10 dolar....

old navyden aldıracaklarım bunalr

Eklentiler

• $bot.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $elbise.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 19
  • $elbise2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $on795185-00p01v01.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 21
gülay hepsine bayıldım çok güzeller bende burdaki mağzasına bi bkıyım bakım hepsi gapmi bunların yoksaH&M demi var?

old navy canım, bir de internet sitesinden türkiyeye istiyebiliyoruz sanırım, kargo ücreti ne kadar acaba.... açıkçası eşim alacak diye araştırmadım

kızlar yoğurtlu buğday çorbası tarifi verimisiniz bana:))))

MALZEMELER

1 yemek kaşığı un
1 kaşık margarin
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı pirinç
1 yumurta
1 kaşık kuru nane
Yeteri kadar tuz

HAZIRLANIŞI

1,5 litre kadar kaynamış olan suya yıkanmış, ayıklanmış pirinçler atılır ve pişinceye kadar kaynatılır. Diğer taraftan yumurta sarısı, yoğurt, un bir kasede iyice çırpılır. Çorbanın suyundan yavaş yavaş alınıp bu karışıma ilave edilir. Hafifçe sulanan bu karışım ılınmış olan çorbaya ilave edilir ev 1-2 taşım kaynatılır. Üzerine kuru nane veya haFif biberli yağ kızdırılarak gezdirilir

sen bugdayla yap ben bunu yapiyorum simdiiiiiiiiiiii

türkiyede indirimi takip etmek gerekiyor sürekli, mesela şuan zarada bir pantalon 45 lira, ben indirimden 14 liraya aldım, gerçekten çok çok uygun oluyor bizdede iindirim zamanları ama yetişip alabilirsen tabi:)

demet hoş geldin, erdenay nasıl

rüzgarda 3 gündür tavuksuyuna şehriye çorbası ile mercimek içiyor... annem olmazsa bu çorbayı yapsın yarın.....

zeynep sende benim gibi alışverişi seviyosun galiba, eşim gidiyor valla içim eriyor ama göze alamadım gitmeye...

ben bim de satılan 1 yas sonrası içn devam sütü var onu veriom..inek sütü ama vitamin mineral demir filan ilaveli..tadı da çok gzl sevio bizimki..arada beni de emio ama sütüm azaldığı için doymuo...3 hafta öncesine kadar benimki kesinlikle ağzına biberon sürmezdi..sudan başka hiçi bişi içmiodu biberonla..çok şkr başladı artık..yoksa sütü nası vercektim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…