2009 Eylül Anneleri

baktım canım şimdi maşallah kızın kocaman çok tatlı. ama kime benziyor:)

bol bol okuyacaksınız valla zeynep. ben nazara çok ınanıyorum..

Selam Canlarrr.
Zeynep geçmiş olsun. Bu çocuklar böyle düşe kalka büyüyorlar.
Benim oğlanda 1-2 kez düştü yürürken şimdi yürümüyor cesareti kırıldı emekliyor ada biryerlere tutunuyor elini bıraktığımız an hemen yere oturuyor. Cesaretini nasıl kazandıracağım bir bilgisi olan varmı?

ebrucum zamanla unutup yürümeye tekrara başlıyo yalnız ısrarcı olmamak gerekiyo bi yakınımızdada öyle oldu bi müddet sonra tekrar yürümeye başladı inşallah kısa zamanda koray da yürür gökşen de :)

reyhancım işi kabul edicekmisin??

yok kabul etmicem..burda yulanın özel sağlık sigortasını falan da yapıyolar..bir de o avantajım var yane

Bizim inşallah tez zamanda yürürler.. Gökşen de düştükten sonramı bıraktı yürümeyi yoksa daha başlamamışmıydı.
Nihale de Allah kolaylık versin hızlı çıktı vesselam...

gökşen daha hiç başlamadı canım hatta babasıyla dr bile götürmeyi düşünüyoruz bazen tay tay da durmuyo istemiyo farkında olmadan bazen ellerini bırakıp ayakta gayet güzel duruyo ama ben tay tay dur kızım dediğim zaman cup kendini yere bırakıyo :) koltuklardan ve duvarlardan sıralıyo ama yürümek istemiyo emeklemek kolayına geliyo galiba

canım çok erken daha doktora götürmek için..18 aya kdara zamanı var..
sıralıyorsa hiçbir problemi yoktur..üstüne gitmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…