2009 Eylül Anneleri

hava ne kadar sıcakmış haftasonu böyle olsa keşke koçiş ile kaçma planımız var ilk kez Almina'yı bırakacağız

valla ben haptan memnunum Almina dan öncede hap kullanıyordum inşallah bir şey yoktur canım yanlış hatırlamıyorum değil mi senin büyük birde oğlun vardı

bende ria var çok rahatım ama regl biraz uzun yoğun ve ağrılı olsada memnunum

valla ben haptan memnunum Almina dan öncede hap kullanıyordum inşallah bir şey yoktur canım yanlış hatırlamıyorum değil mi senin büyük birde oğlun vardı

evet canım şu an 2 oğlum var...hangi hapı kullanıyordun...şimdi de mi kullanıyorsun...

bende ria var çok rahatım ama regl biraz uzun yoğun ve ağrılı olsada memnunum

bende bu yoğun ve uzun kanamadan korkuyorum ama denemek lazım aslında..

evet canım şu an 2 oğlum var...hangi hapı kullanıyordun...şimdi de mi kullanıyorsun...

bende bu yoğun ve uzun kanamadan korkuyorum ama denemek lazım aslında..

jasmin kullanıyorum canım hem kanaman azalıyor hemde ağrın ben çok memnunum gerçekten kısırlık falan da yalan hapı bıraktım iki ayda hamile kaldım ki kistim falan vardı arkadaşım geçen sene spiralle hamile kaldı şimdi hapların dozajları çok düşük bir sakıncası yok

ben 4 yıl myralon kullandım..bıraktığım ay hamile kaldım...ama yan etkisi çok oldu..sinirlilik başağrısı mide bulantısı ve kilo...bu yüzden daha iyi bir hap kullanayım diyorum..

ben 4 yıl myralon kullandım..bıraktığım ay hamile kaldım...ama yan etkisi çok oldu..sinirlilik başağrısı mide bulantısı ve kilo...bu yüzden daha iyi bir hap kullanayım diyorum..

ilk ay jasminde biraz baş ağrısı yapıyor ama sonra bende hiç yan etkisi olmadı dediğim gibi daha faydasını gördüm

bu ekranı görünce hamile olduğum günler geldi aklıma bebeğim karnımdaydı aşkım benim :ecrin_bebek:

hoşgeldin canım çok şükür şimdilik daha iyi gözü iyice morardı şişliğide biraz indi

kıaymama kuzuma....insanın aklı gidiyo bir yerllerine birşey olunca ama düşe kalka büyüyecekler başka çare yok.. bade her gün küt küt vuruyo kafasını her yere içim gidiyo

dün iki defa düştü son anda tuttum yine kafa üstü yataktan gidiyodu bugunde iki defa koltuktan kafasının üstüne düştü anlamıyorum ne oluyo bu kuzulara ((

valla deniz karnımdayken her anı her hareketı benımleydı şimdi gözümün önünde büyüyor ama her anına tanıklık edemıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…