CANIM günün geçmedne bende korkma belli olmaz ki.
Valla işte korkuyorum..hamile olunca da kasık ağrısı çok oluyor bende...bilmiyorum...senn ria dan memnunsun değilmi..bende kararsızım..ria mı taktırsam hap mı kullansam..şu an yazz 24+4 hap çıkmış çok iyi diyorlar..
Valla işte korkuyorum..hamile olunca da kasık ağrısı çok oluyor bende...bilmiyorum...senn ria dan memnunsun değilmi..bende kararsızım..ria mı taktırsam hap mı kullansam..şu an yazz 24+4 hap çıkmış çok iyi diyorlar..
valla ben haptan memnunum Almina dan öncede hap kullanıyordum inşallah bir şey yoktur canım yanlış hatırlamıyorum değil mi senin büyük birde oğlun vardı
bende ria var çok rahatım ama regl biraz uzun yoğun ve ağrılı olsada memnunum
evet canım şu an 2 oğlum var...hangi hapı kullanıyordun...şimdi de mi kullanıyorsun...
bende bu yoğun ve uzun kanamadan korkuyorum ama denemek lazım aslında..
jasmin kullanıyorum canım hem kanaman azalıyor hemde ağrın ben çok memnunum gerçekten kısırlık falan da yalan hapı bıraktım iki ayda hamile kaldım ki kistim falan vardı arkadaşım geçen sene spiralle hamile kaldı şimdi hapların dozajları çok düşük bir sakıncası yok
ben 4 yıl myralon kullandım..bıraktığım ay hamile kaldım...ama yan etkisi çok oldu..sinirlilik başağrısı mide bulantısı ve kilo...bu yüzden daha iyi bir hap kullanayım diyorum..
hoşgeldin canım çok şükür şimdilik daha iyi gözü iyice morardı şişliğide biraz indi
Deniz bende seni burada görünce hamileliğim aklıma geldi:)
valla deniz karnımdayken her anı her hareketı benımleydışimdi gözümün önünde büyüyor ama her anına tanıklık edemıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?