2009 Eylül Anneleri

selam kızlar...

naber nasılsınız...

ya benim 3 aydır regl im 10 gün öne geliyordu bu ay hala olmadım..ama karnım çok fena ağrıyor ağırlık hissi de var..ama hamile olmaktan da korkuyorum...geçen ay 2 sinde olmuştum ayın 2 sini bekleyim diyorum tahlil için....

korundum ama yinede korkuyorum yaa..

esincim mevsimsel olsa gerek bende düzensizlik var ..

reyhancım hakkında hayırlısı canım gerçekten eşimde çok zorlanıyo yöneticilik iyi hoşta zor iş ama tabi kariyerin için gerekli o ayrı ..

s

neyse kızlar ben kaçar alışverişe gidicem gökşenin bi kaç eksiği var onları hallediyim görüşürüz her şey gönlünüzce olsun :)

ya tabiki zor ama kariyer planında da olması gerekiyor bence..
hayırlısıysa olur inşallah

kızlar haftasonu çiçek aşısı yaptırdık yrın içinde 1 yaş aşısı olması gerek arada vakit geçmelimi.ona göre yarın için izin alacam..doktor bişey demedi

canım iki aşı arasın 20 günden fazlası olması gerekiyo çünkü kkk aşısını yaptırdık tam bir ay sonra yine aşı gidicez dra

CANIM günün geçmedne bende korkma belli olmaz ki.

canım sen sor dr a iki aşı birden yapılırmı diye sonuçta aşı vucuda bi miktar mikrop giriyo iki aşınınki birden birleşirse ters tepki yapabilir

ya ben doktora söyledim pazartesi 1 yaş aşısı yaptıracaz..çiçek aşısını ne zaman yaptıralım dedim.o da şimdi yaptır dedi.paraya acil ihtiyaçlarımı vardı acep

biz karmayı olduk cumartesi su çiçeğini bir ay sonra dedi aynı anda zor olur bence hem tüm aşı takvimlerinde 13. ay suçiçeği

doktora tlf ettim hafatya cuma yaptırın diyor aşıyı
be adam daha niye beyaz önlüğü giyindin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…