2009 Eylül Anneleri

meryemcim imunex i kulllanabilrsin ben kullanıyorum arada gerçi ben kişisel olarak ne zaman vitamin desteği alsam hasta oluyorum :))

ben dr a sormuştum zaten ilacda bağışıklığı güçlendiriyo tavsiye ederim canım geçmiş olsun ben yeni yeni daha iyiyim burnum akmıyo

Sağol deniz.
Benım erken yatma sansımda olmadı bugun mısafırlerım var alitunanın buradakı dogumgununu anca bugun yapabılıyoruz. Gece 1 i gecıyordu yattıgımda

konuya daldım hemen ama herkese günaydııın :)

berbat bi gece geçirdim gökşen 2.30 da uyudu ondna sonra her yarım saattte kalkıp emdi göğsüm ağrıyo bugun sabah sabah zor ayırdım şimdide kahvaltı yapıcak

sağol bircancım. bencede iyiki doğmuş. çok bekledik kuzumu ama beklediğimize deymiş en güzelinden geldi:)

eymen bizi çok bekletmedi hatta beklediğimizden önce oldu...5 aylık evliydikhamile kaldığımda ama iyikide doğurmuşum.

bizde hiç beklemedik hatta benim kistim vardı uzun bir tedavi beni bekliyor diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim şok olmuştum :)

evet bircancım annemin kendi büyük ruhu küçük büyüsünde öyle geliyim dedi:) bu arada uğrassınki kıymetımı bılsın dedı:)

ya vaktinde olsaydı bi fark olurmuydu...sonuçta evlat evlattır.
benim görümceminde 12 senenin sonunda oldu benden 2 ay sonra doğurdu.onlar bebek odası almışlardı bende çok beğenmiştim eşime dedim çok pahalı o alamayız onlar hevesliler aldılar dedi.ki bizim durumumuzla onlarınki eşit..ama ne olsa herkes öyle söyler onlarınki daha kıymetli diye..benim çocuğumda bana kıymetli ..yanii bende geç doğursaydım dahamı kıymetli olurdu

yaşamadığın için bilmiyorsun.. elbette evlat kıymetlidir ama senle ben aynı cerceveden bakamayız bu konuya. tıpta bile benim bebeğim kıymetli bebek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…