2009 Eylül Anneleri

bizimkide ne üstünü değiştirebilir ne altını beceremez zaten işinede gelmez daha doğru düzgün mama yedirmemiştir arada ağzına sokar bişiyler ama ver ben yedireyim demez

bahar benimki biliyorda ne oluyor. diyoki sen çok yoruluyorsun. evet yoruluyorum diyorum. sonra sunu yapsana dıyınce az dur işim var dıyo:) benım gömlekelrıme dokunma ben utulerım dıyo. bı sefer yapmadım hergun masa ortada durdu sabah ütüledi giydi:)

ben önceden çoçukları çok severdim hala severim hatta kimseyle konuşmayayn sessiz bebkler çoçuklar bile benimle konuşur oynardı bi çok kimse farketmişki hep senin çoçuklarla aranda farklı bi bağ var derdi :)) şimdi aynı şey kızımlada var ama daha farklı bazen isticeği şeyi istemeden seziyorum ihtiyacını anlaıyorum onun başı ağrısa mesela benimkide ağrır gerçekten anne ve bebk arasında görünmez farklı bi bağ var :)

ayrıca herkesin bebeği kendine özel ve değerli ama şu bi gerçek meryem gibi çok bekleyenlerin hakketten bebişleri daha bi farklı ebeveynlerine göre :)) tıpta bile kıymetli bebek bunlar :))

işte benim konu açılmış yine gerçi sanırım çoğumuz bundna dertliyiz eşlerin anlayışsızlığı (
bende şikayetçiyim bende

reyhancım bi zamanlar bendede vardı o sonra farkettim bebek o anneden farklı bi birey sonuçta ve dünya tatlısı bi mucize gökşen doğduktan sonra yaşamıştım

erkekler kendi yaptıklarının marifet ve lütuf bizimkilerinse görev ve kolay olduğunu sandıkları sürece bu konular bitmez... deliriyorummmmmmm

Anneden farklı ama anne faktörü cocugun sevılmesını etkılıyor malesef. Benım ablamında cocugu var erkek kardesımınde ıkısıde canım. Ama ablamınkı daha benım gibi. Teyzelik daha farklı ama bu ondanda farklı bişey. Annesi çok sakındıgı için kardesımın cocugunu sinirleniyorum ve bazen tepkiyi çocuga koyuyorum mesela

ben evi temizlesin benim yaptığım her işe ortak çıksın istemem. işime karışılmasını falan hiç haz etmem. gelip mutfakta tepeme dikilse tencereyi yer kafasına kim olursa olsun. yaptığım iş küçümsenmesin arada ya sen de çok yoruldun densin bana yeter.

eşlerin anlayışsızlığı konusunda ben değilde eşim konuşsa daha iyi..bizler nasıl eşleriz..mesela ben biraz sinirliyim ,inatçıyım.ama çok geveze olduğum için ikna gücüm yüksektir...

evet baharım yeri geldiğinde sende çalışyosun omuzlarında bir sürü yük var deyip gönlümüzü bile alsalar bence yeter

bahar işte benim eşim heran tepemde mutfakta yemek yaparım gelir tuzunu attın mı.suyunu ne kadar koydun bunun altını bu kadar açma..herşeye karışır.çok biliyorsan gel sen yap derim..ve elimi bile sürmem

benim eşimde yapar sağolsun. ama hani şu iş onundur o bunu yapar.. sadece camasır.. onun dışında yardımcıdır. yanı ev pis temızlenecek derim. pis olmadıgına beni ikna eder :) ikna olmazda işe girişirsem yardım eder-di... şimdi kaynana varya adam kenara cekıldı. yapar ama annemde yapıyor eşimde yapıyor bana ne diye düşünüyor sanırım baya yayıyor kendını:)

ayyyy ne garip bende adam eve geliyo yemek yaparken günümüzden bahsetsek gelse mutfakta otursa konuşsa bende işimi yapsam bi yandan diye düşünürüm :))) yemek yaparken işime karışmaz zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…