2009 Eylül Anneleri

haklısın sizin özleminiz daha farklı ben doğduktan sonra dedim.farklımıdır ilgilenme falan .

selamlaaaaaaar. ay çok iş var yapasım yok bi bakiim dedim anam konu derinleşmiş :)
herkesin bebeği kendine kıymetli tabi ki. ama sümeyyecim zor bulunan şeyler daha kıymetli olur biliyorsun. benim kastım şu değil meryem oğlunu benim oğlumu sevdiğimden daha çok seviyor. sadece anlamı farklı.

herkese slm
nasılsınız kızlar,
gamma denizi görüyorum:)) hoşgelmiş sefalar getirmiş,
epeydir yoktun bebişin nasıl denizcim, ben filiz bu arada:)

ali efe doğru dürüst yemiyor yemediğinden de acıkıyor geceleri kırk kere uyanıp süt içiyor. kafamın içinde arılar uçuşuyor. hiçbirşeye yetişemiyorum gibi gelmeye başlamıştı. temizlik yemek iş derken... mecburen kadın çağırdım bugün eve. yoksa dip köşe imkanı yok zamanım olmıcaktı. bir karmaşa aldı benim içimi bugünlerde ya. sizin de öylemi? kış geliyo diye mi acaba?

kesinlikle evlat herkesın evladıdır. ilgi olayı kişilik meselesi. ben yapı olarak çocuklara çok düşkünüm. bu ablamın cocugu ,içinde x kişininki içinde gecerlıdır.ama kuzenımın esi mesela sevmez çocukları. hasbelkader büyüyor cocukları:) hiç sevmıyor değil elbette sevıyor ama ben ilgilenmeyide severim. herkesin buı konuda farkı olabılır. yoksa herkesın evladı aynı..

bahar bendede bişeylere yetişememe var şu ara. sanırım bahar yorgunlugu:) bizi yordun bahar kolumuz kanadımız kalkmıyor hersey yarım kalıyo:)

baharcım benim dediğim zaten doğum sonrasında acaba ilgi alaka dahamı farklı olurdu dedim.

beni bu havalar mahvetti zaten...haftaiçi işe gelmek istemiyorum haftasonu ev işi yapmak istemiyorum.hayattan ne istiyorum onuda bilmiyorum..ama haftasonu nevşehire peri bacalarına gideceğiz inşllh

kızlar acayip şekilde yorgunum. uzanıp dinleneyim diyorum
bi taraftanda işler var. ve de moralim çok bozuk.
eşim yine iş gezisine çıkıyor aslında çıkmazsa bişey olmaz..
yine yalnız kalıcam.
nasıl baş edicem bilmiyorum.
oysa günler öncesinden demiştim
arkadaşım(bizim nihal) doğum yapıcak yanına gidicem demiştim
o da çocuklara bakarım gidersin demişti.
şimdi hepsi yalan oldu.
ali'de sürekli ağlıyor odadan dışarı çıksam işim bitti.kızımda ayrı bi dert,
depresyona girmek istemiyorummmm. (((

sümeyye ilgi olayı kişiye göre değişir. meryemin tezini de çürüteyim. ben çocuk sevmezdim. bırak ilgilenmeyi yanımda yöremde çocuk olsun istemedim. ama kendi oğlumun herşeyine ben koşturuyorum şükür. ha hala başka çocukları çok kucaklayamıyorum ya incitirsem korkusuyla ama nerde bebek çocuk görsem içim cız ediyor.

herkese slm
nasılsınız kızlar,
gamma denizi görüyorum:)) hoşgelmiş sefalar getirmiş,
epeydir yoktun bebişin nasıl denizcim, ben filiz bu arada:)

Canım hoşbuldum iyiyim kızımda iyi valla olmadı işte ancak geri döndüm sen nasılsın canım senin kuzun nasıl büyüdüler valla değil mi

filizcim Allah kolaylık versin. iki çocuk tek başına zor gerçekten. ama eşler malesef genelde böyle. bizim yükümüzü anlamıyorlar. onlara göre çok kolay yaptığımız iş ama 5 dk yap desen ölüp bitiyorlar. ay attı tepem bak yine benim ya

iyi diyelim iyi olalım,
sıkıntı stres bir arada gidiyoz işte.
hemde nasıl büyüdüler denizcim,
daha dün karnındaki şimdi sana meydan okuyor:))

baharcım zaten adamı boğasım geliyor,
iki dakka oyala diyorum ona bile off diyo,
''sen hep keyfine bakarsın'' lafımda
çok ağır geliyomuş beyefendiye.)

kızlar gecen burada yazdınız ya benımkı uyutur altını değiştirir vs vs benımkı bişey yapmaz:) dı daha dogrusu:) gecen dedım hopp adam milletin kocalarından ne eksiğin var değiştir altını:) şimdiye kadar niye yapmadınd edım yaptırmadın dedi:) neyse altını değiştirdi. yanında değildim. bir baktım bezın onu arkada arkası önde :) aferın dedım:)

bu arada bahar işte kişilik meselesi canım. senin evladına düşkünlüğünü ben çok iyi biliyorum. çocuklara çok düşkün olmadıgınıda ..

iyi diyelim iyi olalım,
sıkıntı stres bir arada gidiyoz işte.
hemde nasıl büyüdüler denizcim,
daha dün karnındaki şimdi sana meydan okuyor:))

öyle valla ama çok güzel bir duygu Allah a çok şükür yaşattı bize bu duyguyu. sizde benim gibi duygusal mısınız ben herşeye ağlıyorum artık :çok üzgünüm:

baharcım zaten adamı boğasım geliyor,
iki dakka oyala diyorum ona bile off diyo,
''sen hep keyfine bakarsın'' lafımda
çok ağır geliyomuş beyefendiye.)

erkekler böyle maalesef kadınların canı çıkıyor gerçi çok şükür benim kociş öyle değil bişiy dersem Allah beni taş eder temizlik bile yapıyor ama genelde böyleler canım

valla ne yalan söyleyim şimdiye akdar benimde çocuk sevmişiliğim yoktu.şimdi bile başkasının çocuğunu kucağıma alıp sevemeem .uzaktan maşallah ne kadar şirin faaln derim o kadar.ama insanın evlatı başka sevgi olmasa dayanılmaz .mesela en kötüsü kaak yapınca bile şükrediyorum kabızdı iyiki yaptı diye..

dün benim moralim bozuk olduğu için erkenden yatınca eymenle babası ilgilenmiş.mamasını yapmış ayağında sallamış.sabah kalktım niye altını değiştirmedin dedim şansını zorlama sümeyye deyince sustum..bencede buna 41 kere maşallah..ama herzaman yapmaz sadece dün kardeşimin vefat yıldönümüydü ağlamaktan bitap düşmüştüm o yüzden...

meryem yeni bir bağlayış şekli,
yaramazlık yapıp bezini çıkartmaya çalışıyor çocuklar
o zaman kullanılabilir bu taktik:))

benim eşim de yapar ben söyleyip dürtüklersem ya da isyan edersem. ama ben bütün evi siler süpürürüm o salona vileda tutar benden çok yorulur ne hikmetse. ya da çarşıya pazara gideriz mutfak alışverişi için benim için gezmiş oluruz. bütün hafta agopun kazı gibi yutarken öyle demiyordun derim ben de. bu aralar en çok tartışmamız bundan çıkıyor bizim. o benim yükümü önemsemiyor ben onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…