2009 Eylül Anneleri

eşime dedimki '' bi kadın tutsak ne dersin''
''çok değil haftada bir yeter'' dedim.
bana dediki ''iyide senin yine evi temizlemen lazım
gelen kadına yazık değilmi'')))

Ne demek baharım tüm güzel sözleri sana armagan ediyorum:) acaip gaza getirdi beni bu teşekkür:)
ne demek ne zaman istersen yaz msn den ben sana teşekkür ederim hayatım :)))
evet baharım yeri geldiğinde sende çalışyosun omuzlarında bir sürü yük var deyip gönlümüzü bile alsalar bence yeter
diyorum ya zeynep onlar çalışır yorulur evde akşamları yatar tv izler bütün gün işte yorulmuştur. e aynı işi yaptık. ben eve geldim yemek yaptım çocukla ilgileniyorum sofra kur kaldır eeeeeeeeeee sen mi yoruldun daha çok. bi gün şunu duysam "hayatım senin de yükün ağır Allah razı olsun senden kahrımızı çekiyon" dicem ki kaçın kırmızı kar yağcak.
bahar işte benim eşim heran tepemde mutfakta yemek yaparım gelir tuzunu attın mı.suyunu ne kadar koydun bunun altını bu kadar açma..herşeye karışır.çok biliyorsan gel sen yap derim..ve elimi bile sürmem
yok canım işimi bitireyim desin ki tuzunu az koymuşsun ok. ama başımda beklerse yer kafasına tencere tava olması kesme tahtasını :)))

kızlar bizim ofiste sadece 1 tane erkek var. dün bana diyorkı yaa artık arkadaslarımla bulusunca konusacak bişey bulamıyorum nolur ofiste biraz erkek konuları hakkında konusun:)

valla sümeyyecim ne der bilemiyorum ama tahminim sabırsız olduğumu söyler dikkatsiz ve sivri olduğumu söyler herhalde kötü olarak iyi anlamda ise ki ben çok sorarım bu tarz soruları bişiler söyler işte :)))))))

meryem iyi bir eş iyi bir anne. her zaman elinden geleni fazlasıyla yapıyor ama bazen kendini gereksiz yere yoruyor sonra ah belim vah belim diyor:) (gereksiz olanda şu kızlar. ev ona göre temizse temizlik yaptıysam:)

kötü anlamda : eleştiriye açık değil. inatçı,çok laf sokar
iyi analmda ise esprili, geveze ,hayat dolu tabi bunlar benim tahminim böyle düşünse iyi olur.yoksa yazık olacak tavaya

bazen diyokı ayy sen sunun gibi dırdırcı olsan koyardım kapının önüne:) sen sunun gibi şöle olsan böle olsan:):) hakkımda kötü seyler düüşünmediğini düşünüyorum.. çünkü sık sık biçok sey için teşekkür eder

uykucu iyi bir anne anlayışlı bir eş tutumlu çok değil ama yinede güzel zeki becerikli
sabırsız dikatsiz çok çabuk sinirlenen mutfakta değişiklikten korkan derdi araştırmacı kıskanç

not: ben bunları hep sorarım böyle bi takıntım var aklımda kalan bunlar :))

bende bazen sorarım ben nasıl biriyim .3 cümleyle açıkla derim.iyi olmasan evlenmezdim kötü olsaydın çocuk yapmazdım diyor...ama seni sevmesem sana katlanamazdımda diyor

güzel özetlemiş sümeyye eşin :)) banada sana değer vermesem senden çoçuk yapmazdım diyo değişik bi bakış açısı

ay benimki bir sıralar burdan erzuruma yol yapar walla :))) eleştirmeye gelince kendisi sınır tanımaz.
çok alışveriş yaptığımdan şikayet eder kesin. detaycı ve takıntılı olduğumu söyler. geveze der direkt.
iyi anlamda da herhalde iyi bir anne olduğumu söyler. iyi yemek yaptığımı söyler. iş konusunda ona çok destek çıktığımı ve işimi iyi yaptığımı da söyler.
ancak sizden farklı olarak şöyle bir dezavantajım var benim. biz aynı zamanda mesai arkadaşıyız. yani beni iş konusunda da bazen eleştirir. unutkan olduğumu ve bazı şeyleri yeterince takip edemediğimi söyler.

bahar zaten aynı iş yerınde calısıyor olmak çok farklı.. ama evdekı baharın eleştirisi önemli olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…