2009 Eylül Anneleri

biz eşimle hiç sebze sevmeyiz zaten.. evimize bade hanımdan sonra sebze girmeye başladı yavaş yavaş alıştık.. şimdi yiyoz ama çok severek değil tabi

ben balığa dokunamıyorum temizleme aşaması eşime ait .hamileyken hiç yiyemedim ama şimdi yiyorum eymen de beyaz eti çok seviyor tavuuk ve balık yiyor ama kırmızı et sevmiyor..

cocuklarla eve saglıklı beslenme geldı yani:) bizim genelde sebze ve balık agırlıklıdır beslenmemız. kızrmızı et çok fazla tuketmıyoruz. ama ben kendı yemedıgım sebzelerıde oğülum yemek zorunda:)

tahmin edebiliyorum bizim sıpada boğuşmaya bayılıyor.akaşama kadar boğuşmak istiyor..enerjileride bitmiyor

1 karış boylarıyla şebek ediyorlar adamı..bizde yemek yedirmek için taklalar atıyor komik komik hareketler yapıyoruz..sonra oturup kendimize gülüyoruz çocukla çocuk oluyoruz

kızlar oğluma bişi oldu..akşam saat 7 de bir başladı,hiççç durmuooo...ve birden yürümeye başladı..ordan oraya koşuo şuan..ya bölemi oluo,birdenmi yürüolar yaaa...?

Kızlar şimdi kardeşimden bi haber geldi, bi arkadaşının tanıdığı sağlık bakanlığında görevliymiş yarın hastaneye iş başvurusunda buluncam,bakalım,hayırlısı..dua edin... Bi yandan çalışmak konusunda tereddütlüyüm oğlumda olumsuz etki yapması bakımından...siz çalışan anneler bilirsiniz tecrübelerinizi bekliorummm

yeni arkadaşlar baya istila etmişler... hoşgelmişler:))))
yorucu bir gündü benim için nöbetciydim geç çıktım okulda 1 çocuk ben ve hizmetliler kaldık akşam öğrenciyi almayı unutmuş ailesi 6.15 te çıktım off yaa kuzumu çok özledimmm.. dayanmak çok zormuş gerçekten..
canım arkadaşlarım sizleri kocaman öpüyorumm iyi geceler...

ben durumumu özetliyim:) uykusuzum oğlum sacmalıyor. gunduzlerı 1 kez uyuyor 2gundur. dun saat 17:45 kalktı 23:45 zor uyuttum. gece kalktı uyumuyor 1 saat yanımda yuvarlandı durdu.. bunu huy halıne getırıyoruz

günaydın kızlar. saat 6 dan beri ayaktayım. nezleyim, regl oldum feci kanamam var, 3 gündür ali efe çok huysuz ve sürekli kucağımda ayakta gezinmek istiyor. ne oluyor anlamadım ama yorgunluk ve stres beni fena çarptı.doğru düzgün yemek te yemiyor. diş gelcekse gelsin artık yoksa sıkmaktan benim dişler dökülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…